Pane Holub body pro vás. To by nebylo vůbec marný.
Upravil Cycli dne 31.08.2007 18:16
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Neviem ci je to dobry napad ale sak postou??? ked budu daj vediet , ja ti poslem v obalbe peniaze a ty posles nasiky snad o dopadne dobre. Zatial sa majte.
Inac idem asi do Vizovic na tu MOTOROUTE akciu tak mozeme tam, ide niekto ete???
Tak nášivky BMW budou asi tento týden.kdo jste si nášivky objednal,napište mě,třeba na osobní vzkazy vaše adresy.Dobírka přijde na 60 kč+obálka.Nebo vaše návrhy jak distribuovat.abbe.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Omlouvám se za pozdní reakci, ale BMW jsem pořídil nedávno po těch všech Jawách, Čízách a japoncích. Byl bych velmi vděčen, kdybychom s manželkou na rameni mohli hrdě nosit znak BMW. Kdyby tak dva znaky zbyly! Spen
Tak dneska jsem odeslal na dobírku nášivky.Pavel PV,Johny T,Piky,Dan,Radosek,Pepa GS+Standa.
Adres nedodali.Swat,Kiligman,Spen a Horác.
Zdar a sílu.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Nějak jsem to tu přehlíd kua......
Upravil swat dne 27.09.2007 05:43
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
abbe napsal:
Tak dneska jsem odeslal na dobírku nášivky.Pavel PV,Johny T,Piky,Dan,Radosek,Pepa GS+Standa.
Adres nedodali.Swat,Kiligman,Spen a Horác.
Zdar a sílu.abbe
Taky je mam na poště a dneska si pro ně jdu.Díky.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak ty krásky jsou tu, no nádhera. Abbe moc díky a připojuji se k názoru Radoska. Byt nás víc takových co rádi uděláme něco pro druhé, no to by bylo s těma ,,bramborama" mezi těma bramborářema fajn. Ještě jednou díky moc. Jinak všimni si návštěvnost tvého téma, no myslím v poslední době vedeš. Kdybys potřeboval něco udělat na mašinu z nerezu, nebo zavařit z hliníku, tak napiš. Máš to u nás. spen
v autě jezdí tělo na motorce duše