Ne.. Jako BMW je BMW a pazvuky (byť jsem asi jako většina přesedlával z Japonce) se snažím neřešit.. Ale tohle je vážně zvuk, který z jiných boxerů slyšet není a tak ho považuju za vadu.. Po tom všem už ho ale asi fakt zařadím mezi vlastnosti..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
A este otazocka.... Po vymene spominanych tyčiek treba nieco nastavovat? Myslim ventily alebo tak.... Ci staci to len poskladat? Dik
BMW R1150GS 2002 white/blue
kupoval jste někdo v poslední době ty zmiňované ventilové zdvihátka ?
Dodávají se už jen ty nové inovované o kterých se zde píše na jaře?
Nebo mají ty nové nějaké svoje nové partnumber, nebo BMW stále dodává ty staré verze s těmi čepičkami ?
Nebo mají ty nové nějaké svoje nové partnumber, nebo BMW stále dodává ty staré verze s těmi čepičkami ?
Josef
Ten starej se už nedodává, je jenom ten novej, je stejnej, jako na 1200GS.
Part number: 11317688631
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
PEPOBMW napsal:
A este otazocka.... Po vymene spominanych tyčiek treba nieco nastavovat? Myslim ventily alebo tak.... Ci staci to len poskladat? Dik
Musí se povolit šrouby na hlavě. Poté vše utáhnout ve správném pořadí na správný moment a úhel ( dle serv. man. ). Ventily samozřejmě seřídit v obou osách.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Josef
Ten starej se už nedodává, je jenom ten novej, je stejnej, jako na 1200GS.
Part number: 11317688631
Moc díky za info, viděl jsem na netu nekolik videí o inovovaných zdvihátkách, ale nikde se nepsalo co jsi napsal že se už staré nedělají.
Loni jsem generálkoval uhlový převod a tuto zimu řeším po sezoně klap,klik,klak pendlovky v R1150R Rockster (rv.2003) a podle světa to může být několik faktorů a jedním z nich jsou tyto zdvihátka ale ještě jsem to nekuchnul, takže nevím co tam mám za druh.
Ještě chci vyměnit ten levý napínák rozvodů za ten na www probíraný že také existují nějaké inovované , ale nevím zda stačí jen ten elvý nebo raději i ten pravý.
http://www.powerboxer.de/motor/254-4v-steuerkettenspanner-11x0-modifizieren.html
Pak se tady také psalo že zvuky můžou vydávat i ty mističky co jsou pod šrouby jak se šteluje vůle ventilů.
Co ještě může dělat kliklat pendlovky když už to budu mít sundané ?
Také mi to docela žere olej a tak uvažuji o výměně gufer okolo ventilů, má to nějaké nároky na speciální nářadí ?