bmwivo napsal:
..Vevis, pro velký úspěch minule se hlásím též.
Doporučuji dát setkání na vědomí Batmanům, byl to minule pro mě zážitek...
Presne tak,pokud se sem sami neozvou,urcite jim dam vedet!Kdo nezazil,neuveri!
Vevis, Vevis..... S bolestí v srdci musím všem senzacechtivým oznámit, že tento termín je pro Batmaní show mooooc špatný.
Batmana při posledním roztažení křídel sebral orkán a při jeho váze ho zavál až ne jeden odlehlý ostrov na severovýchodním pobřeží USA. A protože pořád fouká silný protivítr, tak se nedostane domů dřív, neš v srpnu.
A jeho choť v tomto termínu pořádá s bandou z Vrbna sraz v Karlovicích, takže ani poračování epizody "Báječné ženy s klikou" neproběhne.
V.E.E.E.E.L.K.Á ... Š.K.O.D.A !!!!
Nebo přesuň termín a já ti slíbím aspoň poloviční účast... ...a připravím si něco novýho, neokoukanýho.... nevídanýho....
Batman forever :-)
To Emilio,zlabek ti klidne vyfotim,ten bude furt stejnej.Ale na ohniste a mista pro stany je casu dost,to se musi trochu zvelebit.Hospodu vyfotim,fotky dam o vykendu.Hospodskej slibuje,ze udela pro stanujici sprchu.Ale nevim na jakej rocnik srazu to stihne.
To Joni,urcite jeste neco udelam,az vam to bude vyhovovat.Bez Batmana si te samotnou nerisknu.Co kdyz si vedle tebe nejakej,veci neznalej chudak sedne?Batman uz je preci jenom zvyklej. Napada me,ze ten chudak by mohl byt Hicks.To by bylo zajimave,co by se odehravalo! Popravde je ale skoda,ze ti to nevyjde,ale termin uz menit nebudu.Vzdy se najde nekdo,komu to nebude vyhovovat.
To Bobe,pokud si dovezes Whisky,je nutne si vzit i sklenicky.Whiskovky v hospode nejsou.Bez problemu si to muzes vzit do hospody.Ale maj tam fakt vyborny pivo,tak bych to s tvrdym neprehanel.A specielne kvuli tobe se na tento vykend zavede rozpustne kafe s mlekem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Spát nepotřebuju (jak jistě dost lidí poznalo), stan taky ne, když tam bude Remus a Emilio (snad přivezou nějaký 100pařky) , čili zbývá jedna životně důležitá:
Co tam točíte za pivko?
Upravil Hrabe_X dne 10.02.2009 15:49
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Spát nepotřebuju (jak jistě dost lidí poznalo), stan taky ne, když tam bude Remus a Emilio (snad přivezou nějaký 100pařky) , čili zbývá jedna životně důležitá:
Co tam točíte za pivko?
Gambrinus.Sice jinak nejsem jeho priznivec,ale tady je nejlepsi,co jsem kde pil.Asi to je starym kamennym sklepem.
Plnotucny neni problem.V hospode jsou pipi 2.Nejjednodussi bude pro hospodskeho zase z Plzne.Staci rict jestli Gamrinus 12 nebo Plzen.Nebo muzu sehnat mistni nachodske a to od 10° az po 24°.Staci se domluvit,ale na to je casu dost.
Díky Vevis za pochopení prosím plzen12% ne náchodské pokusy o pivoNescafé pro pana hostinského beru,mléko raději také.Tulamore je samozřejmost těšíme se k tobě
No vidim, že to bude zřejmě velice vydařená akce, jestli si děláš Vevis čárky, tak u mně udělěj takovou poloviční - to jako že bych moc chtěl taky... a třeba to i vyjde
To ChipGS,to prijed zjistit jakej to bude vikend?
To Jarda,delam polovicni,ale i kdybys tvrdil,ze prijedes na 150%,tak v pohode.Zadny zalohy za nic neplatim.Jde spis o to mit predstavu,jake udelat sezeni,kolik jidla atd.
vevis napsal:
To ChipGS,to prijed zjistit jakej to bude vikend?
To Jarda,delam polovicni,ale i kdybys tvrdil,ze prijedes na 150%,tak v pohode.Zadny zalohy za nic neplatim.Jde spis o to mit predstavu,jake udelat sezeni,kolik jidla atd.
Pro představu - pokud budu v republice, tak dorazim taky.Spaní samozřejmě ve stanu.Jen škoda, že tam nečepujete uherskobrodskýho "Janáčka "12st. nebo "Comenius" 14st ověnčené mnoha vavříny :http://www.pivovar-janacek.cz/cz-oceneni-pivovaru.phtml Ale i Plzeň se dá,když je sucho v hubě