TomasTT: mám dotaz v čem čistíte a čím mažete UNI vzd. filtry? přečetl jsem návod i na netu aus. a moc moudrý z toho nejsem v jednim bylo že se nemá prát v benzínu a pro použití na cestě zase může a namazat motorovým olejem nepoužívat bežné oleje na maz. pěnových filtrů, kvůly snížené prostupnosti vzduchu. Nejsem příliš zdatný angl. mohl by jsi tady v krátkosti nastínit jak udržovat UNI vduchové filtry. popř co požít za olej co na čištění díky
Upravil Piky dne 27.01.2008 17:59
R1150 GS Adventure
Piky napsal:
toto by mělo být obj. číslo oleje na UNI filtr - 01-400-0147-0
a zde čističe - 01-400-0149-0
Prosím TomaseTT o kontrolu dík
Zajimalo by mne,jestli tenhle cistic a olej se da pouzit na UNI i KN filtr nebo ne??
Určitě nepoužívat můžeš poškodit filtr, kn bavlna, uni molitan, na kn používám kn čistič + kn mazání, u uni se nechá improvizovat z běžně dostupných olejů.
R1150 GS Adventure
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde koupit vzduchový filtr pro 12GS obyčejný papírový. vůbec ho nikde nemůžu najít, jen samý KN...jedná se o tento filtrhttp://www.mann-h...ckToPage=1
díkes..
Dneska sem si koupil vzduchovej KN filtr, řekli mi že už je na něm ten olej, ale nějak se mi to nezdá, když sem koukal proti světlu, tak je na některych místech průsvitnej, to asi neni moc dobrý co? Má se namazat, když je novej, nebo ne? A jak se to maže? Abych tam toho oleje nedal moc.