lucasgs napsal:
Mám prosbu, jak si objednat u TT kanystr, držák mám ale kanystr mi nějak chybí. Musím se u TT registrovat abych si něco objednal? Popište mi prosím postup jak objednat.
Já myslím , že stačí emailová objednávka. Případně telefonicky ujasnit. Ale teď jsou kluci na výstavě takže asi nemají moc času.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
KANYSTRY (2Litrové) jak je máte na UCHYCENÉ na moto?
Přidané 11.03.2009 17:49
Rasto, nemal by si byt vo fore o jeden riadok vyssie ? Inak, na jednej strane mam uchytky z kuchynskej linky, ktore sluzia na univerzalne uchytenie cohokolvek, vratane kanystru pomocou rychloupinacich pasok a na druhej strane drziak od TT.
Přidané 11.03.2009 22:24
lucasgs napsal:
Mám prosbu, jak si objednat u TT kanystr, držák mám ale kanystr mi nějak chybí. Musím se u TT registrovat abych si něco objednal? Popište mi prosím postup jak objednat.
Zvedneš telefon, zavoláš do prodejny (čísla na webu) a řekneš co chceš. Nebo na touratech.cz hned na první stránce (hned po té úvodní) vpravo nahoře formulář na objednávku, vyplníš, odešleš, hotovo. A nebo mailem. Je to úplně jedno. Neobjednávej přes německo, to je nesmysl. Tam se fakt musí registrovat, to je pravda ale u nás ne. Ten jejich online katalog používáme jen kvůli cenám, kódům a fotkám.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 11.03.2009 22:30
Dneska jsem se mimochodem bavil s pánem ze Švýcarska, tvrdil mi že při používání jejich nového oleje se zeleným logem (15W50), klesne spotřeba skoro neměřitelně atd. Nechápal, proč vozíme na dlouhé cesty 2 nebo i víc litrů oleje. Tak to teda schválně zkusím ale k tomu oleji jen poznámka - pokud jezdíte na jakýkoliv běžně dostupný minerál, je kanystr na olej opravdu víceméně frajeřina. Totéž vozit v tom benzín. 2l člověka moc nezachrání, přece jen nemáme spotřebu jako nějaké 450ccm endurko. Ale pokud jezdíte na nějakou kvalitní syntetiku, tak nalitím běžně dostupného minerálu z celé náplně uděláte ekvivalent toho minerálu nebo spíš horší. Zkrátka - když je zle a někde (v Maroku třeba) jste rádi, že koupíte cokoliv co vypadá jako olej do motoru, tak rozhodně nepočítejte, že výsledek bude mít vlastnosti toho, co jste tam měli původně. A proto se vozí ten olej - abych nebyl odkázaný na nákup něčeho kompromisního nebo vyloženě špatného, zejména když motorka dostává kouř a motor pracuje na limitu možností, což v písku skoro vždycky. Remus jistě brzy bude referovat. Kdy jindy jet na špičkový olej, než tam? Proto kanystr s tím olejem, který mám nalitý. Jinak 2l mi stačily pokaždé ale posledně to bylo jen tak tak a to bylo jen 14 dnů. Záleží na tom, jak velký masakry člověk jezdí a asi i jak moc často se s tím válí.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 14.03.2015 08:38
A teď kvízová otázka za 10 bodů: Jak přichytíš kanystry na origo hliníkáče pro GSo. U Advíka to je v poho tam otevíráš víko nahoru, ale u GS? Myslím ty, co se otevírají do boku a mají mechanismus pro zvětšení objemu. Tam totiž šrouby a nebo nýty pro držák prostě nedáš...
Upravil Taborak dne 14.03.2015 08:48
Přidané 14.03.2015 10:29
Taborak napsal:
A teď kvízová otázka za 10 bodů: Jak přichytíš kanystry na origo hliníkáče pro GSo. U Advíka to je v poho tam otevíráš víko nahoru, ale u GS? Myslím ty, co se otevírají do boku a mají mechanismus pro zvětšení objemu. Tam totiž šrouby a nebo nýty pro držák prostě nedáš...
To jsem kdysi taky řešil, někdo tady z fóra mi posílal návod s nákresem a fungovalo to. Pohledem jestli to ještě někde v PC nenajdu. Ty kufry už nemam tak 5 let.
Upravil tomi dne 14.03.2015 10:30
www.kapa-toner.cz