lacof napsal:
No nazdar!Skoda ze s odpisom dph tohto typu uz moc neni.Zatial zalozny plan je nova AFrika .Ale najviac by som bral Gsa.Inac diky za info vsetkym.
Cau, info pre Teba, ja som kupil v 2010 nove Varadero, v 2012 som ju predal.
Rok som sušil a v 2014 som kupil z Moto Miro 1300 GT z IT, bola to 2010 s 27000km. Mal som ju tri sezony, no co Ti poviem, kazdu sezonu sa nieco vysralo a zdalo sa mi ze s najazdenymi km to moc nesedelo. Vsetko sa tykalo podvozku. 2016 som ju radsej predal lebo som jej nedoveroval a Moto Miro tiez ne. Pocit z novej moto a motorky z Moto Miro bol nezamenitelny. Tym chcem povedat, ze ked jazdenku tak so sto percentnou historiou. Za jedenast litrov o nej musis vediet vsetko. Ja som pri predaji Varana kupcovi vedel povedat od A po Z vsetko a dal by som za nu ruku do ohna. To iste plati aj teraz o mojom GSA LC. Moto Miro mi toho vela povedat nevedel. Beriem to ako kuwa drahu skusenost a za mna Moto Miro eee. Ked chces fungel novu Africu tak chod do toho, nova moto je super pocit.
Upravil oliv dne 24.02.2018 16:43
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Nova moto je nova to hej .Ale Gsa my sedi viac a viac sa aj paci.Za 11000e by som cakal uz viac info a historiu o moto.Moze to byt drahy omyl.A nova Gsa je uz pekna palka.