D344 Ghisoni - směrem na Ghisonaccia -ale ke konci už je to jen rovinka. Tento úsek jsme jeli snad 5x a pořád nebylo dost https://www.googl...103512!1m0
To bych protáhl až do Vivaria ... ty serpentýny tam jsou famouzní...
Chtěl bych se zeptat jak je to se sháněním trajektu na Korziku z Janova nebo z Livorna na blind. Jestli mám jistotu, že motorku vezmou. A pak jak je to s trajektem mezi Korzikou a Sardinií. Jestli to jezdí jako přívoz a nemám mít strach že nepřejedu, pokud nebudu mít zabookováno.
Díky
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
to se asi globálně říct nedá, ale slovo jistota je v tomhle stylu plánování asi blbost, že?
... podle mě bude moc záležet na provozu (sezóně). Jezdí to poměrně často a dalo by se říct, že motorka se vejde vždycky... ale stejně vždycky je to o lidech.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
to se asi globálně říct nedá, ale slovo jistota je v tomhle stylu plánování asi blbost, že?
... podle mě bude moc záležet na provozu (sezóně). Jezdí to poměrně často a dalo by se říct, že motorka se vejde vždycky... ale stejně vždycky je to o lidech.
Tomu rozumím, spíš jde o zkušenosti
Já jsem dopředu kupoval pouze cestu tam. Zpátky jsem v den odjezdu kupoval lístek dopoledne v Porto Vecchiu a večer se nalodil v Bastii a žádný problém. Byli jsme tam na začátku července. Aspoň takhle nejseš vázanej termínem návratu
Teď jsem objednával trajekt u paní Vagnerové na korsika.cz, naprosto ochotné jednání, takže můžu taky doporučit všem. Kupoval jsem Janov-Bastia tam i zpět oba na noc a vždy s kabinou za cca 7000kč. Bez kabiny je to zhruba za polovinu. Termín přelom květen-červen. Chystá se někdo taky v tomhle termínu?
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Protože se čas odjezdu blíží, mám dotaz, jestli jste kupovali na Korsice povinnej alkoholtestr? Nebo nejakou zkušenost jestli ho tam policajti vyžadují. Diky.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Nemáte někdo tip na cca týdení bezpečné parkování auta s vozíkem v Livornu? Ideálně GPS souřadnice - díky
A přímo u přístavu není možnost? Odjíždíme ráno, nemáme moc času to řešit, tak jestli někdo neví o parkoviště, kde to je možný - platba v řádu desítek euro není problém - nehledám neplacené.