http://209.85.129...9Nity9tqjA
Upravil zmijon dne 10.03.2009 17:47
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Zdravim. Tak co, podařilo se někomu nahradit to origo čerpadlo? 7500 za origo se mne davat fakt nechce Za každé info budu rád. Mne to čerpadlo hučí jak svina. Filtr je novej, ale hučeni se vubec nezmenilo. A
Za 14 dni se chystam celkem daleko od baraku, toz mam strach abych ho tam nemusel nekde pracne shanet.
Jsem to vyresil koupi starsiho na e-bay.Je to komplet s filtrem atd.S postovnym a poslanim penez to vyslo na 1814kc.Kupujem to s kamosem na pul jako rezervni,tak kazdej za 900kc.Necha se to vydrazit tak od 35-90eur+postovny.Zalezi kolik lidi to zrovna potrebuje.
vevis přiložený následující obrázek:
[17.93Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
krocan80 napsal:
Zdravim. Tak co, podařilo se někomu nahradit to origo čerpadlo? 7500 za origo se mne davat fakt nechce Za každé info budu rád. Mne to čerpadlo hučí jak svina. Filtr je novej, ale hučeni se vubec nezmenilo. A
Za 14 dni se chystam celkem daleko od baraku, toz mam strach abych ho tam nemusel nekde pracne shanet.
...může ještě hučet několik let, ale já vozím na dovolenou taky rezervní.
Někdy stačí ho prostě propláchnout opačně, ( přepolováním vymontované), tam a zpět po chvilkách čistým benzínem a hluk se může snížit, ale jen krátce a bacha na jiskru, k čerpadlu napevno a na aku v uctivé vzdálenosti.
Upravil bmwivo dne 17.04.2009 16:45
ja som hladal podla čísla bosch nahrady a podla toho som zistil že aj audi quatro ma take iste s tlakom 4 bary šup o tam... funguje akurát prerobil som napajanie na konektor ktorý bol pribalený.
[img][/img]
Já mám italské Maet Doria (je to náhrada Bosche). Koupil jsem ho předloni ve Slovinsku, když mi definitivně odešlo originální při návratu z Albánie a bylo jediné podobné, co v tom městečku měli skladem. Funguje tak jako klasika náhradních řešení, tedy že se z nich stávají řešení konečná. Jak psal furgon, má jiné upevnění kabelů a o proti původnímu sítku trochu menší průměr trubky. Domů jsem dojel s dodaným sítkem, doma zkontroloval a předěl na sítko původní. Od té doby najeto cca 15 tis. km a bez problémů.