Hezký. Mě zatím naštěstí stačilo vyměnit O kroužek.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zas nějaká ptákovina, kterou strašně moc nutně potřebuju na jedenáctku. Tož kdybys vyráběl, tak dej vědět. Vzal bych.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Musím to potestovat. pár věcí bude chtít udělat ještě jinak, první dobrá zpráva je, že olej už nejde ven. chybí tomu ten aretační kolíček na boku toho kusu co je ve víku a další detaily...
mě to přes ten originál proplejvalo hlavně proto, že ta dosedací plocha na okroužek uvniř víka byla vertikálně odraná jak prase, jestli od prachu bůh vi, každopádně určitě proto ten olej může ven, to originál víčko se správným kroužkem těsní dobře v tom problém není. právě protikus ve víku a ty rýhy vs.okroužek.
toto nerezové má okroužky pro jistotu dva, jeden do původní drážky, druhý malý pak na tu šikminu, prach se nikam nedostane.
Doladim, pak nabídnu
R1150R 2004
stage 10 (8)
scorpion red ex.
Ja myslím ze kdyby sis to mel opravdu nechat zaplatit tak zas taková raketa za výměnu originálu jednou za 100tisic km to není....
Kupredu spatki ni krok...
Já to nějak musím utěsnit. Dokud jezdím kolem komína, tak je to OK. Jenže jak se dostanu na dálnici a nasadím maximální povolenou, přijedu s trochu mokrým válcem, pár kapkama na botách a zadním kufru. A to jsem předloni měnil za origo a myslím, že dobře usadil. Je to lepší, než před výměnou, ale na OK. Nejvíc mi to vadí na tom kufru. Kupoval jsem svou konfiguraci s představou, že přijedu na místo, sundám kufry, přesunu se na ubytko atp. Ale mastné a tím pádem špinavé - to úplně nejde.
God, Gun & BMW
dicksz: Mě pomohl nový O-kroužek mezi ventildekl a plastové sedlo, červený silikonový a o 0,5 mm tlustší. Snadno zacvaknout to nešlo, tak nastoupilo lisování šroubem s velkými podložkami. Poté naprosté sucho i na Balkáně v teplotách 40+