randolf napsal:
Plan: Zapujcim jim sve penize, oni mi zapujci sve nekvalitni veci. ..... nejaka doba uplyne .... vratim jim jejich nekvalitni veci pote co se pokazily, oni mi vrati me penize v puvodnim stavu
A treba budu prijemne prekvapeny
a) je to neekologicke
zapocital jsi vlastni hodinovku?
a) Mas pravdu! To je hrozne, ten LIDL, ze?
Nezapocital... mas recht. Ale za to vyzkouseni to podle mne stoji. Urcite se na ty veci alespon zajdu podivat. Treba takovou kameninovou zapekaci misu za 80Kc z Lidlu mam a jsem s ni spokojeny
Každá helma byť i ta z Lídlu musí mít podle norem homologaci takže tě bezpečně ochrání jako každá druhá koupená v motoshopu za 5 litrů.Stojí tolik jen proto,že si na ni žádná známá značka nenalepila logo.A o těch ostatních věcech je to to samé.Věci který tam prodávaji nejsou všechny nekvalitní pouze zpracování neni nejlepší.Mám doma dvě vyklápěčky Marhušin nebo jak se to píše a obě se po roce ne intenzivního ježdění skoro rozpadly.A nemluvím o tom,že už jako nový ty helmy různě dřely při vyklápění atd.A každá stála 5tisíc(ne teda mně zaplať Pánbůh).Myslím,že ty z Lídlu jsou hodně podobný.
Tak jsem asi jedinej co ma dobrou zkusenost pred dvema rokama jsem si v LIDLu koupil kuklu do zimy, plachtu a svete div se, jsem s obema spokojenej jeste jsem mel vlastne nepromok a byl taky v pohode.
ALE loni jsme si tam s kamosem koupili vysilacky a to byl shit, nejdriv jsme to zkouseli a bylo to skoro nepouzitelny, za par dni se jedna rozbila uplne, LIDL vratil kupodivu penize hned za obe dve a uznal, ze jedna nam je k nicemu.
Takze se to neda takhle pausalizovat ze z Lidlu je to smejd, hodne veci samozrejme je, ale neco podle me ne. Treba v bikerscrownu je smejdu taky hodne-skoro vsechno a lidi si myslej, ze kdyz je to z motoshopu tak je to dobry, pritom zrovna neco z Lidlu je lepsi
Kdyby tam tak chteli mit akci na veci od TT, to by sme se divili jakou by asi meli cenu desierto za 4 tis.kufry zega za 9 tis i s drzakama a pod
Upravil xavier dne 09.03.2009 19:41
Aktualne 1250 GSA HP
...zámek na kotouč za 5 let používání na XT-čku a je plně funkční ...v pohodě
...tankvak za 5 let plně funkční ...za ty prachy ! ...včil ho vozím za sebou a druhý větší sem-tam na nádrži úplně v pohodě
...kalhoty, ledviňák, kuklu pro drahou polovičku ...na to že se mnou jede párkrát za rok úplně v pohodě
...interkom byl na ho.no, na ten se práší někde v garáži, ale za ty dvě kila či kolik stál ...je mi to jedno
...když to za sebe shrnu ...převažuje dobrá zkušenost kdy za pár peněz dostaneš slušnou kvalitu a ještě pokud se ti to nelíbí, tak to do dvou či tří let můžeš vrátit
Loni jsem tam koupil tu nabijecku jak bude i ted za 199 Kc, spis na zkousku a jsem spokojen, sice dava asi malo proudu tak nabiti trva dlouho, ale pak se sama vypne a jen baterku udrzuje, pouzil jsem ji na 2 motobaterie a v pohode poslouzila slouzit bude asi v pohode dal
Fanos Rusicka napsal:
Každá helma byť i ta z Lídlu musí mít podle norem homologaci takže tě bezpečně ochrání jako každá druhá koupená v motoshopu za 5 litrů.Stojí tolik jen proto,že si na ni žádná známá značka nenalepila logo.A o těch ostatních věcech je to to samé.Věci který tam prodávaji nejsou všechny nekvalitní pouze zpracování neni nejlepší.Mám doma dvě vyklápěčky Marhušin nebo jak se to píše a obě se po roce ne intenzivního ježdění skoro rozpadly.A nemluvím o tom,že už jako nový ty helmy různě dřely při vyklápění atd.A každá stála 5tisíc(ne teda mně zaplať Pánbůh).Myslím,že ty z Lídlu jsou hodně podobný.
Pochopitelně splňuje normu, stejně jako Daewoo Matiz a třeba X5. V tom je ten rozdíl. Jinak že jsi koupil špatně, to se může prostě stát každému.. Ale já třeba chodím do značek u kterých vím, že je minimální šance že bude něco na piču. Taky je pravda že věci používám třeba 5 let a očekávám že mi dobře poslouží. U přilby se vůbec nerozmýšlím a již 10 let kupuji stejnou značku..
Remus511 napsal:
Pochopitelně splňuje normu, stejně jako Daewoo Matiz a třeba X5. V tom je ten rozdíl. Jinak že jsi koupil špatně, to se může prostě stát každému.. Ale já třeba chodím do značek u kterých vím, že je minimální šance že bude něco na piču. Taky je pravda že věci používám třeba 5 let a očekávám že mi dobře poslouží. U přilby se vůbec nerozmýšlím a již 10 let kupuji stejnou značku..
Občas je to právě spíše jako s Nike z tržnice za 400 a z obchodu za 2000.
Vypadá to úplně stejně, je to stejně ušité, dokonce je to vyráběnéi ve stejné fabrice, ale jedno je prý padělek a druhé originál
Nemáte někdo zkušenost s nepromokem a návleky na boty? Chtěl bych to pořídit přítelkyni, moc toho za sezonu nenajezdí, ale kdyby nas někde chytl déšt, tak at je v suchu...vydrzí to něco? neroztrhá se to po prvních pár km jízdy?
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
randolf napsal:
a) Mas pravdu! To je hrozne, ten LIDL, ze?
Nezapocital... mas recht. Ale za to vyzkouseni to podle mne stoji. Urcite se na ty veci alespon zajdu podivat. Treba takovou kameninovou zapekaci misu za 80Kc z Lidlu mam a jsem s ni spokojeny
ale ja nerikam, ze nemuzes koupit dobre,,,
jenom ze strategie "koupim poradne a vydrzi mi"... je a) ekologictejsi a za bee kdyz si spocitas Celkovou cenu vcetne vseho.... tak casto muzes byt prekvapen.
Ja se priznam, ze mi nejvic vadi prave to chrleni milionu SHITU nekterymi vyrobci a obchodniky, ktery naprosto NEZAJIMA efektivni vyuzitelnost jejich vytvoru.
Kazdopadne -- preji dobry lov, ja do lidlu chodim na nejakej ultranizkokalorickej sejra. Ale ted si nejsem jistej, jestli to neni jinej wobchod
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Rico napsal:
Nemáte někdo zkušenost s nepromokem a návleky na boty? Chtěl bych to pořídit přítelkyni, moc toho za sezonu nenajezdí, ale kdyby nas někde chytl déšt, tak at je v suchu...vydrzí to něco? neroztrhá se to po prvních pár km jízdy?
Zajdi si do pracovnich potreb. Prodava se (za ceny od 150 do 250) pracovni nepromok - kalhoty, bunda - ktery ti zejmena ve zlute udela dobrou sluzbu. V kombinaci s motohadrama s radoby membranou, ktera jinak proprsi za 15 minut mne to udrzelo v suchu v prakticky celodennim lijaku. Zluta je dobra barva do deste a za tu cenu ti toho nebude ani lito. Ja jsem to natrhl na kolene, kdyz jsem si v desti na svinsky kluzkem rumunskem asfaltu ustlal, ale to neprezije bez ujmy na zdravi poradne zadny nepromok.
V tomto pripade ti ze zkusenosti uz asi tri kamaradu, kteri tyhle nepromoky pouzivaji, radim, aby ses vyprdl na motoprodukci a sel opravdu do tech pracovnich potreb. Najdes tam i nepromokave reflexni veci, cena za komplet kolem petistovky.
Emilio napsal:
To je nápad a mají tam i dost dobrý rukavice,ty mají ty klucí co kopají za telekom....
Dá se tm sehnat i blembák.....
To je fakt. Ty rukavice maji jak letní,tak zimní zateplený. A blembáky v několika akčních barvách (Bílá-AlpenWeis,Červená,Modrá,Žlutá atd...)
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Začínat teď s motorkou jako kluk tak bych u některých věcí určitě neváhal.
Oblečení nebo rukavice určitě pár jízd vydrží.
Přilby na lítání k rybníku taky budou stačit.
Jenze realita je jina.
1) potkavam v "prilbach" strasny mnozstvi ridicu a predevsim spolujezdkyn vsech motorizaci
2) nevim jak ted, ale kdyz tyhle napady popadly Lidl poprvy tusim pred 3 rokama, zadny z techto "prileb" nemela evropskou homologaci! (nekecam, mam ji doma..) A tomu uz rikam peknej pruser. Takze ja nesouhlasim, u me vede za ty prachy 3 roky stara kvalitni prilba pred touhle hromadou srotu.
Fanos Rusicka napsal:
Viz moje odpoved pajovi. Dukaz o absenci homologace se mi vali na pude. Tenkrat to bylo velky boom..
A druha vec, Marushin je firma, ktera vyrabi jedny z nejhezcich a nejlakavejsich, ale bohuzel taky nejhorsich prileb ohledne zpracovani, zivotnosti. Porad jsou hodne lakavy a prodavany, ale zkusenosti je mezi lidma tak malo, ze jen vsichni prodejci vedi, ze je to srot. Mimochodem taky vlastni zkusenost, prilbu jsem vratil hned po rozbaleni, zpracovani priserny.
Rico napsal:
Nepromoky jsou vsechny ze stejnyho materialu, nijak te nema v umyslu ochranit pred urazem apod, takze bych se ho vubec nebal.
Jooo a pres moji kritiku jsem zapomnel napsat, ze ten zamek na kotouc z Lidlu mam taky a uz 3 roky pouzivam. Ten mi ale nerozpare mozek pri padu..
ventilace brady a zadní části
hledí odolné proti poškrábání
odnímatelné vnitřní polstrování (lze prát)
lakovaný povrch
včetně náhradního hledí a ochranného vaku
materiál: ABS, polykarbonát (hmotnost cca 1730 g)
vel.: L - XL
cena za kus
3 roky záruka
1490.-*
Nabídka zboží platí do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn balení a varianty nabízeného zboží. Odběr možný pouze v obvyklém množství.
Ta helma za 1490,- stopro podrží hlavu po hromadě, ale možná jen do prvního pádu. O zámku vyklápěčky se rači ani rozepisovat nebudu.
To nemohlo projít normální homologací, a nebo byla dost dobře PAPÍROVĚ podložená. Který HOVADO to mohlo dát do prodeje
Robert přiložený následující obrázek:
[35.46Kb]
Upravil Robert dne 10.03.2009 17:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Co jediné bych vybral je totok. Motorka pod tim v garáži tolik nesmrdí a nepráší se na ní.
Plachta na motocykl
dokonale ochrání Váš motocykl před nečistotou
s UV ochranou
z vodoodpudivého materiálu
všitá guma na přední a zadní straně
materiál: polyester Tafetta
rozměry: cca 246 x 80 x 145 cm
cena za kus
222.-*
Nabídka zboží platí do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn balení a varianty nabízeného zboží. Odběr možný pouze v obvyklém množství.
Robert přiložený následující obrázek:
[38.3Kb]
Upravil Robert dne 10.03.2009 17:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Fanos Rusicka napsal:
Jestli to nemá homologaci tak Čoiku na ně!!!!!A vypadá úplně stejně jak ta Marushinka.
Fanosi - čoikaře věci zajímají prvotně hlavně z papírový stránky
( bohužel jsem s nima měl tu čest se seznámit ).
Jestli nějaký ťamani usmolili něco co prošlo nějakou zkušebnou a dělají to furt stejně - mělo by to být dobré.
V mým oboru ( elektronika ) to běžne fungluje tak, že certifikovaný výrobek se tak nějak liší od produkovaných sérií.Sem tam se něco vynechá a tak.
Např : zdroje pro PC ( je to cca 3 roky zpět) při opětovných zkouškách jich neprošlo 8 z 10 !!!
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz