Dělal mi to kámoš, platil jsem za něj 350. Nevím jak a z čeho to dělal, ale funguje to. Je to na 3/8 ráčnu takže je ušetřený místo za imbus a ještě klíč. Jen to musím oprubovat, s tou dírou uprostřed se bojím aby to neprasklo.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
aldo napsal:
Dělal mi to kámoš, platil jsem za něj 350. Nevím jak a z čeho to dělal, ale funguje to. Je to na 3/8 ráčnu takže je ušetřený místo za imbus a ještě klíč. Jen to musím oprubovat, s tou dírou uprostřed se bojím aby to neprasklo.
Nepraskne,protože nemá kam. Když to bude zastrčený v ose,tak nemá místo se to roztahovat,takže nepraskne.
Nechtěl by kámoš třeba vyrobit ještě další? A kdyby tam byl místo čtyřhranu šestihran (imbus) jako je ve šroubu zadního kola,tak by to bylo ještě praktičtější.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak jo, koukal jako kdybych spadnul z višně, ale budou . Dejte mi do PM kontakty abych to mohl poslat. Budou ty 22-3/8, imbus nejde. Pracuje v automobilce a má tam prý nějaké odlitky s touhle dírou tak to dělá z toho.
Rádo se stalo, když můžu pomůžu. Jsem rád, že se líbí, ale že je kámoš šikovnej mu říkat nebudu. Byl by moc nafoukanej. Ještě řešíme ten vytahovač na fajfky, ale teď není moc času experimentovat. Tak ať slouží
aldo napsal:
Rádo se stalo, když můžu pomůžu. Jsem rád, že se líbí, ale že je kámoš šikovnej mu říkat nebudu. Byl by moc nafoukanej. Ještě řešíme ten vytahovač na fajfky, ale teď není moc času experimentovat. Tak ať slouží
Tak jsem snad pořešil nářadí a ještě chybí ten bazmek na fajfku, nepokročil výzkum ?
Nebo jinak: jetli máte někdo mustr, nebo nákres, tak by nebyl problém vyrobit.
Upravil alesk dne 27.04.2009 15:58
aldo napsal:
Tak jsem snad pořešil nářadí a ještě chybí ten bazmek na fajfku, nepokročil výzkum ?
Nebo jinak: jetli máte někdo mustr, nebo nákres, tak by nebyl problém vyrobit.
No mám takovej nápad, je to kus ohnutého drátu, který nebude problém dát do nářadí. Myslím, že to bude fungovat jenže ... není moc čas.