hned jak to vypnu,jdu makat odpoledne jdeme okupovat nějaké parkoviště u supermarketu a v nedělu asi to samý,práce pak zábava,možná
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
V neděli hlásí zase déšť. Ještě začátkem týdne jsem uvažoval o Slovensku,ale jak tak koukám na webkameru,přibylo zase 10cm sněhu.Cifix. http://www.chmu.c...est&all=on Moc dobře to nevypadá
nooo..v neděli bych se taky přidal ..chtěl jsem zajet za rodičema do Budišova, ale ještě to odložím..do Oder to mám něco přes stovku, ale dal bych nějakou delší jarní...nebo se přidám po cestě pokud pojedete na jih
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
JaraGS napsal:
nooo..v neděli bych se taky přidal ..chtěl jsem zajet za rodičema do Budišova, ale ještě to odložím..do Oder to mám něco přes stovku, ale dal bych nějakou delší jarní...nebo se přidám po cestě pokud pojedete na jih
...klidně můžeme vyjet jižněji
...co třeba sraz okolo 10 hod. v Bystřici p. Hostýnem, Holešově, nebo Fryštáku ...pak vyrazit na Vsetín, přehradu Bystřičku ...
... nebo něco navrhněte a já (pokud nebudou padat trakaře) se přidám
tak můžeme dát sraz v 10 v Bystřici (kdyžtak to upřesni) .. a kdo se přidá bude přidanej..to je jasný ..jinak se k ničemu nedobéřeme, když kadej navrhne něco jinýho ..a pak se uvidí kam vyrazíme
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
...OK, tak v neděli 15.3. v 10:00 hod. v Bystřici p. Hostýnem
...třeba u Masarykova nám. v centru (když odbočíte naproti vjezdu do zámku přes most do centra) 49°23'58.06"N; 17°40'21.15"E ...nevím jak je to tam s parkováním, ale na tu chvilku
...kdyby něco, zavoláme si - telefon mám v profilu
Zdravím všechny příznivce , dnes jsem objevil toto vlákno. jsem z České Těšína s Bramborou R1200Gs , začínám jezdit , zatím sám. Rád se k vám někdy příště přidám, zítra mi to nevýjde, dnes jsem podnikl jen něco malého , Dobrá , Havířov, Frýdek , Frýdlant , Frýdek. Super počasí , ještě lepší jízda.