Tak jsem se minulý týden trochu projel a zamiloval se do Jeseníků. Červenohorské sedlo, Karlova Studánka, Rejvíz, Slezská Harta, ubytovací zařízení Ztracenka... a spousta silniček, zatáček, dřevěniček prostě paráda. Byl jsem i jižněji a moc pěkně je i v Hostýnských vrších. Pěkná byla i zastávka s prohlídkou hradu Sovinec...
No a nezapomenutelný pátek a sobota v Orlických horách, v Náchodě u Karla Lopraise, s výjezdem na polskou stranu a se zakončením v Sedmihorkách (to vše se dvěma místně blaze proslulými gentlemany ).
...songs from the wood make you feel much better...
kim napsal:
Někdo to doporučoval Slavonicko -taky doporučuji -pěkná příroda a malý provoz.Já teď jezdím po cestě na Šumavu touto trasou a taky moc pěkný,po trase máš Bizon ranč a kemp Osika s pěkným rybníkem ke koupání.
Ano, to je pěkná trasa, ale tam se dá jet prakticky jakýkoliv a všude je to bomba
kim napsal:
Někdo to doporučoval Slavonicko -taky doporučuji -pěkná příroda a malý provoz.Já teď jezdím po cestě na Šumavu touto trasou a taky moc pěkný,po trase máš Bizon ranč a kemp Osika s pěkným rybníkem ke koupání.
Ano, to je pěkná trasa, ale tam se dá jet prakticky jakýkoliv a všude je to bomba
Klidně se můžeš vyspat u mně na zahradě. Rybníček a gril k dispozici
Rudo a plavou ti tam prasatas? To bych pouvažoval o výletu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz