Kluci, take nemate v navigatoru 6 zobrazeni zbyvajici vzdalenosti do cile?? U petky to bylo a v sestce to neni ani na jedne z variant zobrazeni.
Jinak timto dekuji Jezkovi za dodani navigatoru 6 za cenu akcni 19190kc. O slevu jsem nezadal a byla mi dana....palec hore
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Kluci, take nemate v navigatoru 6 zobrazeni zbyvajici vzdalenosti do cile?? U petky to bylo a v sestce to neni ani na jedne z variant zobrazeni.
Jinak timto dekuji Jezkovi za dodani navigatoru 6 za cenu akcni 19190kc. O slevu jsem nezadal a byla mi dana....palec hore
Luky já to tam normálně mám.
Upravil GSPETR dne 29.03.2017 17:47
Mám dotaz k nav.6, v sekci vyhýbat se (dálnice,trajekty,atd) je k zaškrtnutí "doprava", co to znamená,když to zaškrtnu-jako, že se vyhnu zvýšené dopravě?? V návodu jsem to nenašel.
R 1200 GS LC Adventure
rendas napsal:
Mám dotaz k nav.6, v sekci vyhýbat se (dálnice,trajekty,atd) je k zaškrtnutí "doprava", co to znamená,když to zaškrtnu-jako, že se vyhnu zvýšené dopravě?? V návodu jsem to nenašel.
Ahoj, tohle funguje přes nějkou aplikaci v mobilu od Garminu a má to zohledňovat aktuální dopravní situaci. Zkus to zaškrtnout a vynadá Ti to, že není aplikace k dispozici.
rendas napsal:
Ahoj, tohle funguje přes nějkou aplikaci v mobilu od Garminu a má to zohledňovat aktuální dopravní situaci. Zkus to zaškrtnout a vynadá Ti to, že není aplikace k dispozici.
Hm, to co píšeš je v sekci Doprava - režim dopravy a poskytovatele. Je to placená funkce.To co myslím já je v sekci Navigace (nastavení předvoleb trasy)- Vyhýbat se a tam je možnost zaškrtnout doprava a to nevím co to ovlivňuje při navigování..
R 1200 GS LC Adventure
Ahoj, mám na motorce přípravu pro navigaci, tak bych si chtěl pořídit BMW Navigator 6 a zároveň potřebuji i nové interkomy a mým favoritem je Interphone Sport. Neví někdo jestli po spárování s navigací vše funguje jak má? Někde jsem četl, že u Navigatoru 5 a F5MC nefunguje přehrávání hudby.
BMW R1200RS
cizmik napsal:
Ahoj, mám na motorce přípravu pro navigaci, tak bych si chtěl pořídit BMW Navigator 6 a zároveň potřebuji i nové interkomy a mým favoritem je Interphone Sport. Neví někdo jestli po spárování s navigací vše funguje jak má? Někde jsem četl, že u Navigatoru 5 a F5MC nefunguje přehrávání hudby.
Mám Navigátora 5 a F5MC cca dva roky. Hudbu mám puštěnou téměř nepřetržitě. Funguje to celkem v pohodě. Akorát je to třeba připojovat s rozumem. Tím myslím mobil spojit s navigací, navigaci s interkomem. Hudbu mám nahranou v navigaci, ovládám kolečkem na říditkách.
Jediná věc která se mi občas stane, že navigace nepochopí, že interkom "umí" přehrávání hudby a aplikaci přehrávače schová. Vyskytuje se to vždy v situaci, kdy vypnu motor, chcípnu navigaci, ale interkom je dál zapnutý. Po nastartování potom nevidím přehrávač. Četnost je tak jeden krát na deset startů. Potom stačí vystoupit/nastoupit, tedy vypnout/zapnou interkom.
cizmik napsal:
Mám Navigátora 5 a F5MC cca dva roky. Hudbu mám puštěnou téměř nepřetržitě. Funguje to celkem v pohodě. Akorát je to třeba připojovat s rozumem. Tím myslím mobil spojit s navigací, navigaci s interkomem. Hudbu mám nahranou v navigaci, ovládám kolečkem na říditkách.
Jediná věc která se mi občas stane, že navigace nepochopí, že interkom "umí" přehrávání hudby a aplikaci přehrávače schová. Vyskytuje se to vždy v situaci, kdy vypnu motor, chcípnu navigaci, ale interkom je dál zapnutý. Po nastartování potom nevidím přehrávač. Četnost je tak jeden krát Na deset startů. Potom stačí vystoupit/nastoupit, tedy vypnout/zapnou interkom.
To jsi snad jediný komu to jde, jaký máš telefón prosimtě?
cizmik napsal:
Jediná věc která se mi občas stane, že navigace nepochopí, že interkom "umí" přehrávání hudby a aplikaci přehrávače schová. Vyskytuje se to vždy v situaci, kdy vypnu motor, chcípnu navigaci, ale interkom je dál zapnutý. Po nastartování potom nevidím přehrávač. Četnost je tak jeden krát Na deset startů. Potom stačí vystoupit/nastoupit, tedy vypnout/zapnou interkom.
To jsi snad jediný komu to jde, jaký máš telefón prosimtě?
Dva roky jsem měl Samsung Galaxy S II verzemi Androidu 4.x. Teď mám Samsung Galaxy J5 (2016) aktuálně s Androjdem 7.1. Celkem najeto s 32k km. Hudbu mám puštěnou téměř trvale, mobil propojený s navigací taky.
jorc napsal:
Obojí aktualizuj soft. Navigátora 5 a F5MC! A bude to chodit také jsem měl problém!
Já můžu aktualizovat co chci a stejně to nejde hádá se to,mám telefon Xaomi,předtím taky Xaomi starší typ a taky nic,dokonce to nefachá ani se Zumem 590 který jsem si pořídil kvůli tomu..Zkoušel jsem už všechno možné,s Xaomi to prostě nejde
Tak to se nedivim zkus jinej telefon ne? Hudba kdyz je v navi tak hraje pomerne bez problemu. Stream pres BT z telefonu je trochu horsi a zlobi nekdy.
Aktualne 1250 GSA HP