Ahoj ve spolek,
rád bych se k vám přidal a poznal nové lidičky. Z mého pohledu je to trochu moc dopředu, v loni bylo svolávání o něco později. Rád bych i vyjížďku, chtěl bych se trošku přiučit základy v terénu, ale nemám na své 1150 zrovna obutí do bahna, zatim jsem jezdil pouze suchou šotolinu. Mám to z Plzně za rohem.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
vsezved napsal:
Ahoj ve spolek,
rád bych se k vám přidal a poznal nové lidičky. Z mého pohledu je to trochu moc dopředu, v loni bylo svolávání o něco později. Rád bych i vyjížďku, chtěl bych se trošku přiučit základy v terénu, ale nemám na své 1150 zrovna obutí do bahna, zatim jsem jezdil pouze suchou šotolinu. Mám to z Plzně za rohem.
Ano je to dřív. Bylo potřeba vystavit jeden poukaz na ježucha, tak jsem to sem dal.
Pokud bude trošku přát počasí, tak bahno nebude, neboj.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ještě jednou Vás již přihlášené prosím o využití ankety v prvním příspěvku. Jinak žádný jídlo nezařídím a bude chroupat chleba s máslem který si sami dovezete.Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bedabanjo napsal:
Nekric.. jeste jste me nepiznali
Chlapaku ani si se nepochlubil ze sisi koupil BMW , jo s Bedou bude sranda
Uvidim jak bych dojel, bude toho asi moc takze na skok bych dojel, nebo i na celej vekden, ale vezmu deticky at si taky uzijou ty motorkare
Upravil schrek dne 16.12.2017 19:03
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já s Martou si lehneme k Servisákovi do chatky a když pojede Mařa i s Moňou, tak jim to necháme a jdeme do stanu. S Milanem jsem o tom mluvil.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Já s Martou si lehneme k Servisákovi do chatky a když pojede Mařa i s Moňou, tak jim to necháme a jdeme do stanu. S Milanem jsem o tom mluvil.
OK
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ahoj,
rád se s vámi seznámím a naučím základy v terénu. Takže za mne 1x moto školička + 2 dny stan, 1 osoba. Peníze poslány.
Petr
Upravil vsezved dne 21.03.2018 19:23
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS