Zelinari normalne ji ber u huby. Alespon se trochu probere... Hlavne to nehudlej na na nizky kvalty jak nejakej vocas s chopperem. Tomu akorat ublizis..
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V horku to mlati jak žentour, elespon 1150... To je normal.
A k tomu vyfuku... Zkus ho poklepat a uslysis jestli zni ,,plechove"... V tom pripade to chce vatu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já to teda radši vytáčím. Páč nechci půlit převodovku a dělat spojku.
A hlavně, když to vytočené párkrát zaprdlá, tak se kozenky otáčejí.
S tím vytáčením je občas spojená vyšší spotřeba oleje, ale u vzducháče to je vlastnost.
Když to tak vemu, tak si vystačím takhle:
kvalt 1 město do 50kmh
kvalt 2 mimoměsto do 90kmh
kvalt 3 hájvéj
je to taková jawa :-D
Upravil vvalosek dne 22.09.2021 14:49
Neexistuje špatné počasí!
Jak se motor zahreje tak klidne skoro do omezovace, obcas to nestihnu a omezovac to vypne. Pak to pekne strili do vyfuku. Jezdim klidne i 210, vic to neda. Nesetrim to.
Nejvic dostal asi zabrat kdyz jsem se na okruhu honil s R1 a R6, kolem 6tyho kola jsem jim ujel pekne. Neni nad lahodny zvuk akrapa po ranu nebo vecer kdyz mas otevrene svody.
Nesmis se teho bat.
Ahoj, tak když tu řešíte výfuky tak se také zeptám. Také jsem koupil výfuk i svody Remus(hexakone)z druhé ruky. Máte někdo ? Také to má v sobě vatu? Dělal jste to někdo ? Dík za reakce.
vvalosek napsal:
Já to teda radši vytáčím. Páč nechci půlit převodovku a dělat spojku.
A hlavně, když to vytočené párkrát zaprdlá, tak se kozenky otáčejí.
S tím vytáčením je občas spojená vyšší spotřeba oleje, ale u vzducháče to je vlastnost.
Když to tak vemu, tak si vystačím takhle:
kvalt 1 město do 50kmh
kvalt 2 mimoměsto do 90kmh
kvalt 3 hájvéj
Dneska jsem si dal pres 400 km a pomalu zacinam objevovat kouzlo motta neřeš a jezdi. Fakt asi neresit drobnosti. Boxer je dam o sobe dost humpolackej a drobnosti a drobnou naladovost motorky fakt asi resit nema cenu. Az bude neco fakt podezrele nebo se neco posere, tak jo.
servisak napsal:
Samozrejme ze kece to nemuze nikdo myslet vazne
Trošku jsem zapřeháněl :-)
Na běžné ježdění/zacházení to není, byť ta jednička takhle vytočit jde.
Normálně se na dvojku městem dá na pohodu jezdit.
Neexistuje špatné počasí!
Tak jsem přestal řešit a začal jezdit. Akrap mě vlil novou krev do žil. Motor už tak moc neslyším, vibrace kolem pěti se zjemnili (díra zůstala) a začal jsem víc točit, prostě už nejezdim tak opatrně abych tomu kolem 5tis otáček neublížil
Je to super stroj!!! Letos asi poprvé po 20ti letech nezazimuju...
Joooo, jestě jsem pořídil ten touratech deflektor a je to sto a jedna. Možná se to zdá jako prkotina, ale už nesviští vítr kolem helmy, uplně jinej levej..