Vloni pres PL Smylnytsya v sezonu a uplne v pohode,jen otazka co mam v kufrech,predtim SK Malyi Bereznyi pred sezonou a stejna pohoda i stejna otazka,hlavne zadnou paniku a v klidu te sami navedou ke kteremu okenku s kterym papirkem mas jit.Na skryte stopky pozor,stale to zkouseji a ja **** vloni naletel,hlavne ze to vsem rikam :-)
cestou do Koločavy nás vzali tady https://mapy.cz/s...
když jedeš po vedlejší zleva, je tam odbočka a směrovka Koločava doleva, když jedeš doleva, přijedeš na hlavní, kde je plná čára a musíš doprava
když přejedeš čáru a dáš se po hlavní doleva, mají tam budku a všechny berou
správně je podjet hlavní a připojit se zprava
mají to tam schválně blbě označený, aby mohli čapat
říkám si hurikán
martas, vorel: Mockrát děkuji. To jsou dobré rady. Takže jsem vlastně na návštěvě a tak se tam mám i chovat! Pak by to měla být pohoda. A s těmi čorkami to nemyslím zle. Jde o to když z toho sleru jestli to mam hned zamikat a nezpouštět z očí. To samé s navi..., Jestli ji mam hned uklízet když jdu na pumpu platit.
Co jezdím na východ tak musím říct že větší strach že mě někdo okrade mam tady v Čechách... Většinou si lidi tam váží že k nim jezdíme a ne aby mě okradli,sak mam stejné prd jak oni ????
po 20 letech prolamuji ledy a začínám jezdit na východ,Ukrajina,chceme jet do Oděsy a pak dolů na jih,podél černého moře Rumunsko,Bulharsko.Dotaz zní,jak vypadá cesta po Oděsu,ubytování,možnosti kempu,bezpečnosti,z Oděsy podél moře do Rumunska,kudy jet,slyšel jsem že je tam na trase nějaký samozvaný stát,kterému je lepší se vyhnout.dík za odpovědi Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jestli do Oděsy, tak to vemte Rumunskem a Moldávií. V UA za Zakarpatím už je jen rovina. Co se týče ubytování, všude je všeho dost.
Pak nevím, co znamená "samozvaný stát" protože jsem nikdy neslyšel, že by jiný stát byl zvaný někým jiným, než sebou, ale je tam Podněsterská Republika. Mají vlastní policii, armádu, peníze a samozřejmě i hranice. Byl jsem tam a nesežrali mě... ovšem ty se tomu radši vyhni
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
bystricke napsal:
Samozvaný stát je území na které si někdo dělá nárok,přitom není nikým uznán
To, že není "nikým uznán" dost často nemusí znamenat, že na něj nemá nárok viz. např. Náhorní Karabach
Ahoj, teď jak bylo tři dni volno jsme byli na skok v Koločavě,spali v četnicke stanici a jeli jsme přes horni přechod Ubla a celkem v pohodě, ale musi se s cca 1 hod čekani počitat. Měli jsme jeden problem co vyřešili 25 Eur Ukrajincum, jeden z nas měl motorku na firmu ale neměl plnou moc, že ji muže použivat, zda se mi, že se na takové věci soustřeďuji, aby měli na přilepšenou. Jinak si do Koločavy dojeďte, je to pěkny,ale velmi chudy kraj
Upravil Krupa Cestmir dne 10.05.2017 22:58
Ahoj. Mam na vas dotaz. Ve ctvrtek odjizdim s kamaradem do Rumunska a chceme jet pres Ukrajinu.
Pojedeme pres prechod Ubla a budeme spat u LEVA. Pak se budeme stacet dolu do Rumunska.
No a o co mi jde. Ten muj kamos mluvil s jeho servisakem co mu servisuje moto a on mu rekl, ze byl na UK 3x a vzdycky ho policajti oholili...pry ho dusili a chteli vzdy dost penez (o co slo presne nevim).
No a kamarad ma uz ted hnedo mezi pulkama...
Tak jak to tam vypada?
I kdyz clovek bude respektovat rychlost, znaceni... a pod. stejne se muze dostat do nejake spatne situace s mistnimi policisty? Mel nekdo podobne problemy?
Ted o vikendu jsme jeli pres.ublu. Je to des, ale v klidu. Policajty jsme behem dne nepotkali. Bacha na stopky na velkych cestach. Jsou zniceho nic uplne nesmyslne.
No známí teď jeli Ukrajinu, napoprvé je vrátili kvůli chybějícím papírům, druhý den po několika hodinách pustili, zpátky pětihodinová fronta bez šance se predbehnout, místní je nepustili. Úplatky nezabiraly, přesto je chtěli
To vše v 35 stupních. Nu, nasral bych jim na celou Ukrajinu ( což jsem taky prozretelne udělal
pod trvalým dohledem
cejsi napsal:
Ahoj. Mam na vas dotaz. Ve ctvrtek odjizdim s kamaradem do Rumunska a chceme jet pres Ukrajinu.
Pojedeme pres prechod Ubla a budeme spat u LEVA. Pak se budeme stacet dolu do Rumunska.
No a o co mi jde. Ten muj kamos mluvil s jeho servisakem co mu servisuje moto a on mu rekl, ze byl na UK 3x a vzdycky ho policajti oholili...pry ho dusili a chteli vzdy dost penez (o co slo presne nevim).
No a kamarad ma uz ted hnedo mezi pulkama...
Tak jak to tam vypada?
I kdyz clovek bude respektovat rychlost, znaceni... a pod. stejne se muze dostat do nejake spatne situace s mistnimi policisty? Mel nekdo podobne problemy?
Diky
Kuba
Ahoj..my jeli přes Ublu v červmu taky ke Lvovi..
Tam jsme čekali asi 40 min. domu něco málo přes hodinu..
Ukrajinští celníci hodně nepříjemný,hlavně ta jedna píč..,čekali na úplatek..
nic jsem
jim nedal..Jinak vše ok..Karpaty nádherný,lidi v poho,u Lva luxus..
Tak at se výlet vydaří..závidim..
Miguel napsal:
No známí teď jeli Ukrajinu, napoprvé je vrátili kvůli chybějícím papírům, druhý den po několika hodinách pustili, zpátky pětihodinová fronta bez šance se predbehnout, místní je nepustili. Úplatky nezabiraly, přesto je chtěli
To vše v 35 stupních. Nu, nasral bych jim na celou Ukrajinu ( což jsem taky prozretelne udělal
to je nejlepší...
udělám něco špatně, tak se to snažím neoficiálně obejít, nacpu někomu úplatek a pak si stěžuju, že si ho vzal
Takže Ukrajinci jsou špatní, protože nepouští na svoje území lidi bez papírů a když jim někdo nacpe peníze aby mohli ostatní lidi ve frontě obech.cát, tak jim vlastně nevyšli vstříc... tak to jo
Byl jsem tam nejmíň 4x a nikdy jsem neměl s nikým sebemenší problém... takže to začíná vypadat, že dělají potíže jen arogantům, co si myslí, že všechno vyřeší úplatkem... čímž jsem začal mít Ukrajinu ještě radši, než do teď
Miguel napsal:
to je nejlepší...
udělám něco špatně, tak se to snažím neoficiálně obejít, nacpu někomu úplatek a pak si stěžuju, že si ho vzal
Takže Ukrajinci jsou špatní, protože nepouští na svoje území lidi bez papírů a když jim někdo nacpe peníze aby mohli ostatní lidi ve frontě obech.cát, tak jim vlastně nevyšli vstříc... tak to jo
Byl jsem tam nejmíň 4x a nikdy jsem neměl s nikým sebemenší problém... takže to začíná vypadat, že dělají potíže jen arogantům, co si myslí, že všechno vyřeší úplatkem... čímž jsem začal mít Ukrajinu ještě radši, než do teď
Já tam nebyl, takže brečíš na špatným hrobě
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Takový lopaty by měly jezdit jen v Schengenu
Upravil Mardock dne 22.08.2017 15:22
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...