Nejsi náhodou někde od Prahy? Já bych udělal výkres a dal to sem, až bude trošku čas, udělám si to pro sebe.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Díky, čerpal jsem tady na fóru, ale většina je na 1150 nebo 1200 a to se nedá použít. tak jsem laboroval a vyšlo mi z toho toto. Chtěl jsem to jednoduché a minimum zásahů do motorky. Když už jsem věděl jak a co, tak mi to celé trvalo cca dvě hoďky. V plánu bylo ještě přichytit tu pásovinu zezadu ke šroubům od kapličky budíků, ale toto se zdá pevnostně víc než dostatečné. Je to uchycené na dvouch místech na každé straně. dám sem ještě dvě fotky.
Jerry_71 přiložený následující obrázek:
Kdyby třeba někdo ještě sháněl hrazdu na 11ku, já zrovna koupil tohle od Skunk Garage
Upravil xtmotoman dne 12.03.2024 10:27
BMW R1100GS - '98 - 70000km
tak sem taky objednal hrazdu od skunk garage na 1100gs. vyzaduje to trosku upravu.hrazda uplne nepasuje.pri jizde v terenu hrazda kuli vibracim vrazi do plexi a poskozuje plexi.trosku sem to ubrousil flexou a mezeru 3mm mezi plexi a hrazdou sem vysilikonival.pred vybrosenim se hrazda dotykala plexi.ted mezi plexi a hrazdou mam po ubrouseneni mezeru tak 3mm kterou sem zaplnil silokonem.idealni by bylo kdyby tam mel mezeru tak 1 cm.
JANMZ přiložený následující obrázek:
tak sem se dival je tam maximum.mam tam horni padaci ram hepco becker ktery na to plexi trochu tlačí je to všechno natěsno.každopadně spojeni plexi s hrazdou silikonem pomohlo.a vse je ok.
mate s tim nekdo zkušenosti při jízdě v terénu zda to vydrží nápor.?.navigace s držákem je poměrně těžká.
JANMZ přiložený následující obrázek:
Tak jenom informace k hrazde od skunk garage. Pry k tomu doda nějaky siletbloky ktery zabrani kontaktu s pexi.ja to zatim vytresil silikonem.mam original plexi. Poloha Garminn zumo 595 s drzakem touratech neni uplne idealni.chtelo by to trosku vytocit nahoru ale opet uz narazim do plexi..