bystricke napsal:
kdysi sem měl jamahu XJR,dal sem tam ultrasel a žádné nevyvážení nebylo cítit a už vůbec ne to že by se mi při brždění někde nahrnulvětší blbost sem neslyšel a nezažil,v balení byl i leták,kolik se toho do daného rozměru má
jo tvoje jedna zkusenosti jiste pokryva vsechny aplikace vsech ultrasealu do vsech motorek
to nema smysl rozebirat... pokud vam to funguje, fajn. Ja jsem se setkal i s nazory a zkusenostmi -- a to od lidi ktere celkem respektuju, kdy to delalo problemy... jestli tu informaci vstrebas nebo zahodis uz je na tobe.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já to tedy mám taky dvě sezony naimplantované a nemůžu si stěžovat.
Moc ale nerozumím významu v duši, měl jsem za to že na zalepení díry to musí reagovat s čerstvým vzduchem?
Děcka, dlouhý léta zkoušení: http://www.bmwgs....9#post_239 Stačí jen hledat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Je to článek už histerickej na těchto stránkách a vyvracuje Hixoviny a potvrzuje Raptoroviny. Je to osobní zkušenost, žádný jedna baba povidala. Na BMW mam přes 50 000 km a ten Ultraseal tam mám původní. Takže investice na věky, nebo do tý doby, než zas v Madarsku potkám krauský lejno z krávy co žere dřevěný ploty. Osobně ho mohu vřele doporučit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
bystricke napsal:
ale když sem to měl pak v servisu na přezutí,vrazil sem do kola šroubovák a kolo ušlo jako nic
Bystřické, ty takovej koumák a nepřišels na to, že po píchnutí musíš jet??!!??!!??!!??!! Pak se to zacelý. Na místě asi těžko. Je tam potřeba trocha odstředivé síly aby se tam do te ďury ten seal dostal. Funguje úžasně a zachrání tě před pádem na držku. Jezdím ho 6-7let a vždy v duších.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mam na 1150 vzadu mitasku 09 dakar bez duse, vpredu TKC80 (samozrejme taky bez duse). Nalil jsem tak OKO East, tu levnejsi variantu (pro offroad gumy a traktory) a motorka se nevlni a nehaze (aspon do te miry co jsem u bmw na spalkach mohl pozorovat), jesti jsem pichnul nevim, ale ta mitaska vzadu mi ani trochu neusla - od rijna v garazi jsem ji nedofukoval a ted se na tom da normalne jezdit. Takze ja osobne - jdu do toho priste zase.
David - Brno, 1150 GS.
Cycli napsal:
Je to článek už histerickej na těchto stránkách a vyvracuje Hixoviny a potvrzuje Raptoroviny. Je to osobní zkušenost, žádný jedna baba povidala. Na BMW mam přes 50 000 km a ten Ultraseal tam mám původní. Takže investice na věky, nebo do tý doby, než zas v Madarsku potkám krauský lejno z krávy co žere dřevěný ploty. Osobně ho mohu vřele doporučit.
no ja jsem rad, ze to tu funguje... u Hamouze (prodejce motorek. motokrosar a spolukonstrukter napr. Pragovek) kazdopadne rikaji neco jineho... nebo alespon RIKALI.
Toz tak, ja si myslim, ze to kazdopadne zajimava informace je.
Ja osobne mam ultraseal zatim cca 8 tisic km ve fichtlu a kolo mi po aplikaci trochu hazet prestalo
Upravil hicks dne 07.03.2009 20:47
17 cm
"Nevyvažuji kola a ještě jsem neměl nikdy problém s kmitáním řidítek. Bylo mě řečeno, že dovyvažuje a asi na tom něco bude"
hele Cycli nic proti, mne to na skutru melo podobnej efekt.. ale timhle jen potvrzujes, ze proste urcity vliv na vyvazeni to ma... u tebe treba pozitivni, ale je tezke si tak predstavit i opacnej? Treba na silnicich so casteji a intenzivne brzdi nez GSari?
17 cm
bystricke napsal:
ale když sem to měl pak v servisu na přezutí,vrazil sem do kola šroubovák a kolo ušlo jako nic
Bystřické, ty takovej koumák a nepřišels na to, že po píchnutí musíš jet??!!??!!??!!??!! Pak se to zacelý. Na místě asi těžko. Je tam potřeba trocha odstředivé síly aby se tam do te ďury ten seal dostal. Funguje úžasně a zachrání tě před pádem na držku. Jezdím ho 6-7let a vždy v duších.
v návodu bylo napsano pokud se nepletu,když stojíš a uchází ti kolo tak to stačí v místě díry poklepat atd.
možná je to dobrý akorát nato aby vám neucházely mitasky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bystřické a poklepals?
Hicksi - Ultraseal jezdí třeba i Šíma už několik leta a několik set tisíc km a taky ho nepomlouvá. Já jen píšu svoje dojmy a dojmy kamaradů co to mají taky a my jsme spokojený a o nevyvýženosti jsem neslyšel. Naopak. Ale dřív i na Alpu jsem kola taky nevyvažoval a něměl ani Ultraseal a byly dobrý.
Upravil Cycli dne 08.03.2009 09:35
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Bystřické a poklepals?
Hixi Ultraseal jezdí třeba i Šíma už několik leta a několik set tisíc km a taky ho nepomlouvá. Já jen píšu svoje dojmy a dojmy kamaradů co to mají taky a my jsme spokojený a o nevyvýženosti jsem neslyšel. Naopak. Ale dřív i na Alpu jsem kola taky nevyvažoval a něměl ani Ultraseal a byly dobrý.
Jsem si chvili myslel,ze ten Hixi Ultraseal je nejakej vylepsenej typ.
No uz me to doslo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nějak mě to nedocvaklo, že se to tak nepíše. Ale už jsem to snad dal do kupy. Ted už to snad je lepší. Dík za upozornění.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
vevis napsal:
Jsem si chvili myslel,ze ten Hixi Ultraseal je nejakej vylepsenej typ.
No uz me to doslo.
Hixí Ultraseal je bezesporu luxusni a vyberovy typ
17 cm
Tak pánové, taky přidám jednu. Začnu jak už tady na foru bývá poslední dobou zvykem, tedy: "Musím s Tebou Raptore absolutně souhlasit ..." Mám UltraSeal v kolech a v servisu mi strhali závaží, protože je to prý kravina, ten U to vyváží sám. Nepociťuji vibrace ani žádné kmitání kola při brzdění, a o píchnutí zatím opravdu nic nevím a hledat ho nebudu, dokud nepřezuji gumy, pak se asi ze zajímavosti podívám Zatím max spokojenost a když s tím má někdo špatný zkušenosti, ať nepoužívá. A kdo nezkusil ať nepomlouvá.
Konečně jeden s velkou motorkou
MirekNej napsal:
Tak pánové, taky přidám jednu. Začnu jak už tady na foru bývá poslední dobou zvykem, tedy: "Musím s Tebou Raptore absolutně souhlasit ..." Mám UltraSeal v kolech a v servisu mi strhali závaží, protože je to prý kravina, ten U to vyváží sám. Nepociťuji vibrace ani žádné kmitání kola při brzdění, a o píchnutí zatím opravdu nic nevím a hledat ho nebudu, dokud nepřezuji gumy, pak se asi ze zajímavosti podívám Zatím max spokojenost a když s tím má někdo špatný zkušenosti, ať nepoužívá. A kdo nezkusil ať nepomlouvá.
Ultraseal cannot create an out of balance situation. If the tyre and rim are properly balanced prior to installing Ultraseal and neither is out of round, then there will not be a change in performance.
Ultraseal does not balance tyres or rims. If a problem exists then Ultraseal may aggravate the situation, which acts as a safety warning alerting the driver that there is definitely a tyre, rim and/or suspension problem.
Race car drivers attaining speeds up to 250 mph (400kph) have reported no vibrations or handling problems in tyres treated with Ultraseal.
Upravil hicks dne 09.03.2009 14:14
17 cm
Emilio napsal:
Musím s tebou souhlasit Tomáši a podobně....
Čeče,toho si taky už pár lidí všimlo kdo to používá.....Víte???
Dám malou nápovědu,má jméno(nick) jako jeden kriminální vyšetřovatel z německého seriálu Místo činu,cha cháááááá
Sice nevím o co jde, ale neměl jsi na mysli mně, že ne?!*pissed*
KTM 1190 Adventure R
Ano, máš úplnou pravdu Emile, musím s Tebou taky souhlasit, ale nedávej tam prosím Tě příště to "Tomáši", protože koukám, že to Shimiho docela točí
Konečně jeden s velkou motorkou