Co je moc? Že by mistr překrucování měl další teorii? Sem s tím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak určitý rozdíl v tom vidím. Gábina nikoho na startovači ani jinde o nic nežádala. Ano asi žádala sponzory, sehnala si část peněz sama a část jí někdo poskytl. To, že někdo založil transparentní účet po závodě je věc druhá. V tom se neangažovala. Tady kolega (a já mu to vůbec nemám za zlé, jak jsem psal) žádá peníze sám aktivně a dopředu. Jestli tam nevidíš rozdíl, tak já ano.
Miguel napsal:
Dneska jsem poslal Gabine Novotné. O nic se neprosila, na Dakar se zadluzila, chtěla jet tak nehledala výmluvy a jela. Borci co si nechaj zaplatit dovolenou by se měli stydět... a muzou si to ospravedlnovat jak chtějí...
Jakej je rozdíl mezi tím zaplatit někomu dovolenou před a po? Nebo ty seš ten typ, co ženský zaplatí všechno, protože je sama neschopná si na to vydělat jinak, než prcem a chlap si to prostě nezaslouží?
zásadní rozdíl je v tom, že ona si o ty peníze neřekla. někdo jiný jí založil účet, ona se nikoho neprosila a teď se lidi domluvili, že jí přispějí.
a nechovej se jako ****... lidi by si pak mohli myslet, že seš...
pod trvalým dohledem
Žádný máslo na hlavě nemám. Nevidím rozdíl v tý podstatě... jestli si někdo podle tebe zaslouží peníze tím, že si o ně neřekne, víc než někdo, kdo to nenásilně zkusí, tak to asi opravdu nejsme na stejný vlně.
Máslo na hlavě máš ty a tobě podobní pokrytečtí vyzdvihovači žen.
Každej z tobě podobnejch má plnou hubu toho, jak si ženská zaslouží plnou úctu, když dělá to, co chlap a přitom paradoxně z nich v podstatě děláte něco míň, protože je chválíte a povzbuzujete ve stejných věcech mnohem víc.
Nezřídka je to tady vidět
Chlap s ženskou se vrátí z cest a každej druhej koment zní: Pěknej vejlet, gratuluju, hlavně paní... Proč jako hlavně paní? Měla lepší cestu, delší cestu, tvrdší cestu...?
Já v tom vidím přesnej opak toho, za co se vy, rádoby džentlmeni, schováváte. Asi o nich máte dost chabý mínění, když si zaslouží víc za stejnou věc.
A mám dost pocit, že tohle je přesně o tom
Upravil Mr GS dne 06.02.2018 18:27
Mr GS napsal:
tvoje pohrdavé vyjadřování o ženách je moc. tipuju tě na horko těžko vychozenou základku...
tak si to přečti pořádně ty základko... ale od tebe jsem nic moudrýho nečekal, natož abys pochopil, co píšu
Upravil Mr GS dne 06.02.2018 18:24
Mr GS napsal:
tvoje pohrdavé vyjadřování o ženách je moc. tipuju tě na horko těžko vychozenou základku...
tak si to přečti pořádně ty základko... ale od tebe jsem nic moudrýho nečekal, natož abys pochopil, co píšu
píšeš o ženských co nejsou schopny si vydělat jinak než pichem. Gábina je tuším překladatelka ze dvou jazyků, vysokoškolsky vzdělaná, tak to nejspíš nebude její případ.
a možná tě to překvapí, ale muži a ženami jsou jisté rozdíly
takže ještě jednou: jestli nevidíš rozdíl mezi chlapem, který si založí sbírku na svojí dovolenou, a ženskou, která si vezme hypotéku na svůj první Dakar s tím, že to bude dvacet let splácet - a po nikom nic nechce - já ho vidím...
pod trvalým dohledem
aha, tak už vím, která bije...
to, že to takhle blbě pochopí nějakej mauglí, mě moc nepřekvapuje. Zvlášť, když se tím pěkně vyhne tomu, co tím bylo myšleno.
... ale že to takhle překroutí člověk, kterej dobře ví, že takovou ženskou, která sama jezdí na motorce, cestuje a sama si na všechno vydělá, mám doma, tak to považuju za provokaci xin.dla, kterej osobně podává ruku a rozdává úsměvy, ale na internetu neustále vyhledává konflikt.
Všímám si toho už delší dobu a po tvým teda nebude pane pokrytec... spolu my jsme skončili, ubožáku
píšeš o ženských co nejsou schopny si vydělat jinak než pichem.
Jasně píšu, jestli nejsi ten typ, co si to takovým názorem omlouvá
aha, tak už vím, která bije...
to, že to takhle blbě pochopí nějakej mauglí, mě moc nepřekvapuje. Zvlášť, když se tím pěkně vyhne tomu, co tím bylo myšleno.
... ale že to takhle překroutí člověk, kterej dobře ví, že takovou ženskou, která sama jezdí na motorce, cestuje a sama si na všechno vydělá, mám doma, tak to považuju za provokaci xin.dla, kterej osobně podává ruku a rozdává úsměvy, ale na internetu neustále vyhledává konflikt.
Všímám si toho už delší dobu a po tvým teda nebude pane pokrytec... spolu my jsme skončili, ubožáku
vzhledem k tomu, že už jsem ti třikrát napsal, v čem tkví rozdíl mezi nimi dvěmi, a ponecháváš to bez povšimnutí, je mi zřejmé, že už jsi své máslo na hlavě pochopil...
pod trvalým dohledem
Taky nemam moc rad skemrani o penize na cesty. Ani pak promitani za penize jak bylo na ceste atd. Ale je to kazdeho vec jak si cestu zaplati. Doba je takova a uz i Igor je dost komercni. Kazdopadne ta holka z dakaru Gabina se nikoho o nic neprosi, a ze ji nekdo posle penize je spis dobrosrdecnost. Neni potreba zavidet
Aktualne 1250 GSA HP
Kdo věnoval trochu toho času a přečetl si to na startovaci, tak jistě pochopil, že se Michal nesnaží sehnat peníze na cestu. Pokud se peníze podaří vybrat budou použity na produkci a postprodukci toho filmu a samozřejmě na odměny za podporu. Tzn investuje je do zpracování materiálu, který po cestě nasbírá.
Věřím, že i když se mu nepodaří sehnat potřebnou částku, tak film vznikne.
To že si vybral tento způsob, je jeho volba. Zda či kolik přispějete je vaše volba.
Já jsem přispěl a věřím že vznikne zajímavý dokument o cestě.
Vím že tu je dost lidí co cestují, pár lidí z toho dokáže udělat i pěkné video a někteří o tom udělají i besedu a nic za to nechtějí. Před takovými hluboká úklona.
Pak je pár lidí, co dělají to samé s jistou podporou. Ať už od sponzorů, nebo to hradí z následných produktů. I za ty děkuji, jsem za to rád.
Protože v obou případech vznikne něco co si rád prohlédnu, či poslechnu a jsem ochotný za to zaplatit.