Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Jaké kufry na LC ?
xylem
Přidané 12.07.2021 17:18

Registrace: 16.09.15
Taborak napsal:
xylem napsal:
Taborak napsal:
Třeba něco cca jako za BigHusky...

tak si kup BigHusky ne ?
nejake drobnustky by se na nich zlepsit daly, ale me teda slouzi bezvadne

I mě, ale ty puky mi prostě nevyhovují.

psal jsi, mě taky ne, a proto mám od BH držáky na origo rámy, jen jsem si je musel ke kufrům přinýtovat ...

HonzaGS-SV
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 06:03

Registrace: 13.09.09
EDIT - sorry, přehlédl jsem, že příspěvek je starší a je na něj jen navázáno.
Upravil HonzaGS-SV dne 13.07.2021 06:06

j_a_k
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 09:09

Registrace: 02.05.14
NA LC se občas kufry objeví jako bazarové. Kdybys chtěl nové originál BMW, podívej se tady https://www.ebay-...Senger-OHG. Kupoval jsem tam kufry na vzducháče (600€), komunikace a dodání úplně bez problémů.

Upnutí na puky od BH se dá snadno upravit na rychloupínáky M8 (cca 45 Kć jeden) . Upravoval jsem to tak na svých předchozích kufrech. Pro odepnutí musíš do kufru zevnitř. Používám vnitřní tašky, takže mi to až tak nevadilo.
Upravil j_a_k dne 13.07.2021 09:10

HonzaGS-SV
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 10:43

Tak ty rychloupínáky také neřeší problém puků - problém je, že zasahují dovnitř kufru a brání pohodlnému vyndavání a zandavání vnitřních tašek.

j_a_k
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 11:31

Registrace: 02.05.14
HonzaGS-SV napsal:
Tak ty rychloupínáky také neřeší problém puků - problém je, že zasahují dovnitř kufru a brání pohodlnému vyndavání a zandavání vnitřních tašek.

To samozřejmě ano, řeší jen nutnost použití klíče. Na druhou stranu je u BH kufrů nahoře lem, přes který je nutné tašku protlačit a když projde přes to, pak upínáky vůbec nevadí.

xylem
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 11:50

j_a_k napsal:
HonzaGS-SV napsal:

To samozřejmě ano, řeší jen nutnost použití klíče. Na druhou stranu je u BH kufrů nahoře lem, přes který je nutné tašku protlačit a když projde přes to, pak upínáky vůbec nevadí.

me u BH vadi v zasade jen dve veci, nic moc panty u topcase (pouzivam denne, doslova) a uvnitr ostre hrany na lemu kufru, ale to je holt dan za cenu/technologii (hodka s dremelem to spravila), jinak jsou v pohode

HonzaGS-SV
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 12:00

Takže těch kompromisů je více Smile hold jsou ty BMW dražší ale ten komfort je jinde...
P.S. Do bočáku na vzducháči dám i helmu s kšiltem...
Upravil HonzaGS-SV dne 13.07.2021 12:01

PavelDR
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 15:58

Registrace: 13.06.11
HonzaGS-SV napsal:
Takže těch kompromisů je více Smile hold jsou ty BMW dražší ale ten komfort je jinde...

Přesně tak.
Bude lepší trochu připlatit a mít BMW kufry k BMW motorce, když to BMW dělá.
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

xylem
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 16:44

PavelDR napsal:
HonzaGS-SV napsal:

Přesně tak.
Bude lepší trochu připlatit a mít BMW kufry k BMW motorce, když to BMW dělá.

čistě filozoficky (respektive rejpavě Wink, BMW kufry zas tak moc nedělá Wink
fakt asi je, že za mě ten rozdíl v ceně neodpovídá rozdílu komfortu, nebo provedení kufru, takže volba origo zas tak jasná tedy není, obvzlášť když se započítají i šrámy z těch občasných nulorychlostních pádů ...

PavelDR
Jaké kufry na LC ?
Přidané 13.07.2021 18:35

Jasně,nedělá to přímo BMW,ale BMW je prodává.Na motorce je spousta věcí které přímo BMW nevyrábí.Jediné minus vidím v tom,že jako většina alu kufrů špiní.Plus je jednoduché nasazení kufrů a použití klíčku od motorky.

Podobné kufry jen ne s vykrojením na výfuk, jsou Givi Outback Trekker (Kappa K-Venture) i s tím,že jdou odemykat klíčem od motorky.
.

jimikad
Jaké kufry na LC ?
Přidané 14.07.2021 07:17

Registrace: 18.03.21
PavelDR napsal:
Jasně,nedělá to přímo BMW,ale BMW je prodává.Na motorce je spousta věcí které přímo BMW nevyrábí.Jediné minus vidím v tom,že jako většina alu kufrů špiní.Plus je jednoduché nasazení kufrů a použití klíčku od motorky.

Podobné kufry jen ne s vykrojením na výfuk, jsou Givi Outback Trekker (Kappa K-Venture) i s tím,že jdou odemykat klíčem od motorky.

Jak jsi docílit toho aby se dal originál klíček BWM používat v kufrech GIVI Trekker?

PavelDR
Jaké kufry na LC ?
Přidané 14.07.2021 11:01

jimikad napsal:
PavelDR napsal:

Jak jsi docílit toho aby se dal originál klíček BWM používat v kufrech GIVI Trekker?

Chce to jen malou úpravu klíčku, která nemá vliv na jeho primární funkci. Ze dvou protilehlých stran se musí odfrézovat 0,3 mm , aby šel klíček zasunout do zámku kufru. Pak jen demontovat vložky zámků a stavítka, která jsou přes vložku , když je v ní klíč , se zabrousí do tvaru vložky. Pak jen jehlovým pilníkem začistit obroušená stavitka. Vyprat v lihu, nebo benzínu od špon. Lehce máznout a namontovat zpět.

Už jsem jich dělal několik a pokud vím, tak vše zatím šlape.
.

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 91
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.46 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI