a tod mate cele vlakno "Vy vyhledavaci" http://www.bmwgs....owstart=20
aj s krasnym opisanim toho vecneho akoze problemu: a budem cez to vidiet???
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tak kratší verze toho plégá už jezdí kolem Brna, kolega z práce si udělal radost tak kdyby to chtěl někdo vočíhnout není problém
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To plexi je pecka, na hrazdu namontuješ klidně GPS a drží to jak svině, nic se neklepe.
mana napsal:
Chapci podblatnik a kapota bude az niekedy na jesen teraz na to nemam cas.
Na konec zezóny ? Teď tě budou všichni nenávidět
Ono místo toho blatníčku tam stačí jen vlepit vhodně vystřižený plát gumy na zástěrky. Funguje mi to tak už druhým rokem skvěle a bez problémů. Byla to vlastně první věc co mi na motorce už od pohledu vadila, že to tam z výroby nedaly.
ja mam tohel a jsem naprosto spokojenej, ta firma byla jedina kdo byla ochotna to dovazet z USA a ted to maji standartne v nabidce a uz to koupilo dost lidi, funguje to skvele a cena dle me naprosto v pohode
schrek:
ja mam tohel a jsem naprosto spokojenej, ta firma byla jedina kdo byla ochotna to dovazet z USA a ted to maji standartne v nabidce a uz to koupilo dost lidi, funguje to skvele a cena dle me naprosto v pohode
taky jsem se na to díval, ale za ten kousek plastu dát zbytečně tolik peněz
Za 90 Kč mi z guma zbyla i na prodloužení předního blatníku
Jo kdo kupoval pred cca dvema roky kdyz sem to sem psal poprve stalo to o cca 700 min a zadruhe tohle je dost dobre vymyslene a davat tam kus gumy proc ne kazdej utraci za ruzne veci ruzne penize
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček