Spitfire napsal:
No uvidíme. Jak jsem byl zprvu nadšenej z Drahoše, jakožto člověka, který by měl být to nejreprezentativnější co v současné chvíli máme (když tak dlouho vedl AVČR). Ale poslední dobou a po shlédnutí několika debat mě to docela rychle pouští. Zeman i Topolánek jsou z mého pohledu nevolitelní. Ještě čerstvě mám v hlavě Topolánkovy aféry a ještě teď v hlavě slyším ty ****ní výmluvy ohledně Dalíka a lhaní na kameru. V tuto chvíli pořád nejsem rozhodnutej. Stále studuju ta jména, ale nejvíc mě rozčiluje, že nikdo z kandidátů není jasný lídr. Chtěl bych aby prezidenta volila jasná, opravdu jednoznačná většina a ta pak za ním stála.
Mám přesně podobný pocit, že Drahoš v posledních dvou až třech týdnech docela ujíždí trochu mimo. Hlavně vyjádření ohledně Eura, atp.
Uvidíme, zcela jistě to nebude Miloš ''ovar''Zeman a určitě ne Topolánek.
Ještě to prostudujeme
Proč ti vadí názor na euro u prezidenta když stím prezident nemá nic společnýho. Přisuzujete prezidentovi role s kterýma stejně nemůže nic udělat. Proto je mi jedno jakej má kdo s kandidátů názor na euro. Chci aby pokud možno nikomu nic nedlužil aby ho nikdo nemohl ovlivňovat + důstojnou reprezentaci. Volím Horáčka.Ale ve druhém kole s klidným srdcem podpořím kohokoliv kromě Zemana a Topolánka.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
ripper napsal:
Pánové, prostě nepochopím, že někdo může volit Miloše.
No já zase nechápu jak někdo mohl hodit hlas Karlovi.
Zaplať pánbů ,že to nedostal EUrospacák.Když čtu občas když procitne jeho výblitky tak nás zachránil někdo nahoře. I když jsem ateista. To by tady bylo svoloči z Afriky.
Tapulda napsal:
Zemana nikdy, hlavně kvůli těm dobytkům okolo něho. Mynář 5 let bez prověrky, Najedlý prodloužená ruka Ruska, a ten mladý bolševík Ovčáček, který psal své agitačky v Haló novinách, to je výsměch...
Jako by promluvila elita národa Halík,Janda,Gabal, Kalousek a další neomarxisti.
No a představ si, že ani jednoho z nich nemusím, zejména Kalouska s Gabalem ,).
Spitfire napsal:
No uvidíme. Jak jsem byl zprvu nadšenej z Drahoše, jakožto člověka, který by měl být to nejreprezentativnější co v současné chvíli máme (když tak dlouho vedl AVČR). Ale poslední dobou a po shlédnutí několika debat mě to docela rychle pouští. Zeman i Topolánek jsou z mého pohledu nevolitelní. Ještě čerstvě mám v hlavě Topolánkovy aféry a ještě teď v hlavě slyším ty ****ní výmluvy ohledně Dalíka a lhaní na kameru. V tuto chvíli pořád nejsem rozhodnutej. Stále studuju ta jména, ale nejvíc mě rozčiluje, že nikdo z kandidátů není jasný lídr. Chtěl bych aby prezidenta volila jasná, opravdu jednoznačná většina a ta pak za ním stála.
Mám přesně podobný pocit, že Drahoš v posledních dvou až třech týdnech docela ujíždí trochu mimo. Hlavně vyjádření ohledně Eura, atp.
Ještě to prostudujeme
Proč ti vadí názor na euro u prezidenta když stím prezident nemá nic společnýho. Přisuzujete prezidentovi role s kterýma stejně nemůže nic udělat. Proto je mi jedno jakej má kdo s kandidátů názor na euro. Chci aby pokud možno nikomu nic nedlužil aby ho nikdo nemohl ovlivňovat + důstojnou reprezentaci. Volím Horáčka.Ale ve druhém kole s klidným srdcem podpořím kohokoliv kromě Zemana a Topolánka.
A co třeba že co řekne prezident má nějakou váhu? Tak si tam rovnou můžem dát Hurvínka
Jo to bude Horáčkův poradní zbor v čele s Vašariovou.
Spitfire napsal:
Ještě to prostudujeme
Toli, máš naprostou pravdu, a proto také beru ten post prezidenta jen a pouze jako reprezentační artikl. Ale to by pak celá ta šaškárna neměla vůbec žádný význam.
Jde mi spíš o tu podstatu. Bude na docela viditelném a lukrativním místě člověk, který chce Euro, na tom místě, je dost slyšet a vidět.
A pak, řekl jsem, že to je jedna z mála věci, co mi vyloženě vadí.
Stejně jsme už prakticky pod diktátem EU. A to Euro, by to jen pojistilo. proto chci korunu zachovat, takový ten symbol "svobody".
Upravil VojtechPolicky dne 09.01.2018 19:08
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
toli napsal:
Proč ti vadí názor na euro u prezidenta když stím prezident nemá nic společnýho. Přisuzujete prezidentovi role s kterýma stejně nemůže nic udělat.
to je ale nesmysl. Prezident, zvlaste ten PRIMO zvoleny, ma celkem silny mandat a muze byt hodne slyset.
Viz zrovna Milos.
Predstava, jak Drahos urazi Orbána a Kaczynskeho ci Hofera a nadava jim do xenofobu a poucuje je jako spravny bruselsky zm.rd... to ve mne probouzi agresivni zurivost.
A ano, nazor prezidenta na EURo je podstatny. Zvlaste, kdyz byl prezidentem submisiv a slaboch jako Sobotka.
Upravil hicks dne 09.01.2018 19:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já se divím, všem tolik smrdí EUROprdel, na kterou je navázáno cca 85% naší nyní tolik adorované ekonomiky a nikomu nesmrdí prdel ruská, do které úspěšně směřujeme.
cibus napsal:
Já se divím, všem tolik smrdí EUROprdel, na kterou je navázáno cca 85% naší nyní tolik adorované ekonomiky a nikomu nesmrdí prdel ruská, do které úspěšně směřujeme.
Možná bych oddělil ekonomickou část od diktátu ze západu s omezením svobod. To nám nyní z toho Ruska nehrozí. Ona se doba změnila a nebezpečí přichází z druhé strany. A ze západu nás historicky vždycky prodali a nebude tomu jinak ani v budoucnu. Možná historie jednou ukáže, že budeme od těch Rusů jako Evropa (ne jen ČR) opět potřebovat pomoct.
Určitě to je každého věc a svobodná volba ale zajímal by mě alespoń jeden jedinej důvod, proč volit Zemana?
Dúvody proč ne netřeba psát, těch je odhadem a přibložně asi tak milion..
Určitě to je každého věc a svobodná volba ale zajímal by mě alespoń jeden jedinej důvod, proč volit Zemana?
Například aby vyhrál v 1.kole a stát ušetřil za kolo druhé.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
haus1 napsal:
nechapu, zijes na Marsu?
Zeman vytrvale posouva verejnou diskuzi o islamu a migrantech tam, kde ji potrebujeme mit. Ctverice Orban - Zeman - Kaczynski - Hofer je naprosto luxusni.
Souhlasim, ze problem je jeho groteskni a prehnane nahravani Buresovi.
Ale jestli nejses schopen najit jedinej duvod proc volit Zemana.. nejses nahodou levicovy liberal, tedy slunickar?
17 cm
cibus napsal:
Možná bych oddělil ekonomickou část od diktátu ze západu s omezením svobod. To nám nyní z toho Ruska nehrozí. Ona se doba změnila a nebezpečí přichází z druhé strany. A ze západu nás historicky vždycky prodali a nebude tomu jinak ani v budoucnu. Možná historie jednou ukáže, že budeme od těch Rusů jako Evropa (ne jen ČR) opět potřebovat pomoct.
Zapad tak jak si ho mnozi predstavuji, uz neexistuje.
My jsme Evropa vice, nez Nemecko nebo Francie. Nebo je snad normalni, ze na novej rok shori v zemi tisic aut? Nebo ze se tam potuluji miliony namachrovanych musel?
Nakonec Rise rimska, tedy anticka kultura taky "dozivala" na vychode.
Akorat my nebudeme dozivat, my jim (doufam) nakopeme zadek.
17 cm
haus1 napsal:
nechapu, zijes na Marsu?
Zeman vytrvale posouva verejnou diskuzi o islamu a migrantech tam, kde ji potrebujeme mit. Ctverice Orban - Zeman - Kaczynski - Hofer je naprosto luxusni.
Souhlasim, ze problem je jeho groteskni a prehnane nahravani Buresovi.
Ale jestli nejses schopen najit jedinej duvod proc volit Zemana.. nejses nahodou levicovy liberal, tedy slunickar?
Takze volbou Zemana si pomuzeme proti rozsirovani islamu na nasem uzemi? To si bohuzel nemyslim, ani to ze na minimalnim poctu migrantu ktere tady mame nese nejakou zasluhu.
haus1 napsal:
Takze volbou Zemana si pomuzeme proti rozsirovani islamu na nasem uzemi? To si bohuzel nemyslim, ani to ze na minimalnim poctu migrantu ktere tady mame nese nejakou zasluhu.
Tim jak razantne vystupuje proti islamu a muslomigrantum tak dodava odvahu mnoha dalsim, kteri by se normalne neozvali.
Zeman rozhodne pomohl tohle tema dostat do mainstreamu, podobne jako na tom ma imho podil IVCRN.
To, co si muzeme dovolit rikat u nas je ve vetsine zemi na zapad nepredstavitelne. Mmch to je samo o sobe prusvih enormnich rozmeru.
17 cm
Tohle jako důvod beru
Rád bych ale upozornil na riziko vícenákladů ve formě státního pohřbu.
Nicméně si myslím, že Miloš je celkově výhra, když vidím tu sebranku evropských přisíračů. A to jsem z velké části živ z peněz EU a jejich pokřiveného trhu. Bohužel ale není koho jeného. Druhý protievropský muslimobijec Topolánek prošoupal nejedny střevíčky, než vnutil Klausovi Lisabonskou smlouvu a ČR osekal o zbytky suverenity - tam je důvěra ztracena už dávno... A že by o nás stál Putin a Čína? Blbost! Ale lepší se na jejich trhy dostat dříve, než západ bude potřebovat peníze na opičáky a zruší tam směřované sankce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Volit ozralyho geronta, co se sotva drzi na nohach proto, ze umi krasne zvanit proti islamu? Bomba. Az ho preprogramujou, bude klidne zvanit proti cemukoli jinymu. Ale chapu, ze silacky pindy muzou leckomu imponovat. Nicmene, porad to budou jenom pindy.
haus1 napsal:
Škoda ,že to lidem nedojde, že právě Zeman začal tvrdě proti imigraci vystupovat. Ostatní když něco řekli byli automaticky zařazeni do škatulky xenofob a rasista ,ale označit prezidenta xenofobem a rasistou už není ani pro kavárnu tak lehké sousto jako takto označit nějakou osobu nebo uskupení. Jinak sobně bych bral na hradě Jiřího Hynka který je ještě více proti EU a migraci. Bohužel nemá šanci i když mu to v prvním kole určitě hodím.
haus1 napsal:
Škoda ,že to lidem nedojde, že právě Zeman začal tvrdě proti imigraci vystupovat. Ostatní když něco řekli byli automaticky zařazeni do škatulky xenofob a rasista ,ale označit prezidenta xenofobem a rasistou už není ani pro kavárnu tak lehké sousto jako takto označit nějakou osobu nebo uskupení. Jinak sobně bych bral na hradě Jiřího Hynka který je ještě více proti EU a migraci. Bohužel nemá šanci i když mu to v prvním kole určitě hodím.
Není migrace jako migrace. Straší vás a vy jim to žerete. Víš jak to bylo v Pupendu, ještě ani nepřišli a už jsme předposraný. A výstup z EU? Co těch 400 tis. který hned přijdou o práci budou žrát? Budete je krmit kecama o tom, jak teď bude bezpečno, hovno... Z čeho zaplatíme, to co přišlo z EU.... nejsme Británie chlapče, to si uvědom ...