Woodman napsal:
-troufnu si odhadnout, že lidí pracovně přímo závislých na vozidle (jako jsi ty) je ze všech ekonomicky produktivních řidičů tak 10-20%...? (nepočítám profi řidiče)
-a za lepení na zadek při jakýchkoli podmínkách bych normálně zavedl fyzické tresty...
tak si ale spocitej, kolik tech lidi pracovne zavislych na aute udela HDP.
Pripadne.. pokud nebudu moct dojet za novym klientem, tak to muj zamestnanec pociti na prachach...
Oligarchovi je to skoro fuk, ten ma ridice na fulltime, nebo je to pro nej minimalni polozka.
Takze opet.. nejvic to tvoje "opatreni" odskace Stredni trida. Pripadne treba nejake matky samozivitelky s nemocnym ditetem.
Oligarcha ma ridice a batikovana ruda lina socka z neziskovky pracovat nepotrebuje a auto nesnasi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Před týdnem jsem si v klídku pojížděl po šoustkách kolem Hřenska. Vedle mě spící manželka, vzadu v sedačce spící dcerka.
V levotočivé zatáčce se proti mě vyřítil dement ve Feldě, čuměl do telefonu a pral to přímo na nás. Na poslední chvíli to strhnul, už jsem vymýšlel škarpu. Za 10 minut mi došlo, že necítím nohy jak jsem se vylekal.
Ty SMSky jsou největší mor, na dotykáči to bez dívání nejde, měl jsem chuť ho dojet a přizabít.
Podobná situace jak Alda. Jedu si v poklídku z montáže s Ducatem. Mám cca 150 m do levotočivé zatáčky, do které se řítí Felda neskutečným kvapem. Přibržďuji z cca 85 na 70. Napravo ode mě svoditla - rybník. Toho šul.ina to vyneslo na mě a já už jen přizvedl nohy abych je popř. neměl na sra.čku. Těsně předenou mu to vyšlo, ale ruku bych tam určitě nedal. Trochu jsem se klepal. Je to tak zkur.. ný pocit fuj!!!
GSA 1250 Rallye 2024
mara napsal:
Aldo, co když ale ta SMS přímo souvisela s jeho podnikáním a tedy i s růstem HDP v naší zemi?
mel felicii... to zas na takoveho udernika nevypada
17 cm
Hicksi to co tu popisujes to nemyslis vazne? Vzdy jsem Te bral za inteligentniho chlapa, ale to jsi napsal je proste nesmysl. Jakoze mas vic penez nez ja, tak muzes v ramci rustu hdp nekoho zabit jen proto, ze musis vyridit mail? A mel by jsi pak dostat jen podminku, peotoze jsi bohatej a mas velky odvody. To nemuzes myslet vasne.
Me osobne telefonovani za jizdy nevadi, ale cumet do mobilu to me vytaci. Idealne kdyz ro dela **** v 2,5tunovym SUV.
Splněný sen moje 1100GS
tvl Jenceku kde pisu, ze bys mel dostat mensi flastr protoze mas horsi auto?
nikde, tak mi to nepodsouvej.
ja rikam jediny - VOPATRNE s premirou buzerace ekonomicky aktivnich lidi.
meli byste se nekdy zajet podivat do praglu, kam to smeruje. za chvili ti tam nedovolej zajet jinak nez busem NEBO uplne novym autem, nejlip s dotovanou baterkou.
prehanim? jen trochu..
17 cm
Jo, máš pravdu, ALE až Ti někdo "ekonomicky aktivní" v důsledku činnosti, která je zakázána (telefonování a psaní SMS za jízdy) zmrzačí nebo zabije někoho blízkého (Bobíka), budeš mluvit jinak!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Jo, máš pravdu, ALE až Ti někdo "ekonomicky aktivní" v důsledku činnosti, která je zakázána (telefonování a psaní SMS za jízdy) zmrzačí nebo zabije někoho blízkého (Bobíka), budeš mluvit jinak!
ale vzdyt tohle je pomerne tvrde trestano:
a) Trestni zakon -- tezke ublizeni na zdravi z nedbalosti minimalne
nahrada skody vcetne operaci atd
c) zakaz cinnosti (rizeni)
POSEDLOST zakazem telefonovani je imho prehnana.. ZVLAST, kdyz lidi i normalne jezdej imho NEPRIMERENE PODMINKAM.
kdo z vas hosi, kdo tu tak resi telefonovani, jezdi na dobrzdeni tam kam vidite?
vidim to dnes a denne zvlast tady na widlakove. Cim vetsi pekac, tim vetsi kudlu jede, zvlast v noci, kdy vidi houno. Resp. jinak.. nejrychlejc jezdej polopekace typu 12 let stara oktavka 1.9tdi.
17 cm
jencekgs napsal:
No vyznelo mi to tak.
Hele me o buzeraci nemusis povidat. V ostrave jsme jeste dal. Mame placene parkoviste na celem sidlisti.
Co se tyka emisnich zon, tak s tim nesouhlasim vubec.
jasne.. ale to je jedno s druhym.
ja NEobhajuju nepozornou jizdu... obhajuju posedlost sledovani rychlosti a -- to zejmena -- telefonovani.
fb a sms jsou vo drzku.. o tom zadna. Sam to vomezuju
17 cm
jencekgs napsal:
V ostrave jsme jeste dal. Mame placene parkoviste na celem sidlisti.
No tak to je už superlevel, platit si za to že zaparkuju doma před panelákem....
... i když, jak je to s modrejma zónama v Praze, neplatí tam taky něco parkující - bydlící? (toto není žádná uštěpačná poznámka, pouhý dotaz, není na to tady emotikon)
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
jencekgs napsal:
V ostrave jsme jeste dal. Mame placene parkoviste na celem sidlisti.
No tak to je už superlevel, platit si za to že zaparkuju doma před panelákem....
... i když, jak je to s modrejma zónama v Praze, neplatí tam taky něco parkující - bydlící? (toto není žádná uštěpačná poznámka, pouhý dotaz, není na to tady emotikon)
jasne, ze plati. Tady v PRG to jde fakt do pr.... Zeleny a Pirati jsou na Magistratu, sefuje tomu polosilena levicanda z neziskovky...
stahuje se sem sebranka. Hrozny lidi jako Pertla. Teda stejne hrozny, misty i horsi.
Upravil hicks dne 18.02.2017 23:42
17 cm
mara napsal:
No tak to je síla, já myslel, že alespoň trvalá bydliště jsou z placenejch zón vyjmutí.
je to jinak.
prvni auto FYZICKA OSOBA - asi litr?
druhe auto FYZ. osoba -- tusim 8k?
s.r.o. -- ranec skoro jak za podzemni parkoviste
17 cm
schrek napsal:
U nas kdyz chces misto parkovaci s tvoji znackou tak je to 25tis na rok
tvl. to je neco UPLNE jinyho. tady zaplatis podobny penize a nemas NIC.
ani misto, ani zarucenej parking.. NIC.
jenom, ze muzes parkovat v zone.
mozna ted s tema novejma zonama dle ulic je to nejak upresneny.. stejne ale nevim.
vagus ti to vobjede tak jak tak.
ja na ne seru.. taky proto jsme zdrhnul z PRG. odmitam se nechat buzerovat.
Upravil hicks dne 18.02.2017 23:46
17 cm