Já bych tipnul na mrtvou baterku.Udělalo mi to to samé, volal jsem do AuTecu,technik řekl, že je to baterka a byla. Prostě, nejaká vadná série. V rámci záruky vyměněno a vyměněn i EWS, což je imobilizér.To byl pešek u tohoto modelu 07.
já bych rozdělal startér a pořádně prohlédl kontakty a kabelář ,vše očistit,odmastit,vyčistit ,a skusil jen brnknout startérem co dělá když chci startovat opravdu jenom cvrnknout a uvidíš hned co je za problém ,jinak to může být opravdu baterka která je stará tak kup novou a uvidíš ,budeš mít hned jednu jako rezervu .
Poslušně hlásím že už zase bublá. Děkuji všem zůčastněným za rady, byla to opravdu baterka , člověk nevěří co jeden voltík udělá.
U nás začíná vylézat slunko tak hurá na cestu.
Ještě jednou díky.
Tomi napsal:
Poslušně hlásím že už zase bublá. Děkuji všem zůčastněným za rady, byla to opravdu baterka , člověk nevěří co jeden voltík udělá.
U nás začíná vylézat slunko tak hurá na cestu.
Ještě jednou díky.
Tak s týmto problémom som sa stretol aj minulý aj tento rok!!! no na rozdiel od minulého kedy stačilo pripojiť káble a naštartoval som ...tento rok keď sa oteplilo som samozrejme nenatočil ale po predchádzajúcich skúsenostiach " šup na káble " a čo čert nechcel ani prt!!! Nebudem tu písať ako mi bolo.... Vyzliecť vymontovať baterku šup s ńou na nabíjačku a na druhý deň sa mi na displeji objavila "akoby " prázdna baterka a postupne sa naplnila z ľava do prava a na prvý šup naskočila... fčil to už považujem za normálne a na budúci rok sa poistím udržiavačkou!!! športu zdar ... "prečo tam skopčáci nenechali nakopávačku..."Cesta je cieľ ...
Stala se mi podobná věc :
Pomohlo ....na hlavní stojan, zařaďit třeba trojku a kolem co je ve vzduchu otočit tak jako bys couval ( nebo vsedě couvni se zařazenou 3 ) ať jsou válce dole ( před roztočením setrváku, a bez odporu ) + dobytá baterka.
U mě byl problém ten že baterka byla slabší + válce v horní úvrati / před kompresí a baterka to prostě neprotočila a jen cvakla ( to as vyskočí pastorek ).
STARTU ZDAR a napiš jak si dopadnul.
Robert přiložený následující obrázek:
[199.31Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Kontakt na Cyrila je:
Pavel Grim
cyrilmoto
608777925
Možná bych nejdříve vyloučil tu baterku.
Odpoj svou baterku a kablama připoj nějakou baterku z auta.
Pokud startneš je to baterka.
Pokud to bude stejné volej Cyrilovi.Pája