OndraCB napsal:
Upozorním, že jsou tam k dostání i držáky s cívkou. Pokud to váš telefon zvládá (standard QI), nemusíte už připojovat kábl.
Asi máš na mysli tento: https://www.aliex...i&mp=1
Ale ten teda stojí už kolem 1000 Kč. To už by bylo asi lepší podpořit šikovné české ručičky (DRŽÁK 2.0).
Zdar chlapi, využiju tohoto vytvoreného tématu k otázce.. mám R1200GS LC 2013, a řeším to, že mi nejdou USBčka na zaklapávacím držaku navigace na hrazdě. Zkrátka chtěl jsem hodit mobil do držáku a jen kratkým usb spojit mobil s usb.
Tam m? být ještě připojený ten modře zakroužkováný kablik? Viz foto… jestli ano kam zapojit a jaký konektor?
Díky moc za odpověď.
Jenictu přiložený následující obrázek:
Zdarec, pokud to používáš do bmw držáku navigace, tak káblík nezapojuješ. Káblík je tam pro možnost použití bez držáku BMW, kdy si tento držák mobilu dáš jen na řidítka a tím káblíkem připojíš do motorky.
BMW R 1100 GS
street-dog napsal:
Zdarec, pokud to používáš do bmw držáku navigace, tak káblík nezapojuješ. Káblík je tam pro možnost použití bez držáku BMW, kdy si tento držák mobilu dáš jen na řidítka a tím káblíkem připojíš do motorky.
Ahaa, takže modře zakroužkovaný kablik být zapojený nemusí, takže první problém vyřešen….Teď zjistit, proč na ta USB nejde proud.. konektor je zapojeny v zobáku v pravo, ale usb jsou mrtvá. Má to nějakou pojistku někde? Nebo kde by mohla být zrada? Díky.
street-dog napsal:
Ahaa, takže modře zakroužkovaný kablik být zapojený nemusí, takže první problém vyřešen….Teď zjistit, proč na ta USB nejde proud.. konektor je zapojeny v zobáku v pravo, ale usb jsou mrtvá. Má to nějakou pojistku někde? Nebo kde by mohla být zrada? Díky.
Ahoj, mám tuto redukci v origo BMW držáku a šťávu mám v USB. Zacvaknu mobil a přes malý kábl přípojím na zroj.
Tom