fiiloo napsal:
ja zase nemam az take svetle ohlasy na mitasku , na mokru neistota , a po zatazeni a sviznejsej jazde guma po 6 tis skoro na odpis teploty od -3 do 30c .predna je celkom ok , zvysena zataz a svizne tahanie za plyn jej neprospieva \
Uvidíme, doufám že teď se svezu do GaPa a uvidime. Ale za tu cenu co byli jsem neodolal je zkusit.
Hanes napsal:
Včera po prijezdu z pneuservisu tam bylo 2.3 2,6 vzadu ale jinak budu davat a normalně jezdim 2.5 a 2.9 vzadu.
Já foukám 2,2 na předek i zadek. To asi není ideální.
Kolik by mělo bejt správně pro r1200gs?
Díky
Hoši hoši začíná to tu být jak mcz prostě není nic jednoduššího než se řídit výrobcem a foukat dle jeho údaje a potom si to zkusit někdo fouká trochu víc a jiný jezdí lehce podhuštěn ( ale u toho potom pozor ) . A za chvíli tady začne co už možná poslal Kubrt a jiní Jestli kůži nebo textil .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Tak, zde i moje recenze, nevím na kolik jsem jel pilu ... i když mám tlumiče Tractive ... ale:
Na motorku jsem gumy nazul na výlet na Korsiku a ač jsem chtěl, nestihl jsem s nimi jet na mokru.
Asi největší zájem je o výdrž gumy, mě (i ostatním) vydržela výlet, což je cca 6000 km, u mě konkrétně by 1000 dala, ale pokud ctím 1,6mm a vyhodit, tak to byla hranice 6000 km.
Guma drží parádně, kdo na Korsice byl, ví že je to celé závodní polygon a jezdí se ze stupačky na stupačku. Nikdy jsem neměl pocit že by guma chtěla klouznout, držela stopu a pocity z ní byly velice dobré. Po krajích se sjíždí nepatrně víc a zanechává na kraji vzorku zoubek. Kraj vzorku se nesjede, ale zmáčkne, pak to vypadá jako odskok ... alespoň tak jsme si to vysvětlovali. Fotku asi nemám. Nicméně není důvod k obavám, jízdní vlastnosti, nebo alespoň můj pocit z jízdy se nezhoršil.
A abych jen nechválil, stejný pocit jsem měl z E08. Takže guma dobrá, můžu s klidem doporučit.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
pepanek1150 napsal:
Já 07 předek 2.4 zadek 2.7 a mám najeto 27 tisíc
to sem nigdy nedokazal pochopit jak najet 30tisic na gumy...motam se vzdy 12-15 tisic...tourancky, heidenau K76, anakii, battlewing.
Kupredu spatki ni krok...
Pokud se ptas me, pak VImze na te prvni sade mam 9980 km s tim ze jsem je shodil obe. Ale predek by s prehledem dal dalsi 2-3 000 km a zadek tak 1000 km.
Ale nevedel jsem jak moc jeste budu jezdit pred dovolenkou tka jsem je radeji shodil.
Jde o to, ze jezdim docela pilu, ted co mam tlumice Tractvie
Tak to bych tu pilu rád viděl. Co jsem viděl tak po pile je za 6000km nazdar. Ale možná že to bude těma tlumičema tractive
pro mnohé je to normální, ale já na nich dal poprvé v životě na adv stupačku. až budu velkej, koupím tractive a tu pilu si pak nepřejte vidět . tolik k terra force.
říkám si hurikán
Jak říká Petrla. Dobrá guma s malou výdrží. Dal jsem na nich Dolomity a Albánii, cca 6000 a jsou na odpis. Zadní je poskákaná, někde mám vzorku na rozdávání, jinde jsem na úrovni drážky. Za mě - už ne.
pepanek1150 napsal:
Já 07 předek 2.4 zadek 2.7 a mám najeto 27 tisíc
to sem nigdy nedokazal pochopit jak najet 30tisic na gumy...motam se vzdy 12-15 tisic...tourancky, heidenau K76, anakii, battlewing.
Tak to já taky nechápu. Jezdím úplně v klidu, kochám se... Teď byly 2x Anakee2 a vždy po 10tis km zralé na výměnu. Předek až tak moc ne, ale zadek na hraně nebo pod. Teď mám nachystané Tourance Next a uvidím.
tomle1 napsal:
Jak říká Petrla. Dobrá guma s malou výdrží. Dal jsem na nich Dolomity a Albánii, cca 6000 a jsou na odpis. Zadní je poskákaná, někde mám vzorku na rozdávání, jinde jsem na úrovni drážky. Za mě - už ne.
Mám na nich teprve cca 3500 km a skoro z nich neubylo. Jak přední tak zadní sjetá rovnoměrně. Jezdím převážně ve dvou.
BMW R 1100 GS
tomle1 napsal:
Mám na nich teprve cca 3500 km a skoro z nich neubylo. Jak přední tak zadní sjetá rovnoměrně. Jezdím převážně ve dvou.
Je fakt, že jak Dolomity, tak Alboša jsou extrém. Dolomity jsem jel s manželkou a tedy hrubě napakovanej + ty nádherný passa. No a Alboša - 45°ve stínu, na asfaltu se dali smažit vejce. A ten přesun Maďarsko, Srbsko - 2x 800 kiláků po dálnici. To jim určitě nepřidalo.
Teď už mám nachystané Tourancky. Sada za 4.520,-. A ty teda vydrží trochu dýl.
To je trochu zima ne? To tam bylo naposled před 10 000 lety
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
tomle1 napsal:
Je fakt, že jak Dolomity, tak Alboša jsou extrém. Dolomity jsem jel s manželkou a tedy hrubě napakovanej + ty nádherný passa. No a Alboša - 45°ve stínu, na asfaltu se dali smažit vejce. A ten přesun Maďarsko, Srbsko - 2x 800 kiláků po dálnici. To jim určitě nepřidalo.
Teď už mám nachystané Tourancky. Sada za 4.520,-. A ty teda vydrží trochu dýl.
Ano, možná ti vydrží dýl, ale nelze srovnávat nesrovnatelné. Podmínky nebudou shodné, jedná se o jinou tvrdost pneumatiky. Jízdní vlastnosti Terra jsou trošku někde jinde. Samozřejmě každý jezdí jinak. A do Albánie bych v tomto parnu nejel na gumách za 5 tkč. Práskl bych tam nějaký univerzál za tři táci a neřešil bych to s jistotou, že když mne potká nějaká šotolinka, tak nemám problém s případným proražením. V létě musím počítat s tím, že na jeden výlet jedny gumy.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží