Tady je závada na kalhotech Rockway. Kuží, nebo co to je za materiál jsem musel otrhat až na švy, protože mi to vlálo ze zadku. Bohužel byl jsem na cestě a musel jsem to takhle upravit. Jinak bych kalhoty reklamoval.
Ahoj mněl jsem MBW Stanley musim přiznat že při držkopádu v Bosně mně ochránila co to šlo ,jediná nevýhoda že do ní po půlroce začlo pěkně téct i přes membránu, ted jsem si pořídil Rockway Voyager zatím se tváři dobře tak uvidím.
Adjagr napsal:
Tady je závada na kalhotech Rockway. Kuží, nebo co to je za materiál jsem musel otrhat až na švy, protože mi to vlálo ze zadku. Bohužel byl jsem na cestě a musel jsem to takhle upravit. Jinak bych kalhoty reklamoval.
Ahoj , to nebyla kůže, to byl materiál proti klouzání kalhoty na sedle. U těchto kalhot Adventure se to měnilo všem co se přihlásili.. bylo to něco jako pogumované platno a normálně se to rozdělilo na dvě vrstvy a loupalo. V rámci svolávačky se to všem co se přihlásili opravilo zdarma, za novy materiál který už se chová normálně, asi jsi to nezachytil..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Adjagr napsal:
Ahoj , to nebyla kůže, to byl materiál proti klouzání kalhoty na sedle. U těchto kalhot Adventure se to měnilo všem co se přihlásili.. bylo to něco jako pogumované platno a normálně se to rozdělilo na dvě vrstvy a loupalo. V rámci svolávačky se to všem co se přihlásili opravilo zdarma, za novy materiál který už se chová normálně, asi jsi to nezachytil..
Děkuji za info o materiálu. Informaci o "svolávačce" jsem nezaregistroval, neboť mi to nikdo nenapsal. Nemohu prolézat všechny fora, jestli zrovna tento výrobek má zrovna nějakou vadu. Kupoval jsem to od rockway-shop.eu a pokud firma věděla, že má daný výrobek závadu, mohla mě kontaktovat (email při objednávce). Ale aby to nevyznělo nějak špatně, tak jinak s výrobkem jsem spokojený. Co musím uznat, tak za celou dobu snad nepovolil ani jeden steh a to už nějaký ten rok má za sebou. Jak jsem říkal - bunda skvělá, kalhoty jsme už řešili. Pokud by byla cena stejná jako kdysi, určitě bych výrobek 100% doporučil. Jelikož ale cena stoupla minimálně o 1/3 i když euro máme fixované, tak mám z toho smíšený pocit. Ale samozřejmě nikdo mě nenutí tento výrobek koupit a proto já osobně půjdu vyzkoušet jinou firmu. Třeba zjistím že jsem udělal chybu a potom si rád posypu hlavu popelem. Ale v současné době tu máme spoustu hader v cenové kategorii do 10 000 kč
Adjagr napsal:
[quote] Informaci o "svolávačce" jsem nezaregistroval, neboť mi to nikdo nenapsal...
To si děláš kozy! Spotřební zboží (jako jsou hadry na moto) a svolávačka?
Pokud jsi měl závadu, existuje něco jako REKLAMACE a to jsi měl využít...
Připojím Vlastimilovo heslo: "Většina lidí je blbých"....
Dodám - bohužel...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Adjagr napsal:
[quote] Informaci o "svolávačce" jsem nezaregistroval, neboť mi to nikdo nenapsal...
Dodám - bohužel...
Jak jsem již psal. Reklamaci jsem neuplatnil z toho důvodu, že se mi to roztrhlo během cesty. Kalhoty jsem na zadku musel upravit, protože roztržená pogumovaná látka mě značně tlačila, když se srolovala. Umím si přesně představit jak bych dopadl, kdybych zaslal kalhoty, které byli evidentně mnou upravené (vyřezaná látka).
Svolávačka spotřební zboží. Definuj mi, co dnes není spotřební zboží. Vlastně nemusíš, ono je to v občanském zákoníku. Ale ano uznávám, že svolávačka by v tomto smyslu byla asi značně nestandardní. Ale i u spotřebního zboží firmy dělají svolávací akce a vrací peníze za výrobek. Aby jsi se o těchto případech dozvěděl, stačí použít Google.
A k Vlastimilovo heslu - Většina lidí je blbých... - někdo takový musí být, jinak by tady byl jen samý inteligent. A nebylo by škoda, že by tito jedineční lidé se ztratili v davu. Takhle aspoň ty inteligenty poznáme a víme komu se máme klanit.
Adjagr napsal:
Dodám - bohužel...
V rámci svolávačky se to všem co se přihlásili opravilo zdarma, za novy materiál který už se chová normálně, asi jsi to nezachytil..
Trochu se kroť jo pionýre, vím že je ještě zima, ale o "svolávačce" tu psal Viktor a že to nazval tak nešťastně je jeho věc. Pravda mohl napsat kdo zboží reklamoval, bylo mu to nějak kompenzováno. Takže slušně ano. Dík
Já Ti nevim hele. I když jak píšeš, že se Ti to stalo na cestě...no a co jako?
Je to jen a jen Tvoje blbost a lenost, že si po návratu z cest nezvedl telefon, nebo nenapsal mail, že máš ten a ten problém a zda by se to nedalo nějak řešit.
Pak jak psal Pardál, by jsi měl na kalhotech místo pogumovaného cosi, nově našitou kůži...
Adjagr napsal:
Dodám - bohužel...
V rámci svolávačky se to všem co se přihlásili opravilo zdarma, za novy materiál který už se chová normálně, asi jsi to nezachytil..
Trochu se kroť jo pionýre, vím že je ještě zima, ale o "svolávačce" tu psal Viktor a že to nazval tak nešťastně je jeho věc. Pravda mohl napsat kdo zboží reklamoval, bylo mu to nějak kompenzováno. Takže slušně ano. Dík
Když se mám krotit soudruhu (narážka na pionýra), můžeš mi říct co bylo v mých příspěvcích neslušného? Vyjádřil jsem svůj názor a odpověděl jsem vše v rámci slušnosti. Řekl jsem co si myslím o daném výrobku, jaký jsem měl problém a proč jsem neřešil reklamaci.
Panovi Pardálovi (prodejce, výrobce??) se omlouvám, ale nechci hanit jeho výrobky a ani nemám zájem mu dělat negativní reklamu, neboť v daném obchodě běžně nakupuji a mám kromě jedné objednávky jen dobrou zkušenost.
Je zajímavé, že v jiných vláknech, kde se haní například helma, se nikdo výrobce nezastává. To pan Pardál je tady někdo hájený? Pokud ano, vezmu to v potaz, ale potom toto forum pozbývá na významu.
Adjagr napsal:
Dodám - bohužel...
Když se mám krotit soudruhu (narážka na pionýra), můžeš mi říct co bylo v mých příspěvcích neslušného? Vyjádřil jsem svůj názor a odpověděl jsem vše v rámci slušnosti. Řekl jsem co si myslím o daném výrobku, jaký jsem měl problém a proč jsem neřešil reklamaci.
Panovi Pardálovi (prodejce, výrobce??) se omlouvám, ale nechci hanit jeho výrobky a ani nemám zájem mu dělat negativní reklamu, neboť v daném obchodě běžně nakupuji a mám kromě jedné objednávky jen dobrou zkušenost.
Je zajímavé, že v jiných vláknech, kde se haní například helma, se nikdo výrobce nezastává. To pan Pardál je tady někdo hájený? Pokud ano, vezmu to v potaz, ale potom toto forum pozbývá na významu.
Myslím že Swatt to psal Hobrovi a ne tobě
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Potom beru svůj příspěvek zpět a omlouvám se. hold asi mají v televizi pravdu, že lidé ztrácejí schopnost porozumět psanému textu. Začínám patřit mezi ně. Ještě jednou omluva
není potřeba nic hrotit, bylo ta na modelu někde z roku 2012 -2013. Oznámili jsem to všude kde to šlo, nebylo to že by se to dělalo jen u tech co se ozvali jako reklamaci, dělalo se to všem co poslali kalhoty, dělalo se to v zimě kdy nebyly potřeba.. a nevadilo že jsme je měli měsíc tady.
Letos budeme představovat nový model - bude z Cordury a cena bude okolo 9 500,- a bude mit dobře řešený větrání to ale bude i u dalších modelů, kde právě chceme konkurovat modelům kde není použita Cordura, takže představíme i dva modely kde použijeme polyester ( velice kvalitní, ale není to Cordura). tam bude cena za komplet cca 8000,-
swat napsal:
[quote]
Pionýr jsem nikdy nebyl (tak mi prosím nenadávej) a jen jsem použil Vlastimilův podpis. Co je na tom neslušného?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Dostal jsem odpoved na dotaz z MBW, z jakyho materialu (SD-TEX) jsou ty hadry: Přesnou technologii nevíme, tu nám ani výrobce nesdělí. Nicméně jde o polyesterová vlákna a pevnost materiálu je srovnatelná s materiálem Airdura.
A na motorkarich: http://www.motork...35385.html Airdura - polyesterová tkanina s dutými vlákny, zhruba o 50% lehčí než běžný polyester. Levné řešení. Nízká odolnost.
Proste levny obleceni z levnych materialu. Vic v tom asi neni treba hledat.
Upravil Slavek-xxx dne 16.02.2017 11:02
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Pardal napsal:
není potřeba nic hrotit, bylo ta na modelu někde z roku 2012 -2013. Oznámili jsem to všude kde to šlo, nebylo to že by se to dělalo jen u tech co se ozvali jako reklamaci, dělalo se to všem co poslali kalhoty, dělalo se to v zimě kdy nebyly potřeba.. a nevadilo že jsme je měli měsíc tady.
Letos budeme představovat nový model - bude z Cordury a cena bude okolo 9 500,- a bude mit dobře řešený větrání to ale bude i u dalších modelů, kde právě chceme konkurovat modelům kde není použita Cordura, takže představíme i dva modely kde použijeme polyester ( velice kvalitní, ale není to Cordura). tam bude cena za komplet cca 8000,-
Toto jsou předvýrobní vzorky, tak ještě dojde ke změnám, to je jen taková ochutnávka
Mxslím že je na čase, udělat pobočku někde na moravě a né v té prdeli......
Firmu MBW vlastní pakistánec ( teda tak to bylo) žijicí v evropě, pravděpodně v Čr.
To je celkem jedno, to spiše uvadím proto, že v asii ani moc materiály nerozlišují, pro ně je cordura vše z čeho se oblečení šije, a to i firmy které to šijí, jejich "manažeři" to taky neví. To je osobní zkušenost.
Vetšinou se pak ruzné materiály nějak zajímavě nazvou, takže misto cordura používají něco hodně podobného .. např. polydura anebo něco co dobře zní.. MacTEx. atd.
Dneska už se da pořídit i kvalitní polyester, ale v každem třeba teplota tavení je nižší než o polyamidu.. ale pokud cena odpovídá tomu, tak si každý může vybrat.
Oni zase kluci co jezdi na starších velkých endurech nepotřebují top matroše, po silnic nějak nelitají, to že se to roztaví není tak duležity, v podstatě nepadají, jde o to jak to větrá a jak třeba fungují chrániče. V podstatě vetšína kompletů do 10 000 není z Cordury
My využíváme fabriku kde se šije Berik, Macma.. a proto už třeba nejsme ty nejlevnější, ale snažíme se udržet kvalitu.. ono nechat si vyrobit věc uplně levně není takový problém, máme v planu řadu Easy - kde bude cena na krámě 2990,- ale to je opravdu pro ty co začínají, pro studenty, na skůtra..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Pardal napsal:
hele pionýre trochu se kroť v těch výrazech, ne?
Toto jsou předvýrobní vzorky, tak ještě dojde ke změnám, to je jen taková ochutnávka
Mxslím že je na čase, udělat pobočku někde na moravě a né v té prdeli......
Pardal napsal:
Firmu MBW vlastní pakistánec ( teda tak to bylo) žijicí v evropě, pravděpodně v Čr.
podle OR jsou to nejaky Cesi..
ty toho pakoša znas?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2