mam dotaz:
- v navi VI je funkce na okruzni jizdu (delka, cas...)
- nevite nekdo jestli ma podobnou funkci i nejaky web (mapy.cz, google.maps .... atd), pripadne link ?
Okružní cestu umí: https://mydrive.t...
Dát plánování cesty/přepnout na "Thrill" a tam už je volba "Round trip" ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Mobilní apka Kurviger Pro. Můžeš si nastavit spoustu paramentrů. I např. na jakou světovou stranu chceš jet. Chce to dopředu trošku nastudovat nastavení.
Pistolnik napsal:
Mobilní apka Kurviger Pro. Můžeš si nastavit spoustu paramentrů. I např. na jakou světovou stranu chceš jet. Chce to dopředu trošku nastudovat nastavení.
tak presne tohle jsem hledal, dik moc, super ................
Kluci neporadíte mi někdo kde jsme udělali chybu,když ani Navigator 6 ani Navigátor 5 nás nechtěli navigovat přes Transfagarašan a ani přes Transalpinu?Vždy nás to vedlo jen k vrcholu a to buď z jedné strany,nebo z druhé.Nikdy nešla naplánovat cesta v celku.
Přesně tak. Pokud tě navigace někam nevede, nebo vymýšlí prapodivnou cestu, tak to většinou znamená, že má něco označeno jako neprůjezdné. Ty to nevidíš, ale ona to ví.
Přemýšlím nad koupí, mate někdo srovnání s navigator V, stojí za to si připlatit a vzít VI? co za funkce má VÍ navíc nikde jsem žádné porovnání nenasel. Díky
Garmin 5 jsem nemel, mel sem 4 a ted mam 6, myslim ze sestka ma predevsim vyrazne lepsi display, tusim ze s polarizacnim filtrem, tzn vyborne je videt na slunci.
Ale pozor, problem je s pripadnym servisem, co vim pri poruse oem navigace bmw odkaze na garmin a servis garmin se k tomu nema. Zrovna nekdo to tu zrovna nedavno resil.
Selver napsal:
Garmin 5 jsem nemel, mel sem 4 a ted mam 6, myslim ze sestka ma predevsim vyrazne lepsi display, tusim ze s polarizacnim filtrem, tzn vyborne je videt na slunci.
Ale pozor, problem je s pripadnym servisem, co vim pri poruse oem navigace bmw odkaze na garmin a servis garmin se k tomu nema. Zrovna nekdo to tu zrovna nedavno resil.
Diky a ty funkce jako čtení dat z motorky ovládání kolečkem využije to vůbec člověk? Nebo stačí navigace za poloviční cenu.