Zdravím Metuje, tvoj počin vyzerá naozaj funkčne. Pekne si to vylepšil. pred týždňom som sa vrátil zo Škótska kde mi tieto deflektory veľmi pomohli, od stehien a pásu som odviedol studený vzduch čo bolo super keďže sa jazdilo pri teplotách min 3°C - max 16°C. Ak by niekto chcel skúsiť lacnú aj keď nie úplne najkvalitnejšiu variantu tak na aliexprese sa dajú kúpiť rovnaké deflektory ako mám ja za 24€. Len ích treba nahriať a prihnúť ako som to urobil aj ja. Ak by mal niekto záujem pošlem link do správy.
Upravil bubak1100 dne 10.06.2018 20:17
Děkuji Bubáku za poklonu. Na silnici bych si to bez deflektorů už nedokázal představit. Dokonce občas jezdím s otevřenou helmou. Problém je v terénu. Nedávno mi to uklouzávalo na kravincích a představa, že moto opatrně odložím, plexi praskne, mě netěší. Řešením by byly obrácené šrouby a nasazovat deflektory jen na silniční přesuny. Ale to je zase otrava. Prostě to tam nepatří, jen kdyby to nebylo tak funkční. No a na závěr. Mě se moje úprava zamlouvá, ve skutečnosti to není zas až tak vidět a pokud se na to zaměříš, opticky to rozšiřuje předek a nevypadá to zle. Zvlášť po tom, co jsem přidal dvojité světlo. Ale to je můj názor. Můj bratr z úpravy zvrací. Co člověk, to názor. Tvoje úprava je univerzálnější. Pokud praskne, koupíš jiné. Já už těžko mimo nějakou tiskárnu vytvořím náhradu.