jinak jestli bude na noc velkej mráz ( asi ne ) tak je dobrý vzít si takovou tu zahřívací gumovou flašku, před spaním uvařit v kotlíku vodu a vlézt si s ní do spacáku. Jde hlavně o to- zahřát si to uvnitř spacáku a pak už tam teplo vydrží, když to teda neni uplně letní spacák. Já si ještě poslední leta vozim do spacaku deku. Mam husky komfort -6 ale po 10 letech už neni, co bejval. Je třeba v pátek přijet včas, aby měli ještě balíky slamy, pak dýl už je většinou nemají
hlavně, že je pivo ftlamě
Joseph Rimo 1000 nebo nechat ušít Cca za 5000,- s kilem peří nebo s toliko peřím kolik je libo v závislosti na hřjivosti a váze a ceně samozřejmě. Nebo někoho do double spacáku s sebou, hřejivost zaručená, váha vyšší
Tak jsem se vrátil a naprostá spokojenost s ultra****ním, ale funkčním řešením. Dva spacáky v sobě. Jeden komfort +25 a druhej +10 a tři lehký flísový deky. Pod stanem na sněhu sláma a 3 pěnový karimatky. Do spacáku jsem lezl v motokalhotech a 3 vrstvách trik s dlouhým rukávem a čepicí a příjemný teplo celou noc.