Myslim ze srovnavat renocar gdysi a dneska je velky rozdil...dneska uz je to o 200% lepsi. Bobi a ty motorky pro VB se nezapocitavaji do prodeje.
Kupredu spatki ni krok...
micrak napsal:
Renocar Brno pouze velkym obloukem objet!!!
Důvod?
Poptaval jsem 3 GSA v plne.
Po 5ti urgencich a lzich ze nabidka uz poslal, posila atd jsem to vzdal.
S podobnym pistupem jsem se nikdy nesetkal a doufam, ze nikdy nesetkam.
Bohumil napsal:
Myslim ze srovnavat renocar gdysi a dneska je velky rozdil...dneska uz je to o 200% lepsi. Bobi a ty motorky pro VB se nezapocitavaji do prodeje.
Ne nepocitaji .
... servis a diagnostika BMW Motorrad
milan enduroskola napsal:
Jinak co se nakupu tyce, doporucuji v renocar brno premka svandu, pripadne v inveltu noveho sefa prodeje michala bartose.
Na Renocar moc pozitivních ohlasů nebylo
Ty poslóché jako hrdej Brňák co že haníš Renocar? asi ne nadarmo je Přema superstar jako 2 nejlepší prodejce ve střed.+vých.evropě i když mu asi pomohlo prodaná mota pro benga.
Servis nevím nemám zkušenost je tam mladej Dagr je to ucho,ale snaží se a má dobrou školu u Tondyjestli je tam nějakej starší mazák co tomu rozumí aspon trošku co Toník to nevím.
Jinak já már rád Ondráška na dílech vždy ochotně poradí,sežene takže já bych Renocar co se týče prodeje + náhr.dílu určitě nehanil.
benga se nepočítají, to by byl první
na servis jsem chtěl někoho zkušenějšího...bohužel, ale dělám vše aby motorka odjížděla od nás co nejlépe oservisovaná i když někdy je to těžké... každopádně pokud přijede kdokoliv známý a dá mi předem vědět, dělám na motorce servis osobně a jsem s dotyčným v kontaktu, chci aby se k nám lidé vraceli a ne naopak.
Ondra je v pohodě, své práci rozumí a nedám na něj dopustit stejně tak na Přemka.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
micrak napsal:
Renocar Brno pouze velkym obloukem objet!!!
Důvod?
Poptaval jsem 3 GSA v plne.
Po 5ti urgencich a lzich ze nabidka uz poslal, posila atd jsem to vzdal.
S podobnym pistupem jsem se nikdy nesetkal a doufam, ze nikdy nesetkam.
Nevím jak a v jakém stylu probíhala komunikace, ale nevěřím že to byla chyba jen prodejce.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
milan enduroskola napsal:
Jinak co se nakupu tyce, doporucuji v renocar brno premka svandu, pripadne v inveltu noveho sefa prodeje michala bartose.
Na Renocar moc pozitivních ohlasů nebylo
Ty poslóché jako hrdej Brňák co že haníš Renocar? asi ne nadarmo je Přema superstar jako 2 nejlepší prodejce ve střed.+vých.evropě i když mu asi pomohlo prodaná mota pro benga.
Servis nevím nemám zkušenost je tam mladej Dagr je to ucho,ale snaží se a má dobrou školu u Tondyjestli je tam nějakej starší mazák co tomu rozumí aspon trošku co Toník to nevím.
Jinak já már rád Ondráška na dílech vždy ochotně poradí,sežene takže já bych Renocar co se týče prodeje + náhr.dílu určitě nehanil.
Já tam byl jednou na servise tak ti nevím. Jo kluky odtud znám, dokonce i David si myslí že ho neznám ale znám bo ho zná Kája co chodila na křižíkovou na ISŠA no a Ondra to je jasná pohoda sežene vše
Nikdy jsem tam moto nekupoval a teď už ani nebudu (a kdyby jo tak řeknu tobě), z anglie už nic nechcu ikdyž jsem měl štěstí na dobrej kousek, že jo Tondo a vlastně teda ty negativní ohlasy jsou ZDE z fóra. To že tam garanční servis stojí 10 tis (malej) je asi tak nějak normální.
Tonda napsal:
mikao: co se týká nákupu nové motorky - motorka není chleba nebo rohlík - takže pro ni vesměs nejdeš do nejbližšího krámu. Jestliže máš v Praze špatnou zkušenost, tak bych si zajel do Brna do Renocaru za prodejcem Přemkem Švandou - určitě najdete stejnou notu.
Co se týká následného servisu (po záruce) - musím se ztotožnit s BIGRem. Jde tak nějak teoreticky vysvětlit co a jak na cestách při poruše, ale praxe je vesměs trochu jiná. Jinak se člověku řeší oprava v dílně a jinak na cestě (tam je to vesměs i trochu o improvizaci).
Minulý rok v zimě jsem vyšel vstříc Vojtovi a Mirce (www.jedemkolem.cz) s přípravou motorek - s tím, že budou u všech "operací", dělali si servis pod mým dohledem, ukazoval jsem jim "jak na to", jak si poradit s typickými závadami jejich modelů, jak si s tím případně poradit na cestě. Snažil jsem se, aby si z toho "odnesli" co nejvíce. Obětoval jsem jim čtyři celé víkendy (od rána do večera) - a stejně to byl opravdu jenom ZÁKLAD. Jak Vojta, tak Mirka jsou naprosto z jiného oboru (než mechanik), takže většina věcí pro ně byla úplně jiná a neznámá a viděli to poprvé. Ale chtěli se naučit, tak alespoň ten základ jak co funguje pochopili a něco si z toho odnesli. Určitě neuděláš chybu, když si nějaký kurz ohledně základních znalostí uděláš. Na cestách se to někdy hodí.
Přesně jak píše Tonda. 4 víkendy slovy ČTYŘI = 8 dní!!!
Tondova trpělivost s námi byla bezbřehá a ještě jednou a ne určitě naposledy mu za to patří velký dík!
Moto šly v podstatě do šroubku. Ve finále, když se mi posrala pumpa a nevěděli jsme proč motorka nejela jsme stejně volali chvilku Toníkovi, chvilku Dagrovi(díky Dagre).
Ono prostě na cestě je všechno trochu jiný než v teple v dílně. Nám se zatím vysrala vždy v tu nejméně vhodnou dobu. Nechci tím nikoho strašit, jen prostě vím, co jsme pobrali za 8 dní. Za jeden nebo dva dny si tak akorát zapamatuješ jak vyměnit olej, svicky a pár drobností - můj názor!
Asi je fajn umět si něco opravit v terénu sám ale za sebe asi tak- kdybych to k Toníkovi do dílny měla tisíc kilometrů, tak to k němu radši odvezu na dílnu klidně na korbě. A to mám deset let starou motorku.
Kdybych měla peníze na novou motorku, nešetřila bych na servise. Pokud před delší cestou někam do tramtárie(10.000km) necháš moto prohlídnout, neměly by tě věci jako ložisko v zadním kole potkat.
Naučit se nějaký základy je samozřejmě super. Hodně toho vyčteš i tady na fóru.
Jinak užij si výběr nové moto a kolama dolu!!!!
Upravil Mirka dne 13.02.2017 15:38
"....takový ty běžný věci typu výměnu ložiska kardanu....."
Tak nevím jestli vám víc závidět ten nájezd který vás čeká když budete "muset" sami vyměňovat ložiska kardanu a nebo se stydět že to sám to nemrskam po 25ti letech ve strojarine jako nic ....
A nic ve zlem, myslím že je spousta lidí co si chce s motorkou hrát v dílně, ostatně je to především stroj pro radost. Holt škoda že to už u novinek bez compu nejde. To co chystá SERVISAK se školením je myslím paráda, určitě bude plno, jen houšť ....