Nemá? Podle mě je to skoro jako podle učebnice. A mimochodem pokud chcete bojkotovat nějaké bagety, kvůli nějakému příspěvku (možná spíš licenčnímu poplatku), tak bych se zeptal, jak moc muslimy podporuje německá vláda, kde BMW platí docela slušné daně. Asi bychom všichni měli prodat své motorky...
A hlavně bychom měli na motorkách přestat jezdit do zemí jako Albánie, Maroko, Turecko, .... Taky tam utratíme nějaké peníze, čímž v rámci turistického ruchu ty muslimy podpoříme.
frantisek napsal:
Ty vole Hicksi, ty ses jeste vetsi ****, nez jsem si dokazal predstavit!! A dalsi sulini. Zerte chleba s maslem, hrdinove. Nebo nezerte vubec. Musite fakt zkur.vit kazdy vlakno, co se tu objevi? Slusny nackove!!
... kde si vsude po svete byl, zil a pracoval Ty, ze me tady chces takhle skolit... .. a tim myslim dele nez tyden na nejake dovolene...... ... vis jak vypada dnesni Manchester, Birmingham nebo treba Stockholm? Co uplne normalni obycejni lide resi treba v Americe nebo v Izraeli? Co Turecko - mas tam kolegy a zname, sedavas s nima u stolu na obede nebo v kanclu? Byl jsi tam nekde aspon pul roku a chodil tam normalne do prace jako mistni? Pokud ne, tak mi tady prosimte nevykrikuj nejake obecne slunickarske teorie, protoze se diametralne rozchazeji s praxi...
EDIT: .. a nezkousej ve me najit nacka ... s cinanem sedime vedle sebe v kanclu, s turkem chodim na obed, muj sef v jedne firme je Sved, ve druhe Ind.... .. a majitel te treti pro kterou obcas neco delam, je cernej Jihoafrican.... .. ty nacku....
Upravil Bubak dne 19.12.2017 22:50
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Danovec napsal:
Nemá? Podle mě je to skoro jako podle učebnice. A mimochodem pokud chcete bojkotovat nějaké bagety, kvůli nějakému příspěvku (možná spíš licenčnímu poplatku), tak bych se zeptal, jak moc muslimy podporuje německá vláda, kde BMW platí docela slušné daně. Asi bychom všichni měli prodat své motorky...
A hlavně bychom měli na motorkách přestat jezdit do zemí jako Albánie, Maroko, Turecko, .... Taky tam utratíme nějaké peníze, čímž v rámci turistického ruchu ty muslimy podpoříme.
To je totál nesmysl. Nikdo přece nebrání nikomu semka dojet třeba na dovolenou,utratit tady peníze a zase vypadnout do své kyselé pr.dele,stejně jako tod ělá většina "bezvěrců". Ale nevidím důvod,podporovat ksindl,kerej se tady chce roztáhnout a vymrčovat si privilegia.
naprcccs napsal:
A já si myslel, že si někdo udělá radost a vydělá pár tisíc. Místo toho zase kecy.
Anyway, místo už se našlo
Díky všem zúčastněným odborníkům přes Halal výrobky a mějte se jak chcete.
Díky.
H.
To seš teď nasra.nej, žes to nevěděl nebo ti to fakt nevadí?
Hele, nejsem odborník přes Halal produkty, ale vím o tom své.
To, že firma má Halal certifikát mne nechává naprosto chladným.
Upravil naprcccs dne 19.12.2017 23:36
Danovec napsal:
...naprostá kravina....
Když tam nepojedeš, nedáš jim vydělat v jejich domovině, tak se seberou a potáhnou do Evropy, protože nebudou mít co do pusy....
Takže naopak, co nejvíce jezdit do takovýchto končin, aby neměli důvod opouštět své domovy a hledat štěstí jinde...jen tam na ně nemachrovat, jak se máme dobře a naopak jim s pokorou pochválit jejich domovinu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Danovec napsal:
...naprostá kravina....
Myslel jsem, ze uz z prvni casti prispevku bylo jasne, ze jsem to myslel ironicky. Kupoval jsem motorku kvuli tomu, abych na cestach poznaval svet, prirodu a lidi. A to se vsi uctou k jinym nazorum, zivotnim stylum i nabozenstvim...
Tim nechci rict, ze jsem fanda imigrace, ale myslenka ze budu bojkotovat firmu, ktera plati licencni poplatek muslimum, je pro me totalne pres caru...
Tim nechci rict, ze jsem fanda imigrace, ale myslenka ze budu bojkotovat firmu, ktera plati licencni poplatek muslimum, je pro me totalne pres caru...
https://ekonomika.idnes.cz/loni-bylo-porazeno-halal-zpusobem-104-000-zvirat-hlavne-kurat-pns-/ekonomika.aspx?c=A160616_131730_ekonomika_rts
to není o licenčním poplatku. to je o tom, že podříznou krávu zaživa, aby mohli prodat....
pod trvalým dohledem
Žádné zvíře by nemělo být zabito normálním člověkem tímto způsobem.
Jenže na kom můžou beztrestně trénovat že.
Pro Fandu
- jdi s náckovstvím a nadávkama do ( l ) .
Pokud muslimy tak miluješ, proč jsi nezůstal třeba v Iránu když jsi tam byl.
Horší než muslim je sluníčkář.
A ano pokud to pomůže budu jíst chleba z máslem. Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Miguel napsal:
https://ekonomika.idnes.cz/loni-bylo-porazeno-halal-zpusobem-104-000-zvirat-hlavne-kurat-pns-/ekonomika.aspx?c=A160616_131730_ekonomika_rts
to není o licenčním poplatku. to je o tom, že podříznou krávu zaživa, aby mohli prodat....
Jj, zato u nás v civilizované Evropě jenom ve španělsku zabijeme jenom pro zábavu při koridě ročně kolem 10.000 zdravých zvířat v super kondici - https://cs.wikipe...iki/Korida
Několik let jsem žil mimo naší republiku, aktuálně moje obě děti studují v zahraničí, pracoval jsem ve firmě, která má celosvětově něco společného s automotive, Mimo Austrálie jsem pracoval s lidmi ze všech kontinentů. Jeden čas v mé pracovní skupině cca. 20 lidí bylo jen šest evropanů. Musím říci, že všude jsem poznal lidi dobré i špatné, setkal jsem se se spoustou zvyků, obyčejů, které jsou pro nás naprosto neuvěřitelné/nepochopitelné. Možná se na tuto problematiku dívám z trochu jiného pohledu...
Nejsem žádný láskorád, ani nepodporuji imigraci, ale na druhou stranu naprosto odmítám kolektivní vinu, nebudu odsuzovat cizí zvyky a obyčeje které se mi nelíbí a na druhou stranu to neznamená, že je budu aktivně podporovat.
Na toto fórum chodím proto, abych se dozvěděl něco nového o motorkách, abych poznal rady a zkušenosti ostatních o cestování, ale už tady nebudu řešit témata týkající se imigrace, muslimských firem, apod. Do této diskuze už se raději nebudu ani dívat, ale alespoň popřeji pěkné vánoce a po křesťansku hlavně hodně zdraví, štěstí a míru Vám všem i Vašim blízkým a po motorkářsku hlavně kolama dolů
Upravil Danovec dne 20.12.2017 09:32
BTW crocodile jsou největší šmejdi. Řidiči oškubáni jak ovce, na běžnou činnost řidiče dodávky firma požaduje živnostenský list. Klasickej Švarc jen tak mimochodem..... F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
frantisek napsal:
Ty vole Hicksi, ty ses jeste vetsi ****, nez jsem si dokazal predstavit!! A dalsi sulini. Zerte chleba s maslem, hrdinove. Nebo nezerte vubec. Musite fakt zkur.vit kazdy vlakno, co se tu objevi? Slusny nackove!!
Franto, sakra, toto přece není o náckovství...
že si to dělaj někde na východě nebo v Africe je jiná a trochu "jejich věc" , ale když se tady k tomu přis.ere nějakej bezpáteřní zhovadilec pod záminkou čistě finanční, tak z toho se mi obrací kufr (samozřejmně nemyslím Naprce)
Už z pohledu těch zvířat. "tam u nich" si ty zvířata taky trochu jinak žijou a holt tu smrt mají horší, dalo by se říct: něco za něco, ale tady v Evropě?... kde žijou v koncentráku a pak jsou podříznutý za živa... no já nevím, každej ať si jedná podle svýho zdravýho rozumu, ale mě se to nelíbí a podporovat to nebudu.
Když jsem v zemi, kde se to dělá tak nikomu samo nadávat nebudu, ikdyž podřezávat zvíře při vědomí je z logiky věci nesmysl. Ale tady jsme snad někde jinde ( neříkám, že chytřejší, ale jinde) a stejně jako nebudu podporovat Japonce v lovení velryb, tak tohle taky ne... a náckem se teda vůbec necítím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Miguel napsal:
hele nejsem žánej nácek, ale jestli to správně chápu, tak aby pan Cejcha či Cichoň mohl prodávat svoje obložené chlebíčky na arabském trhu, musí zviřátka podříznout jejich způsobem? A proto aby vydělal se k takovému hnusu uchýlil? To se mi taky nejeví jako moc přitažlivé...
jsou to dve veci zaroven:
a ) dhabiha, tedy halal porazka bez omraceni (u skotu doslova zlocin, nejde timhle zpusobem rychle zabit)
b ) dost velka halal dan z certifikace a casto i z obratu
rozepisu to podrobneji z PC.
jeste edit: Cichóň byl v tomhle smeru co si pamatuju DOST drzej. Jeste se tomu vysmival...
Upravil hicks dne 20.12.2017 10:56
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bubak napsal:
EDIT: .. a nezkousej ve me najit nacka ... s cinanem sedime vedle sebe v kanclu, s turkem chodim na obed, muj sef v jedne firme je Sved, ve druhe Ind.... .. a majitel te treti pro kterou obcas neco delam, je cernej Jihoafrican.... .. ty nacku....
nenech se tim nalepkujicim smradem vytocit.
Jestli mu odpor k halalu a islamu pripada nackovskej, pak je/byl nackem i:
- top evolucni biolog Dawkins
- Dante Alighieri
- gay co shookal cernochy Pim Fortuyn
- Sabatina James
- Zikmund Lucembursky
- general Laudon
atd...
17 cm
Na druhej strane, pan Cichon este vzdy moze byt len obycajny prefikany obchodnik. Ze zvery zabija klasickym "humannym" sposobom(omracenim pred) a potom len spokojne madli ruky a usmieva sa, ako si moslimovia pochutnavaju na halal masicku...
salem napsal:
Na druhej strane, pan Cichon este vzdy moze byt len obycajny prefikany obchodnik. Ze zvery zabija klasickym "humannym" sposobom(omracenim pred) a potom len spokojne madli ruky a usmieva sa, ako si moslimovia pochutnavaju na halal masicku...
Přání otcem myšlenky. Jsme to my kým je vymrdáváno. Funguje to takto:
Úřad vydá rozhodnutí MZe o výjimce z ustanovení § 5 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, ve znění pozdějších předpisů
Spisová značka – číslo jednací: 13OZ33709/2015-17214, 69246/2015-MZE-17214
Datum vydané rozhodnutí: 5. 1. 2016
Platnost rozhodnutí, od – do: 8. 1. 2016 – 31. 12. 2016
Žadatel: Muslimská obec v Praze
Jatka určená v rozhodnutí: VAIGL a SYN, spol. s. r. o.
Jméno osoby odborně způsobilé k porážce: Rachid Wehbe, Rustam Kayumov,
Abdala El Bourno, Mashrab Kurbonov
Způsob prokázání odborné způsobilosti: kopie osvědčení o získání dílčí kvalifikace,
Nostrifikační doložka, kopie Nostrifikační doložky http://volby2017....yjimka.pdf
Dohlíží na to hadžis, viz. Jméno osoby odborně způsobilé k porážce.
V Evropské unii a ani v právních předpisech jednotlivých států neexistuje žádná povinnost značit maso podle způsobu porážky. To způsobuje nárůst halal produkce, protože producenti halal své přebytky umisťují na trh bez označení, že se jedná o halal produkt. Producenti (halal jatka) tak dodávají své přebytky i zpracovatelům, kteří se halal produkcí nezabývají. Ve značné míře se tak činí hlavně u mletého masa, které se tak dostává i do běžné produkce.
Mimo etiky to ani není nijak zvlášť zdraví prospěšné. To zvíře umírá několik desítek sekund. V tu chvíli je pod obrovským stresem a trpí bolestí. Vyplaví se velké množství stresových hormonů, včetně adrenalinu, protože se s tím tělo snaží vypořádat.
Upravil xarrow dne 20.12.2017 12:39
Jde o to, ze stat nadradil pravo na PRAKTIKOVANI nabozenstvi nad pravo zvirete na minimalizaci utrpeni pri porazce.
Maji tam nicmene omezeni -- musi to provadet pouze Osoba zpusobila a pouze na jatkach. A maji take pocetni omezeni.
Kosher se u nas (kravy) uz temer neporazi, tyka se to par starejch lidi.. a jedinej kosher reznik je ten, co jezdi po praglu s RangeRoverem s uchylnou SPZ.
Halal jede.. a to i kravy, bohuzel.
U krav je to desnej pruser, protoze maji silny arterialni dorsalni set, tj. mozek neni vyzivovan jen proriznutymi KRCNIMI karotidami, ktere se navic rady po proriznuti kontrahuji, ale i tim dorsalnim parem jdoucim okolo patere. Tu nechavaji musla zamerne pri halal porazce netknutou. Tj. plne zachovavaji SENZITIVITU zvirete pri vykrveni.
Tj. treba o byku se bavime klidne o 40-50cm hlubokem(!) rezu vsechny mekke tkane az k pateri. Zvire se dusi vlastni krvi a ztraci vedomi velmi pomalu... 45sekund normalka, klidne minuta a pul.
Pobiha casto po jatkach s kymacejici se hlavou a dodelava nekde v rohu.
Neuveritelna prasarna a to specialne u skotu. I u ovci a koz je to prasarna, ale ty ztraci vedomi pri tomto zpusobu porazky ochotneji.
A to nemluvim o pacifikaci byka predem, kdy jim zamerne vypichuji oci a pretinaji achilovky. Proc? No protoze muslaka ten 750kg byk proste zabije, kdyz k nemu prijde s vreckovym nozikom.
Upravil hicks dne 20.12.2017 14:18
17 cm