kdyz si v outlooku ulozim adresu kontaktu byt jen s carkou, tak mi to garmin nenajdeeee...
to samy vytaceni na numericky klavesnici pismenama.
Dneska jsem se malem zase fsteknul.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Doc napsal:
dnes co-forumista raptor z Bratislavy psal ...."lacný..." .. no a já nevěděl, jestli je to jako laČný nebo lacIný, takže někdy je to problém
dnes jeden zarez.
17 cm
cece to nebyl Vjetrnik... byla to inzerce, jakozto temer pokazde
17 cm
cece to nebyl Vjetrnik... byla to inzerce, jakozto temer pokazde
Jo tak o tom bych moh vyprávět taky...
ze jo!
Upravil hicks dne 05.12.2009 18:34
17 cm
bohumil napsal(a):
Já taki teda trochu přispjeju do mlejna,k diaeletrice se rači vijadřovat nebudu. Rači nasadim kufri a jedu nakůpit do Hodonína mám práznů lednicu
jo jo tak s tebou souhlasím Já bych to tak neprožíval ty chyby od někoho napsané někdo třeba nesedí u kompu pořád a nemá na to školy copak se děje když je tam nějaká ta chybička
a když je někdo ze Šumavy a druhej ze slovenska tak nějak mluví,, a co na tom když to tak taky tak napíše
když ho miluješ není co řešit
bohumil napsal(a):
Já taki teda trochu přispjeju do mlejna,k diaeletrice se rači vijadřovat nebudu. Rači nasadim kufri a jedu nakůpit do Hodonína mám práznů lednicu
jo jo tak s tebou souhlasím Já bych to tak neprožíval ty chyby od někoho napsané někdo třeba nesedí u kompu pořád a nemá na to školy copak se děje když je tam nějaká ta chybička
a když je někdo ze Šumavy a druhej ze slovenska tak nějak mluví,, a co na tom když to tak taky tak napíše
ja sem nepisu kvuli gramatickym chybam, ale obcas kdyz smazu jizlivy prispevek jinde...
gramaticky chyby jsou mi temer jedno, jen u Roberta "ich habe die KTM" mi vadi )
17 cm
TOLI napsal(a):
Já myslim že u Roberta jsou příspěvky celkem OK. obhajuje to vlastní stejně jako ty. I když u Roberta to má možná malinko komplexnější rozměr.
u Roberta myslim hrubky... fifa totiz zase nanovo mluvil o hrubkach
17 cm
TOLI napsal(a):
Tak to sorry já už se v tom klucí trochu ztrácim.Přečtěte si někdy cestopis od Igora Brezovara a budete vyléčeni
myslel jsem na to same..
ale Igor... je slovinec. Ma na to pravo.
17 cm
no ty pyčo, já za 7 koupím, za 90 prodám a těch pjet % mi docela stačí.
to samé česky: vo co go? ať si každej píše jak umí, když chci, tak tomu rozumím. a jestli je někde tvrdé y? hlavně když je tvrdej Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Řešit tady pravopis je blbost, když se sejdem někde na srazu, nikdo nemluví spisovně (kromě Emilia který říká zásadně "vagína" ) a každý hovoří, jak mu zobák narostl. I tak si rozumíme, tak vo co go ?
Diakritika mne az na vyjimecne pripady (nas znamy KTM eskamoter ... NEZAJIMA....
Dokonce Bohumil je legracni...
Co mne obecne pije kref je kdyz nekdo prodava dost jety pneu/cokoliv za temer cenu novych... asi jsem divnej, mne to prijde NEVHODNY.
A protoze jsem se poucil, neprudim na inzeratu ale zapisu si zářez sem (jako ze jsem se ovladnul)
17 cm