VojtechPolicky napsal:
Za mě Mitas Terra Force, sice nevydrží velký nájezd, ale zcela jistě jsou na tom hodně dobře co se jízdních vlastností týče, měl jsem na moto dvě sady, každá vydržela cca 10 000 km. Jezdil jsem spíš naložený a ve dvou.
Nájezd 10 000? Tvl to než najedu, tak ty gumy ztvrdnou na šutr :-D :-D Odkud je bereš?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
zetor napsal:
No jenom to, že rear znamená zadní...
Rear je zadni, ale real je opravdovy
A front je předek,ale to jsem se nedozvěděl jaky rozdíl mezi těmi odkazy
------------------------------------------------------------------------------------
CHOVEJ SE KE SVÉ MOTORCE TAK, JAK CHCEŠ ABY SE TVÁ HOLKA CHOVALA K TOBĚ
VojtechPolicky napsal:
Za mě Mitas Terra Force, sice nevydrží velký nájezd, ale zcela jistě jsou na tom hodně dobře co se jízdních vlastností týče, měl jsem na moto dvě sady, každá vydržela cca 10 000 km. Jezdil jsem spíš naložený a ve dvou.
Nájezd 10 000? Tvl to než najedu, tak ty gumy ztvrdnou na šutr :-D :-D Odkud je bereš?
No přece od Joe Mitas
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
VojtechPolicky napsal:
No přece od Joe Mitas
A mohl by mi Joe Mitas poslat cenu na 1150Adv?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..