Píšou tam, že mají 15ks.... třeba jsou to nějaký testovací kusy z nějaký předprodukční serie a dočkáme se prodeje homologované verze u nějakýho prodejce doplňků...
Si myslím, že kdo se bojí nesmí do lesa.
Myslíte si, že vás zastaví policajt na silnici aby se koukl jaké máte světlo. Navíc u BMW jsou tato světla (LED) běžná, sice jiný model ale kolik příslušníků má o tom přehled?
Zažil jsem letos na jaře nějakou akci na motorkáře, ale šlo o helmy a výfuky hlavně na chopperech. Mám na moto Akrapa bez vložky a žádné připomínky při této akci nebyli. Zastavovali všechny projížděné motorky.
BMW F800GS Adventure
Myslím, že u nás tě za to nikdo **** nebude. Mně na motorce nikdo nezastavil už víc jak 5let. Navíc pokud to viditelně neoslňuje piloty v letadlech, tak to přejdou.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Policajty neřeším že jde mi o technickou nechce se mi to asi každý 2 roky sundávat a dávat tam totálně vypálený světlo který neprojde.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Policajty neřeším že jde mi o technickou nechce se mi to asi každý 2 roky sundávat a dávat tam totálně vypálený světlo který neprojde.
No přehození světla max 5min.
A vypálené parabole tak úplně nerozumím. Vím že se to děje, ale nevím čím je to způsobené. Já mám najeto 70 t km a parabola je jak nová. a to má za sebou cesty ve 40 pařáku celý den.
BMW F800GS Adventure
Tak mi to dvoje zázračný světlo můžeš za dvojku prodat ne ?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
machcomp: jenze ty mas ADV tam uz byla zmena vyrobce svetla a to dela uz Hella a ty helacky svetla drzi lip jak ty puvodni, vsichni kdo tu pisou o vypalene parabole tak je to vyroba motorky do 2012 pred Faceliftem a ADV
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To svetlo sa mi moc lubi, (kupil by som si ho pod stromcek).
Nevies to tu prosim ta trocha viac odprezentovat? Ako to v praxi svieti oproti klasickym, origos H7 ziarovkam? Aka je vydrz tych LED? Daju sa samotne aj pripadne vymenit? Nechcel by som vyvalit tolko prachov za nehomologovane svetlo, ktore my este aj malo vydrzi, resp. odide po 2rokoch. To by ma sralo.
BMW R1200GSA r.2018
To jak dlouho budou svítit ti nikdo neřekne, světlo jako modul za tuto dobrou cenu nikdo na životnost testovat nebude. Vzhledem k výkonu LED zdroje bych si tipnul teoretickou životnost do 20000hodin(cca 1 000 000km). výrazný vliv na životnost má chladící systém a kvalita použitých součástek na DPS.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90