Stanly napsal:
Osmikilo jsem zdárně prodal a dostal jsem zálusk na dvanáctku.Vzhledem k tomu,že jsem jezdil na servis do Inveltu,tak jsem tam požádal o nabídku.Nabídku jsem od pana Šubrta obdržel.Nedalo mě to a zavolal jsem do Stratosu panu Semerádovi.Dostal jsem se na o 26 824 lepší cenu na stejném modelu i výbavě.Takže objednávám u Stratosu.
To asi Inveltu moc dobré jméno dělat nebude. Já jsem kupoval moto před 3 roky u nich a v té době byli asi cenově nejlepší. Nyní jsem slyšel hodně negací jak na ceny, tak na přístup.
Stanly napsal:
Osmikilo jsem zdárně prodal a dostal jsem zálusk na dvanáctku.Vzhledem k tomu,že jsem jezdil na servis do Inveltu,tak jsem tam požádal o nabídku.Nabídku jsem od pana Šubrta obdržel.Nedalo mě to a zavolal jsem do Stratosu panu Semerádovi.Dostal jsem se na o 26 824 lepší cenu na stejném modelu i výbavě.Takže objednávám u Stratosu.
To asi Inveltu moc dobré jméno dělat nebude. Já jsem kupoval moto před 3 roky u nich a v té době byli asi cenově nejlepší. Nyní jsem slyšel hodně negací jak na ceny, tak na přístup.
ja jsem v Inveltu kupoval 2x moto a familie 1x auto a pokazde hodne dobra cena i pristup.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Stanly napsal:
Přístup v Inveltu super,jak na servis,tak ohledně nákupu nové moto,ale ve Stratosu prostě dali lepší cenu.Navíc to mám ze svého směru hned na začátku Prahy a nemusím se drkocat na druhý konec,což je u mě také částečné plus.Ale to jsou moje poznatky,záleží na vkusu každého.
Upravil Stanly dne 19.02.2017 19:06
Pitrs napsal:
Platit leasing kvůli pojistce je zbytečné. Pojistku na GSA 2016 mám s 5% spoluúčasti u Allianzu za 10 tisíc. A to i včetně kufru a navi. Jestli budeš kupovat ve Stratosu, tak pan Semerád ti dá kontakt na pojistovaka. Ještě vycházela slušně Kooperativa,ale Allianz bere pojistnou částku včetně příslušenství. Tak ať dobre poridiš
Ahoj, chtěl jsem taky havárku na gsa 2014 u č.p. a řekli si o nesmysl, za 10 tis. je to rozumná cena, nemáš kontakt na pojišťováka od allianzu, nechal bych si to za ty peníze taky pojistit...
mne prosim taky poslat telefon. dik
17 cm
pojistil sem u alianz rozsah pojištění,havarie,živelní událost, odcizení,vandalizmus a poškození zaparkovaného vozidla zvířetem+GAP na 3 roky při totálce nebo odcizení vyplacena plna cena moto.Ročně 13692kč F800GSA 2017.
Upravil dave807 dne 28.02.2017 07:16
Takže info, jak jsem dopadl pouze s havarijní pojistkou na GSA LC 2014, nakonec zvítězila Kooperativa (stejné jako PavelDR, sezónní havárie, celoročně krádež, vandalismus, živly) za 10133,- Kč 5%/5000 Kč spoluúčast. Tímto mu děkuji za tip, protože Allianz chtěla 15000,- a Č.P. 55000,- :-)
Ahoj.. taky se peidam s poznatky..
Pred Vanoci jsem si poridil Gs v Inveltu.. prvne jsem byl ve Stratosu, pan Semerad zeovna predaval a nemel cas, pote mi zaslal nabidku na moto.. ja odpovedel jeste ze zadam o malou upravu s tim, ze stejnak asi zvazuju tedy koupi trosicku pozdeji, ale uz jsem se nedockal zadne odpovedi.. trosku me to zklamalo a pri navsteve v Inveltu kdy tam meli konecne vystaveneho Tripla a mohl ho videt na vlastni oci, tak se rozhodl vyuzit nabidku a koupil hontedy tam.. pristup dobry, ale hodne me zklamalo zadna sleva na doplnky (padaky a vario kufry komplet).. nejsem tedy uplne vyjednavaci typ :-D ale zkusil jsem to a nic.. jinak servis zatim nevim.. ted teprve najizdim prvnich 1000km, jsem pres zimunpracovne pryc, tak neni cas.. pozdeji poreferuji kdyztak..:-)
tomasparpel napsal:
1000km, jsem pres zimunpracovne pryc, tak neni cas.. pozdeji poreferuji kdyztak..:-)
wogo komplet Vario... mas pro to nejakej torturni duvod?
jinak gratuluju
17 cm
Tak já si jdu tento týden pro Advika Triple a mam ho z Ostravy s předáním v Liberci. Max výbava(beru skladovku a má komplet vše) cena 563 504,- a slevu jsem dostal 22 tisíc. Tak snad jsem něco vyjednal. Slevu na další doplňky 10 %. Jinak jednání prodejců super. Jak Ostrava, tak Liberec. BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
těch 563 byla ceníková cena.. to má teda pěknou cenu a já si připadal jako hrdina, že jsem z ní něco sundal.. koukám, že zase tolik ne :-)
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)