Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 2 z 2:   1    2  

Remus shořel blinkr
Mr GS
Přidané 18.09.2017 10:26

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Palk napsal:
Mr GS napsal:
no tak asi není nic menšího, než napsat výrobci mail s fotkou stavu motorky a třeba ti poví, co je špatně... sazím na špatnou koncovku Wink
Tady jasně vidím, že konec koncovky je cca 15cm pod blinkrem a u tebe je cca 5 cm pod blinkrem, přitom uchycení vypadá stejný. Tak asi někde chyba bude... Cool

Ale podle tohodle obrázku mně připadá, že koncovka je stejně dlouhá, protože ta moje začíná až za stupačkou.
Takže asi špatný koleno od katu+držák.

Jo, to máš pravdu. Mě to na první pohled přišlo delší, protože to evidentně končí dál a výš, ale je to tím, že normálně je to uchyceno výš, tzn. že celá koncovka se posune v ose dopředu a dolů... Když předěláš úchyt tak, aby se koncovka posunula dolů, tak to bude cajk, ale musel bys udělat nějakou "přechodku", protože vrtat díry jinde a zaslepovat starý je blbost... extra u karbonu helpless
Dole v napojení na svody nic řešit nemusíš. Podle mě se to na tom dá ještě kus posunout dopředu.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Palk
Remus shořel blinkr
Přidané 19.09.2017 21:21

Registrace: 05.11.11
Tak jsem dneska narychlo vzal kus nerezu a udělal prodloužení na držák, s tím, že jsem povolil dole objímku a kousek pootočil kolenem. Snad už to bude dobrý, jen mně mrzí, že jsem musel takhle bastlit. Na funkci živočicháře to ale mít vliv nebude.
Já sem prostě ty fotky nedám a nedámMad
Jsou to ty dvě poslední fotky.
https://pavlkr.ra...uk_Remus/#
Upravil Palk dne 19.09.2017 21:37
Snažím se jet tak, abych dojel domů.

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 107
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.11 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI