Podívej dal jsem ti jen tak (nejste náš prodejce, žádné obchody neděláme)podstatnou část naší marže. Že to v absolutním čísle není moc peněz není důležitý. Dáváme prodejcům polovinu nebo 2/3 marže podle toho, jak od nás berou věci a co mají skladem apod. Takže asi tak...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tome kdybych věděl že tě to tak naštve tak bych nechtěl nic ozval jsem se jen na základě tvého příspěvku :
Cena je známá od počátku, bylo zadané do výroby tak, aby se to vešlo do prodejní ceny 600EUR v sérii maximálně desítek kusů.
Není to určený pro běžné zákazníky, takže cena 18 tis s DPH (15 bez DPH) mi nepřijde špatná a navíc servisy (prodejci) na to mají cenu lepší. Každopádně to je přístroj, kde originální diagnostika pro servisy stojí tuším milion (BMW GT1) a levnější neumí mazat všechny chyby ani zobrazovat údaje z čide
tak že když nabízíš proč se nezeptat píšeš servisy nic konkrétního
a to rejpnutí - bohužel jsem zapoměl že ne všude maj lidi pochopení pro jistý způsob humoru tak sory.
doufám že ted už se tu bude mluvit jen o té technické stránce .
Upravil milan dne 20.06.2008 16:31
V pohodě.
Jsem extrémně alergickej na slevy a ceny apod.. Lidi si myslí že máme 50% na všem apod. Jsou tak zvyklí z jiných oborů a textiláři jsou zvyklí pracovat se 100% rabatem apod. Když někomu dáme půlku naší marže z nákupní slevy 8%, tak volají že jsme se spletli o nulu apod.
Takže OK. Technicky doufám že budeš spokojenej, my s tím vyřešili fůru problémů a nejde ani tak o to, jestli se to zaplatilo nebo ne, někdy jde o to vůbec tu chybu identifikovat ať to stojí co to stojí.
Jéééééééééé Milan má diagnostiku na báwo ??? Už vím kam budu jezdit
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Jéééééééééé Milan má diagnostiku na báwo ??? Už vím kam budu jezdit
jééé swat se ozval
ja su takovej zvedavej tech týpek a jak do něčeho nevidím tak hledám jak tam nakouknout a tohle je strojek kterej mi asi dost pomůže určitě bych rád velkou univerzál diagnostiku na vše ne jen bmw ale zatím na ni není tak že pomalu postupně jako do teď .
furt je se co učit a zdokonalovat.
Upravil milan dne 29.06.2008 08:33