savam motorex 10w40 api sg a ufi filtr pac jsem koupil v bmw a bylo na nem ufimade for aprilia a byl nastesti jen o 100kc drazsi jinak zvyseni riditek na to bych vyzkousel podlozky touratech nebo freza a samodomo
WILL RACE FOR FOOD
Mam zvysene riditka o 2 cm a je to poznat. Kupil som si hlinikove blastre a boli k nim prilozene 2cm nadstavce na zvysenie riditek. Toto zvysenie sa obislo bez uprav kablov a podobne.
Touratech alebo Wunderlich tusim ponukaju nadstavce 3 alebo 3,5 cm.
Pri zvyseni o viac ako 3 cm ale treba asi upravit niektore kable, pripadne spojkove lanko alebo prednu pancierovu hadicu, pretoze dlzka nepostacuje pri plnom rajde.
JuriK přiložený následující obrázek:
Koukám, že se na webu smotala dvě témata - podle autora na začátku "zvý(í)šení řidítek" se skamarádilo s "pomoc o radu"...
Ale k tomu zvýšení řidítek: Byla to první věc, kterou jsem po nákupu nové motorky udělal a je to nesrovnatelně lepší... Mám sice dvanáctku a měřím jen 185 cm, ale problém s řidítky jsem měl také. Ve stupačkách bylo nejlepší držet řidítka jen konečky prstů, což s přihlédnutím k možným následkům není to pravé... V Touratechu jsem koupil 2 cm nástavce se šrouby a je to super. Škoda, že jsem to neudělal už když jsem měl šestapůlu GéeSo, mohlo se mi jezdit o mnoho pohodlněji...
Zrovna to řeším taky. Jenom by mě zajímalo jak u Dakara vyřešit připevnění kapličky kde je zapínání heftů, příp. ABS. Šroubky, které to drží, jsou v závitu v hlavě těch čtyřech hlavních šroubů..
to řešit nemusíš to za tebe vyřešil Touratech Ja mam 35mm zvýšeni a de to tam bez jakejkolich uprav Ta kaplička se tam namontuje na zpet uplně stejně.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
kluci dík při mé vejšce budu volit asi ty 3,5cm. jinak Radosek má pravdu nechtělo se mi zakládat nové vlákno kvůli dalšímu dotazu tak sem to svoje předělal.
Tančící Havran