No ale pro 2 a se snidani...navic asi wellnes v cene. Tak ja nevim levny to neni,ale tolik tyhle hotely stoji, tak se mi to zda docela normalni. A to nejsem zadnej prachac.
Kolik zaplatis za den napr.enduroskoly pro jednoho a bez ubytovani a bez jidla hm?? Takze je to vlastne jeste levny
Upravil xavier dne 14.03.2018 23:25
Aktualne 1250 GSA HP
Tatra je super hotel, měli jsme tam firemní akce a hlavně na snídani jsme každej prožrali tak za pětikilo A Velké Karlovice jsou krásné /věděli jste, že je to pr.del, která je velikostně stejně velká jako Vídeň?/ Přejet je z jedné strany na druhou je na půl hodiny
Jinak koukám, že dvoulůžkáč je tam za 2.6 se snídaní pro dva, takže níc, co by se vymykalo...
pod trvalým dohledem
3490,- Kč a tombola bude. Ubytování jen hotel , no však mrkněte na ten web, nic pro mě.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak jestli jsem to pochopil, tak je nutná registrace. Takže kdo tam chce a souhlasí s podmínkama, tak se zaregistruje. Kdo nesouhlasí, tak se nezaregistruje a nepojede tam. Nechápu, co řešíte za chujoviny. Když jdeš do kina, tak taky nelezeš do sálu přes ****y a neležíš pod sedačkou. A celkem chápu, že pokud chtějí udělat nějaké předváděčky, společný program, vyjížďku (aby to mělo nějakou úroveň), tak tam nemůže dojet zcela chaoticky stovky lidí.
Zajímavé názory...takze kdyz vám dá někdo možnost pěkného ubytování v horách, k tomu testovačky,enduro školu, večerní žranici s live koncertem za 3.500 (taková cena byla zpočátku) tak vám to přijde jako snobárna? Mě to přijde jako velmi výhodná nabídka a rezervoval jsem si víkend mezi prvními....s10 let starou motorkou....takze snob určitě nejsem.
stanleyXX napsal:
Zajímavé názory...takze kdyz vám dá někdo možnost pěkného ubytování v horách, k tomu testovačky,enduro školu, večerní žranici s live koncertem za 3.500 (taková cena byla zpočátku) tak vám to přijde jako snobárna? Mě to přijde jako velmi výhodná nabídka a rezervoval jsem si víkend mezi prvními....s10 let starou motorkou....takze snob určitě nejsem.
Absolutně přesně!
To už je u lidí takový trend, neumět si dát dohromady 5 + 5 a nadávat automaticky, jak je všechno drahé...
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
stanleyXX napsal:
Ok. Tak se tam potkame. Mam cislo 001. "Kdyz ma nekdo na opici, mel by mit i na banany".
.
Upravil Ivanhoe dne 08.06.2018 20:33
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
no to u nás v SK som bol na týchto akciách 10x, stále v luxusných hoteloch, nikdy to nestálo viac ako 100 Euro/osoba. Nuž CZ je z pohľadu SK západoeurópska krajina, preto je to za 160 Euro/osoba. A to som tam chcel ísť ....
lexus is 250 napsal:
no to u nás v SK som bol na týchto akciách 10x, stále v luxusných hoteloch, nikdy to nestálo viac ako 100 Euro/osoba. Nuž CZ je z pohľadu SK západoeurópska krajina, preto je to za 160 Euro/osoba. A to som tam chcel ísť ....
Mas na mysli srazy BMW na Slovensku? Tak to jsi tam byl asi vzdy jen ze soboty na nedeli... nikdy to nestalo 100 eur.. naposled 350 eur pro dva od ctvrtka do nedele, 250 eur od patku do nedele. Zadne motorky na testovani tam nebyly, zadne workshopy.. jen 2 vyjizdky (silnicni a off), vecer muzika a tombola. To je vsechno. Jina akce BMW se na Slovensku nekona.. tak nevim co mas na mysli.. kdyz porovnam ceny, sluzby a zabavu, prijdou mi tyhle akce dost vyrovnane.. a to i cenove.. zapad nezapad.. tcoje chyba ze nejedes. Potkal by jsi par kolegu z SK kteri jedou..
Upravil bmwgsa dne 14.06.2018 06:24
lexus is 250 napsal:
Mas na mysli srazy BMW na Slovensku? Tak to jsi tam byl asi vzdy jen ze soboty na nedeli... nikdy to nestalo 100 eur.. naposled 350 eur pro dva od ctvrtka do nedele, 250 eur od patku do nedele. Zadne motorky na testovani tam nebyly, zadne workshopy.. jen 2 vyjizdky (silnicni a off), vecer muzika a tombola. To je vsechno. Jina akce BMW se na Slovensku nekona.. tak nevim co mas na mysli.. kdyz porovnam ceny, sluzby a zabavu, prijdou mi tyhle akce dost vyrovnane.. a to i cenove.. zapad nezapad.. tcoje chyba ze nejedes. Potkal by jsi par kolegu z SK kteri jedou..
No naposledy som bol v SK, na Orave, hotel ALTIS, 3 dni = 2 noci (piatok - nedeľa), cena pre 2 osoby bola 200 euro. Áno, je pravda, že predvádzačky a podobné veci tam nikdy neboli. Ale nie je to podstatné, len sa mi to zdalo trochu drahé. Teraz som volal paní ......xy a dohodol som sa, že do zajtra mi podrží 2 izby, uvidím, možno nakoniec pôjdem (podľa voľna - nevolna manželky).
lexus is 250 napsal:
No naposledy som bol v SK, na Orave, hotel ALTIS, 3 dni = 2 noci (piatok - nedeľa), cena pre 2 osoby bola 200 euro. Áno, je pravda, že predvádzačky a podobné veci tam nikdy neboli. Ale nie je to podstatné, len sa mi to zdalo trochu drahé. Teraz som volal paní ......xy a dohodol som sa, že do zajtra mi podrží 2 izby, uvidím, možno nakoniec pôjdem (podľa voľna - nevolna manželky).
Takže ty srovnavas cenu za hotel za cenu hotelu s programem
pod trvalým dohledem
lexus is 250 napsal:
Takže ty srovnavas cenu za hotel za cenu hotelu s programem
To je jedno, čo porovnávam, asi nakoniec prídem, uvidím, zažijem. Až potom budem vedieť porovnať úroveň / cena. Podotýkam ale, že to nie je podstatné. Kto chce ide, kto nechce tak nejde.
Ato neni nic pro me, tady za tu caru se nesmi, scat se chodi tam, po travniku se neslape,bla, bla, bla zaplat a vipadni.
ja uz si to davno delam podle sebe, zastavim si gde chcu vispim se gde chcu, sednu si gde chcu...aji do teho garmisa uz jedu 2 dni, 4 hodiny se tam pomotam a 2 dni jedu dom...a polupteme fseciprdel z nejakim organizovanim je to muj zivot a pulka uz je fprdeli...prome je ideal maly srazek treba 2V pokecat s kamaradama kafe polifka, vyscat se do lesa a zas jet. Nepotrebuju svedsky stole, kapely...
Upravil Bohumil dne 14.06.2018 14:08
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ato neni nic pro me, tady za tu caru se nesmi, scat se chodi tam, po travniku se neslape,bla, bla, bla zaplat a vipadni.
ja uz si to davno delam podle sebe, zastavim si gde chcu vispim se gde chcu, sednu si gde chcu...aji do teho garmisa uz jedu 2 dni, 4 hodiny se tam pomotam a 2 dni jedu dom...a polupteme fseciprdel z nejakim organizovanim je to muj zivot a pulka uz je fprdeli...prome je ideal maly srazek treba 2V pokecat s kamaradama kafe polifka, vyscat se do lesa a zas jet. Nepotrebuju svedsky stole, kapely...
Je videt ze jsi na takovy akci nikdy nebyl.. chapu ze je lepsi jet treba na Parez.. naposledy si tam odtud jedna znama ( shodou okolnosti manzelka predsedy BMW klubu ) z takovy BMW akce privezla svrab.. taky pekny suvenyr.. ale zas to nebylo drahy.. kdysi tusim tenhle vypecenej areal vedla neci mama tady odtud.. treba mi napovis.. takze za me: radsi trosku nejaka uroven byt to holt neco stoji.. ja vim ze u vas je Bohusu vsechno zadarmo. Holt jste lepsi kraj..
Upravil bmwgsa dne 14.06.2018 15:27
O svrabu nevim, to tam este nebyla dyz ste tam meli sraz.delala tam provozni. Tak se zase uklidni a jed si kam chces neska mas demograciju...a ja si taky pojedu kam chcu a doufam ze te tam nepotkam urcite tam bude na tebe moc levno...
jo a jesi mas potrebu se snekym zaz dohadovat a urazet tak u me si na spatne adrese.pro me si ztrata casu, naschle.
Upravil Bohumil dne 14.06.2018 15:38
Kupredu spatki ni krok...