Krása když jsem se na to kouknul poprvý tak semsi říkal: "jé hele BEGA to bude parodie na ZEGA a dobrej fór na srazy" no ono to nakonec bylo begr ale i tak moooc dobrý.Nemít originály tak do nich jdu.
TOLI napsal:
Krása když jsem se na to kouknul poprvý tak semsi říkal: "jé hele BEGA to bude parodie na ZEGA a dobrej fór na srazy" no ono to nakonec bylo begr ale i tak moooc dobrý.Nemít originály tak do nich jdu.
bega,zega,bengaurčitě nee,begr je spojení dvou příjmení počátečních písmen,už to nechám tak jak to je,lidi už to znají
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
páč byl u mě bluesbery s 800-kou GSnedalo mi to abych si to nevyfotiljak by to na ni vypadalo
myslím,že to 800-vce v této barvě moc sluší
a ještě jednu fotku vám ukážu,ukazoval sem zde na stránkách fotku jak stojím na bočním kufru,nato se přidal i tomasTT s touratechem,tu svoji fotku sem poslal i do světa ať lidi vidí,že begr není žádný blato,toto je odpověď*pissed*
ten výkovek musí být ale pevnej
a ještě jednu fotku vám ukážu,ukazoval sem zde na stránkách fotku jak stojím na bočním kufru,nato se přidal i tomasTT s touratechem,tu svoji fotku sem poslal i do světa ať lidi vidí,že begr není žádný blato,toto je odpověď*pissed*
řečeno slovy klasika:
A TO JE DOBŘE, NEBO ŠPATNĚ ?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
řečeno slovy klasika:
A TO JE DOBŘE, NEBO ŠPATNĚ ?
bystricke napsal:
páč byl u mě bluesbery s 800-kou GSnedalo mi to abych si to nevyfotiljak by to na ni vypadalo
myslím,že to 800-vce v této barvě moc sluší
Hmmm... Bystricke, navnadil jsi mne. Mam ovsem par dotazu:
- Delas jenom kufry nebo i drzaky?
- Na kolik by mne u Tebe vysla sada 2 bocnich v cerno-zlute barve a, v pripade ze je delas, s drzaky z brouseneho nerezu pro 800GS? Nejaka mensi velikost (2x35l nebo tak neco)
- Jen se ujistuju - je mozne ty kufry uchytit tak at jejich viko tvori spolu s plotnou rovnou plochu?
- Uchyceni delas jenom pukama? Chtel bych nejake uchyceni at nemusim vyndavat veci z kufru kdyz ho chchi sundat (pokud ne, muzu si sam dodelat doma -dodo).
- Pokud delas i drzaky, jak je to pak s umistenim kufru? Rozhodne chci at jsou rovnomerne daleko od motorky.
- Mas nejake stranky nebo tak neco kde je vice fotek?
stránky mámale kufr bys tam nenašel http://www.zamecn...vyrobce.cz
držáky dělám jen na 12 GS a GSA,jsou stejný,kufry lze udělat i menší ale cena zůstává,v černém za 5 na stole v českých
uchycení dělám na puky,spodní sou na tvrdo,na horních povolíš jen dva šrouby,na puku jeden,kvůli tomu určitě nebudeš obsah vytahovat ven,puky se daj púoužít na jakýkoliv nosič
na bluesberyho motorce jsou držáky sw motech,když se oddělají z rámečku všecky to kolečka,kufr tam půjde přidělat na puky,které budou muset být nižší
měříl sem jaké bude na této motorce šířka s 45L kufry a naměřil sem cca 104-106 cm,ALE,mezi výfukem a rámem má ještě tak 3 cm místa,pravá strana mě připadla že je od motorky ještě dál,určitě by to šlo stáhnout na 1 m šířky.
montáž,někdo si přijede,že si to udělá sám doma(dodo),někdo dojede s motorkou a namontujem to spolu,puky jsou zvlášť,kufry nejsou předvrtaný,takže se posadí první topcase a pak boky,ty se dají dát jak chceš.
moc fotek nemám,páč je to furt dokolaale nějaké by se našly,můžu poslat na @