Nevim, kdyz nekdo napise ze advik zs 200tkc by mohl byt alespon umytej, tak na takovem prispevku nevidim nic spatneho.
A jak pise Milan, sice je na foru nejaky balast, ale podivej se na cenduro. 5prispevku za den z toho 3inzerce. Dekuji takove forum tady nechci.
A technickych veci se tu resi taky mraky. A kdo hleda, ten najde a kdo nenajde se muze zeptat.
Pokud nechces inzeraty s moznosti reakce, davej si je na inzertni servery. Vim ze si tu sice platis sekci, ale proste jsi na foru.
Splněný sen moje 1100GS
milan enduroskola napsal:
To by bylo reseni, ale to mi pak bude muset kazdy s konkretnim dotazem psat sz nebo volat.
presne tak... je to daň za to že inzerat nebude zaplevelený
lebo uznaj, pri najlepšej voli ludia nemajú odkial vedieť akú poznámku považuješ za plevel a aká je ešte priechodná...
live fast, die young be wild, have fun
milan enduroskola napsal:
To by bylo reseni, ale to mi pak bude muset kazdy s konkretnim dotazem psat sz nebo volat.
takze ty mazes jenom "nepohodlne" dotazy a diskuze u inzeratu?
to si fakt delas p.del uz....
...se probud.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
NEJLEÉPE TO VYSTIHNUL HOZNA JANCEK....JE TO FORUM A TAK BY S K TOMU MĚLO PŘISTUPOVAT...BEZ KECU SE DÁ INZEROVAT NA JINÝCH PORTÁLECH...SVOBODA NENÍ ZADARMO A I TA PSANÁ...
Upravil czunik dne 11.04.2017 11:36
http://czunici.ra...
Jedna otázka inzeruješ tady proč? Odpovím si sám - chodí sem lidi. A proč - diskutovat, hledat odpověď na problém, poradit, domluvit si akci, setkání, něco nabízí či shánějí a pod. No a když tu nikdo nic psát nebude, bude zde mrtvo. A v tom případě si myslím že tvé inzeráty tady ztratí význam.
A i když se ti názory jiných zdají(nebo jsou) mimo mísu a balastí ti tvůj inzerát, tak pokaždé vyskočí tvůj inzerát jako nepřečtený a to si myslím není špatné.
Přidej si do vlákna dovětek - vkládejte jen příspěvky k tématu, ostatní budou smazány - to snad pochopí každý. Ale mazat příspěvky bez pozornění i když si inzerci platíš, vrhá na inzerenta špatné světlo, alespoň z mé strany. Za mě cenzuru jsme tu měli už hodně dlouhou dobu.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Milane pleteš se, to není soukromé ale veřejné fórum a i ta tvoje placená část je pořád veřejná. I zde jsou soukromé sekce které nevidíte a tudíž neveřejné. Na druhou stranu, pokud to Milošovi nevadí, stejně sem moc nechodí, nikdo s tím nic nenadělá.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ja si taky myslim, ze zbytecnosti ohledne blata na motorce jen zapleveluji vlakno, navic pokud jsou k dispozici fotky, ktery muze videt kazdej.
Osobne bych taky asi nebyl nejradsi, kdyby mi tim nekdo zapleveloval vlakno, je to nepodstatna vec a navic inzerat, ne thread urceny k rozsahly diskuzi. Takze souhlasim, ze Milan na to ma pravo a nedela nic spatnyho, kdyz tyhle nesmysly promaze.
Naopak, kdyby slo napr. o inzerat, kde prodavajici zamlci nejaky problem, ktery vyleze v diskuzi od nekoho, kdo si vsiml nebo napr. motorku zna a o problemu vi, videl bych jako velkej problem tohle promazat. To bych souhlasil s Hixem.
Alda napsal:
Ja si taky myslim, ze zbytecnosti ohledne blata na motorce jen zapleveluji vlakno, navic pokud jsou k dispozici fotky, ktery muze videt kazdej.
Osobne bych taky asi nebyl nejradsi, kdyby mi tim nekdo zapleveloval vlakno, je to nepodstatna vec a navic inzerat, ne thread urceny k rozsahly diskuzi. Takze souhlasim, ze Milan na to ma pravo a nedela nic spatnyho, kdyz tyhle nesmysly promaze.
Naopak, kdyby slo napr. o inzerat, kde prodavajici zamlci nejaky problem, ktery vyleze v diskuzi od nekoho, kdo si vsiml nebo napr. motorku zna a o problemu vi, videl bych jako velkej problem tohle promazat. To bych souhlasil s Hixem.
Jsi to nepochopil, to je klasická úterní diskuse aby nám to v práci lépe utíkalo
Když sem dá někdo inzerát, tak počítá s tím, že je to fórum a že se k tomu budou lidi vyjadřovat. Je na prodávajícím si OBHÁJIT, co inzeruje a proč za to chce tolik a tolik. Spousta lidí včetně mě to určitě zažila a je na každém, jak se s tím vypořádá. Já to ovšem neplatil, takže chápu, že když to má někdo jako službu za prachy, tak si to zamkne.
P.S. Za ty peníze, už by to ale někdo mohl fakt aspoň vypucovat. Nehodnotím hodnotu doplňků, ale kulturu prodeje - MŮJ NÁZOR!
Pica kunda **** nikdo tu motorku nevidel, nikdo ze srajtofle nevytahne love ale hrabat se v hovnech a mrmlat o svobode slova bude primitivni retardovane podsvince, ktere tady vulgarne urazi zenske a dalsim clenum fora vyklada, jak sem nemaji chodit... a tyto perly tady zustavaji pro dalsi generace proberte se ****!!!
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Pica kunda **** nikdo tu motorku nevidel, nikdo ze srajtofle nevytahne love ale hrabat se v hovnech a mrmlat o svobode slova bude primitivni retardovane podsvince, ktere tady vulgarne urazi zenske a dalsim clenum fora vyklada, jak sem nemaji chodit... a tyto perly tady zustavaji pro dalsi generace proberte se ****!!!
Raději věnuj čas vyplněním profilu jo