rick napsal:
Pro J A K - Za sebe bych vybíral něco z AEG nabo Electrolux.
Bosch,Elektrolux,i AEG ok,ale originály,nejlíp z ofiko zastoupení.
Právě Bosch a Elektrolux se sem tahá dost z Polska.Přijde servisák,koukne na čárovej kód,a řekne ať to opraví,kdo to prodal.
a já když kupoval electrolux tak jsem to řešil, a servis mi řekl že jim je prdel jestli je to z maďarska,polska,německa. V roce 2014. Byla mi řečena že tam záruka v rámci unie nebo co říkali. Ověřoval jsem si před koupí na servise.
U toho servisu je to takhle.Každá značka,mimochodem většina záruk se řeší hlášením přes webovky ti nabídne servis nejbližší k bydlišti.U nás konkrétně Bosch fa Bekl.Ten opravdu přijede,přečte kód - první číslici a zákazník je rád,že mu nenaúčtuje dopravu,protože řeší jen ofiko síť.U Elektroluxu se mi stalo to samý v Písku a bylo to málem na soud. Protože všichni chtějí spotřebiče za internetový ceny a málokdo řeší odkuď to je.A já jako prodejce řeším neustále reklamace,takže jsem přešel na systém - kup co doporučuju já a za čím si stojím,nebo si kup svoje a zaplatíš za montáž,když není v ceně od dodavatele,což třeba u vestaveb - lednice,odsavač málokdy.
oranžová dvanáctka
My máme dva roky Siemens z elektrowordu, zatím bez jediného problemu. Byla dražší, asi 19t, ale manželka je maximálně spokojená. Myje opravdu dobře. I pripalenou hrnec po gulasi
Určitě kup se šuplíkem na příbory, jak píše Vorel. Nebudeš mít špinavý ruce, než když to dáváš do košíku a je tam víc mista.
Trochu mimo tema... Dneska bych kuchyň řešil pro dvě mycky do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceni
Labus01 napsal:
Trochu mimo tema... Dneska bych kuchyň řešil pro dvě mycky do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceni
to neni uplne špatná nápad!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
První "myčku" jsem pořídil před 32 lety. České výroby. Je fakt, že jsem do ní vrazil hodně peněz, ale nádobí umývá na výbornou, spotřebuje málo vody, umí i dobře vařit, prát, žehlit a zašívat. Navíc mi dovolila koupit si motorku...
Bylo by možná lepší ju vyměnit za mladší, ale už jsem si zvykl...
Upravil hobr dne 17.01.2017 13:39
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Za mě jdi v této cenové do Beka. Když se do 14dní od nákupu registruješ na jejich webu, tak máš 7letou záruku. Beko montujeme i zákazníkům a reklamace prakticky nejsou žádné a když už, tak servis je super....aspoň tady v OL kraji. Doma mám taky myčku od Beka a ta se nám po dvou letech bohužel kousla(odešla hřídelka na čerpadlu), dojel servisák do 3dní a odvezl si ji. Za týden byla myčka doma s vyměněným čerpadlem a i elektronikou, kterou to čerpadlo vytopilo a i ji zpět zabudoval.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Labus01 napsal:
a ušetříš za nějaký ****ní skříňky
říkám si hurikán
Labus01 napsal:
anebo tři, ale nevím jak se pak vlezeš do těch 15t
LukyGs napsal:
Za mě jdi v této cenové do Beka......
Vždy jsem měl spotřebiče Siemens / Bosch.
Než dostavíme jsme v pronájmu a tady jsou spotřebiče BEKO (komplet)
Jsem rád, že jsem si to mohl vyzkoušet = už nikdy víc.
Moje zkušenost s myčkou.
Neskutečně hlučná, část displeje nefungoval již po prvním zapnutí, většina nádobí je mokrá, nedokáže jej vysušit.
Komentovat ostatní spotřebiče radši nebudu.
A ještě malé reakce na zmíněný Bosch, který i se Siemensem drží celoevropskou záruku.
Nevím jak ostatní výrobci, ale servis drží záruku i na produkty koupeny v rámci celé EU!
Viz podmínky: http://www.siemen...i-podminky které jasně určují, co máte splnit, ale žádné omezení na zemi původu nemají.
To jen pro doplnění špatně podaných informací....
Přidám taky.
Mám AEG, cca 13 let.Zatím jsem si opravil vše. Netěsnící kousek hadice a u košíku na příbory prolámaný spodek jak se tam občas pustí něco těžkýho. Jinak stále šlape.
Teď jsem koukal že začíná korodovat šuplík na nádobí. Poškodila se něčím ochraná vrstva a už to kvete ...
Jo a na doporučení vodáků jsem dal regulátot tlaku vody na vstupu do domu.
Pračka Whirpool taky jde, u tý opět netěsnící hadice. Občas se "počůrala" . Opraveno svépomocí.
Sušička s tep. čerp AEG - Ta mě pozlobila zatím nejvíc. Blbě vyřešený fitr odsávaného vzduchu z bubnu- občas se tam chytí menší kus oblečení a přicpe vstup.
Vyrobil jsem tam zábrany z 2,5 cyky drátu. Už je to výrazně lepší.
Pak se mi rozlomil vůbec ten odsávací filtr. Nějakého inteligenta napadlo udělat plastový ohebný pant - samo že se to odláme.
No a naposledy se přicpal kanálek odvodu kondenzátu a vytékala voda.
Vyřešeno - bylo tam podle mě ku...ítko v podobě velice zůženého místa.
Máme to teď všechno dost vytížené - 2 malé děti. Doufám že to ještě nějaký pátek vydrží. I když junioři celé dny intenzivně pracují na likvidaci všeho co je v dosahu.
No a nejdřív ze všeho odešly bojlery. Jeden začal téct ve spoji a u druhého topení
Kamarád teď vybavil celý dům od Miele - a že by z toho byl úplně v rauši to teda neni.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 17.01.2017 14:36
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Labus01 napsal:Dneska bych kuchyň řešil pro dvě mycky do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceni
Dve mycky. A neni to malo, Antone Pavlovici?
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
U nas jedeme Siemens, meli jsme ji v byte 10 let a bez problemu, do baraku jsem kupil teda taky Siemens a 4 roky taky bez problemu. Hlavne meje opravdu perektne. Vetsinou staci kratkej program 33 min. Stala asi co mas rozpcešt 13 tis. v nejaky akci,ma oplach, stavitelnej vrchni suplik atd. jediny co nema je ten vrchni suplik na pribory, ale s nim ty mycky o dost drazsi a nemel jsem ho ani v predchozi mycce tak nam to neprijde. Mam od Siemense i ostatni spotrebice a zatim tedy bez problemu a se vsim spokojenost.
Aktualne 1250 GSA HP
Labus01 napsal:
anebo tři, ale nevím jak se pak vlezeš do těch 15t
stačí jen 2, jedna z nich by byla atrapa, ani nemusí umět mejt, jen aby měla šíny pro koše
říkám si hurikán
Podle mé zkušensti - Siemens, hned potom AEG a jeho levnější odnož Elektrolux. U zbytku jsem bral to nejlevnější funkční (na chalupu) - třeba lednici s mrazákem, co měla fungovat jen na stavbě a tu úspěšně přežila a jede pořád už cca 9 let. Ani si nepamatuju značku, fagor a nebo nějaká podobná šitka, co byla se šrámem na boku ve slevě na 5 litrů nová na webu.
Co se bojlerů týká, tak po zkušenost už jen Dražice. Tatramat mě proreznul opakovaně po 5 letech, co skončila záruka na kotel a zbytek jsou nesmysly a vějičky na lamy. Boljer 120l za 3700,- nebude žádnej držák na dlouhá léta. A taky dost záleží, jak je udělanej uvnitř, izolace....je spousta levných bojlerů, kterejma se v pohodě vytopí koupelna a jako bonus dají i teplou vodu Jen žerou jak polskej zájezd Zlatý dražice, kde je všechno mimo vodu a oprava je sranda. A zatím mě neprorezly žádný. tedy až na estetiku a ty jejich víčka, to je pro zlost, ale naštěstí to nemá vliv na funkci, jen se z bojleru musí čas od času vykydat naplavenej sajrajt. V Praze po 4 letech provozu celej kýbl a to je měkká voda.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
my mame vestavny IKEA... vetsinou tu vyssi radu ... a zadnej zazrak to ouplne neni. Ale ani vylozene spatny a hlavne ti to slozi najednou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2