no do bláta není žádná v našem rozměru. nejlepší bude asi KAROO, ani e-09 není v blátě nijak good, taky se zalepí.....ale nejlepší volba v poměru cena/kvalita/offroad.
Robert> vzhledem k tomu jak HP žere zadní gumy neřešil jsem nic dražšího než je MITAS C 02 130mm za 1000kč , sice v terénu jsem se s Adamem shodl že už po 70km ve výjezdu moc nebere ale to on myslím už měl vzadu 18" ráfek a MITASKU řadu EF , na Husabergoj 450 ale nějak nemůžu sjet Michelin ac 10 , hromady víkendů a guma snad neubyla , škoda že ji dělaj jen v 18" ale vůbec jsou Mišelíny prej známé že strašně vydržej ... a ty ceny přez litřík - http://www.az-pne...idka=17916
Upravil cizak dne 03.12.2009 19:49
Remus511 napsal(a):
Chtěl jsem na 11ku zinknout k té jednadvacítce 18" na zadek. K smůle by tam byla děsně mlá fuka (asi 3mm) mezi pneu a kyvkou...
Jinak orig. ráfek z 21" z PD mě stál po slevě a bez daně 4000 a komplet dráty 2000.. Výplet od maníka stál asi 8 stováků..
Co se týče těch pneu, na 17ku tak asi do terénu opravdu připadá pouze ta MITAS C-02. Na 18" je obrovský výběr
Můžeš mi napsat jakou šířku má ta 21ka a kolik má děr?Napočetl jsem,že by měla mít
40,je to tak?
Myslím že 40 a rozměr 1,85X21
Jo tak to je vono.Díky za info.Mimochodem,jak se Ti s tím jezdí?
Remus511 napsal(a):
Chtěl jsem na 11ku zinknout k té jednadvacítce 18" na zadek. K smůle by tam byla děsně mlá fuka (asi 3mm) mezi pneu a kyvkou...
Jinak orig. ráfek z 21" z PD mě stál po slevě a bez daně 4000 a komplet dráty 2000.. Výplet od maníka stál asi 8 stováků..
Co se týče těch pneu, na 17ku tak asi do terénu opravdu připadá pouze ta MITAS C-02. Na 18" je obrovský výběr
Můžeš mi napsat jakou šířku má ta 21ka a kolik má děr?Napočetl jsem,že by měla mít
40,je to tak?
Myslím že 40 a rozměr 1,85X21
Jo tak to je vono.Díky za info.Mimochodem,jak se Ti s tím jezdí?
Na silnici jsem rozdíl téměř nepoznal. Ten rozdíl je že na předek obuješ drapák.
Noa v terénu je to opravdu nesrovnatelné. Můžeš z koleje do koleje a víc ¨klopit zatáčky tzn. větší drift No a v Maroku, co jsem projel na hraně bez odšlápnutí, kluci z 19" neprojeli (jak kamení tak písek)
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **