Tomino napsal:
[quote]jacob napsal:
Víme, musíš jezdit rok bez přestupku, pak se ti přičtou tuším 4 body. Myslím, že také funguje ten okruh v Mostě, kde absolvuješ nesmyslně předraženou školu smyku a vrátí ti tuším asi 3 body....
Myslim ze maximum vracenych bodu za rok bez jakehokoliv prestupku jsou 2 -vic ti proste nevratej i kdyz ti vzali treba 4 nebo 6
Volal jsem známý v autoškole a po roce bez přestupku se vrací 4 body...Jinak kdybych chtěl ty body vrátit hned,tak mužu jet do Mostu na polygon a vypláznout tam 8000,- to se radši budu rok snažit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal : Nezbývá než dodat, že ten, kdo projíždí křižovatky na červenou je prostě vůl a tak nechť se co nejdřív vyboduje, já se jeho zásluhou do špitálu dostat nechci. Vystačím si svojí blbostí sám No a nikdo není dokonalý, takže občas chybu udělá a je i chycen, ale na to je bodů fakt dostatek. [/quote]
Stalo se mi to poprvé,podotýkám že nejsem žádnej pirát silnic,taky s Favoritem pirát ani bejt nemužu.Prostě tam ta čubka padla když jsem míjel práh křižovatky
Upravil Kubrt dne 02.03.2009 18:18
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak mě přátelé před chvílí na Evropský čapli chlupatý... Prjel jsem křižovatku na červenou,ale jen tak tak a 1000,- a 4 body v hajzlu to není fér
a na motorrad, nebo v aute?
Ja posledni dobou na cervenou jezdim pomerne casto... ale snazim se kontrolovat pripadny majacky za mnou
v auťákuKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Kubrte,v Přelouči a Bohdanči je to jako u Big bratra a ty se jedeš vybodovat do Prahy,To je luxus.
Znáš můj rodnej kraj? tam je to luxus,hlavně když natrefíš na Bohdanečáky...to je teprve pošušňáníčko
V Praze bohužel,možná bohudík trávim většinu času,ptže tu žiju s holčinou a přes Prágl jezdím do J.čech do práce...
Znám to tam dobře,protože maká na pardubicku.Tvoji mašinu jsem viděl u Tasse v Rabštejce.slevil ti nebo ne?švagr ji chtěl v letě koupit,ale nějak se nedohodli na ceně,tak koupil jinou.Stejně fajnovou.JInak se nám moc líbila.
Kasak napsal:
Znám to tam dobře,protože maká na pardubicku.Tvoji mašinu jsem viděl u Tasse v Rabštejce.slevil ti nebo ne?švagr ji chtěl v letě koupit,ale nějak se nedohodli na ceně,tak koupil jinou.Stejně fajnovou.JInak se nám moc líbila.
Ach tak... jo slevil, tři nebo čtyři táci nebo a zatáh technickou.Když jsem se na ni byl juknout po druhý,tak říkal že už o Ericha má někdo zájem,že je to otázka času,tak jsem neváhal a jednal.Tuze moc se mi líbil,musel jsem ho mít
Upravil Kubrt dne 02.03.2009 19:53
Já si myslel, že se asi některým dotknu citlivého místa, ale nemyslel jsem to nijak osobně. Je taky docela možné, že je nějaká ta obálka s doručenkou už na cestě a doteď jsem měl kliku. ale i tak se snažím "přežít". Dobře vím, že systém je nastavený na svědky. Před léty mě to stálo přes 3000 a to jsem měl plat 6000,- takže jsem poučenej opravdu slušně. Taky mám pár kamarádů a i dost vlastních zážitků a kdybych každé ráno cestou do práce sbíral blbce do pytle, tak cestou ze Žižkova do Kobylis bych naplnil Tatru. Ato nemluvím o dalších cestách. Není den, abych někomu "nevrátil" auto a sobě zdraví. Čím jsem starší, tím jsem i tak nějak víc připos.... asi proto, že už vím, jak frajeřina a blbost bolí. A hlavně, to co se hojilo před 20 lety týden, tak je dnes na půl roku A není to tak dávno, co jsem si střihnul botu a pán měl docela plný ruce, že jsem se nestačil na světlech omlouvat. Takže takové to zasnění a kousíček mrtvého úhlu může být fakt průser. Potom je pár bodů a nějaká ta koruna docela snesitelná, když člověku dojde, co vlastně mohlo nastatLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Já si myslel, že se asi některým dotknu citlivého místa, ale nemyslel jsem to nijak osobně. Je taky docela možné, že je nějaká ta obálka s doručenkou už na cestě a doteď jsem měl kliku. ale i tak se snažím "přežít". Dobře vím, že systém je nastavený na svědky. Před léty mě to stálo přes 3000 a to jsem měl plat 6000,- takže jsem poučenej opravdu slušně. Taky mám pár kamarádů a i dost vlastních zážitků a kdybych každé ráno cestou do práce sbíral blbce do pytle, tak cestou ze Žižkova do Kobylis bych naplnil Tatru. Ato nemluvím o dalších cestách. Není den, abych někomu "nevrátil" auto a sobě zdraví. Čím jsem starší, tím jsem i tak nějak víc připos.... asi proto, že už vím, jak frajeřina a blbost bolí. A hlavně, to co se hojilo před 20 lety týden, tak je dnes na půl roku A není to tak dávno, co jsem si střihnul botu a pán měl docela plný ruce, že jsem se nestačil na světlech omlouvat. Takže takové to zasnění a kousíček mrtvého úhlu může být fakt průser. Potom je pár bodů a nějaká ta koruna docela snesitelná, když člověku dojde, co vlastně mohlo nastat
dnes mne na evropske malem sestrelil mladej kluk s popelnicovym opelem... prejel prudce z levyho do pravyho pruhu... pred Diplomatem, do kopce Ani jsem nestacil se leknout...
jestli tam bylo 5cm (byl jsem na moto), je to moc.
Ani se mi neomluvil, mozna mel strach, protoze jsem asi trochu rval s vyklopenou helmou 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2