A nevíš jak se ta 3D mapa měla přejmenovat?
Nikdy jsem o tom neslyšel ani jsem to v navi nedělal.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Přijde mi to, jako by navigace neviděla buď kartu s mapou (zkus kartu z navi vyndat a dát zpátky) nebo nesmazal jsi z navigace základní (basic) mapu - soubory gmapbmap. img a .sum?
MotoPaja napsal:
U tý 3D bacha na to, že 3D soubor se už asi rok pojmenovává při aktualizaci jinak než je ta mapa, čili ho Zumo nevidí, musí se ručně přejmenovat (trochu pochybuju že by to ještě někdy opravili)
Pivos napsal:
A nevíš jak se ta 3D mapa měla přejmenovat?
Nikdy jsem o tom neslyšel ani jsem to v navi nedělal.
to jednoduše vyřešíš tím, že nainstaluješ jen 2D a máš klid.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pokud máš CN Europe NT 2018.20 z Garmin Express
měl o by být vidět v nastavení - výběru mapy
CN Europe NT 2018.20 3D
CN Europe NT 2018.20
Obě, nebo pouze CN Europe NT 2018.20 by jsi měl mít zafajfklou !
Mě to podle toho co jsi napsal připadá, že tvá navigace vidí jen to 3D.
Čte ti to kartu?
Máš kartu a na kartě složku "garmin" ve složce garmin velký soubor s mapou? Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
jo mám tam tyto souboru, jak na Tvém obr.
Kartu mi to čte, podívám se na ni v PC po připojení navi.
když si chci přeinstalovat mapu v Garmin Express, jak vymažu původní mapu, abych mohl provést instalaci znovu?
Nemohl by být problém v téměř zaplněné kartě? Jakou příp. koupit kartu aby fungovala? Teď mám v navi kartu 4GB
díky
Upravil Pivos dne 05.06.2018 07:08
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
čauko, tak to máš asi malú kartu ... ja tam mam 16 GB a mám ju skoro celú plnú a to tam mám mapu 2017 ... ono je asi lepšie keď tá karta má aj trochu vyššiu rýchlosť čítania class 10 a pod. Mne sa minulý rok tiež sekol Zumo 660 a musel som z neho odstrániť nejaké súbory a už to ide ale je to strašne pomalé .... asi to chce niečo novšie.
BMW R1200GSA r.v.:2010
na tuto navi zumo 660 jsou tuším nějak omezené velikosti microSD karet. Ale nikde jsem zatím nedohledal jaká je nejvyšší povolená.
Přeinstaloval jsem mapy (v Garmin Express). Nepomohlo to.
Zdá se mi, jakoby se nějak pobláznila grafika menu když si dám zobrazit mapu. Z fotky je vidět, že rozlišení obrazovky je jiné, než bylo dřív.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
ZKONTROLUJ jestli v navigaci v nastavení ve výběru map. Máš možnost zatrhnout CNEurope a CNEurope 3D, tedy DVĚ ZATRŽÍTKA? Pokud ne a je tam jen 3D, nečte ti to hlavní mapu CNEurope.
Ta „hlavní“ mapa je soubor gmapprom.Img a také .unl a .gma,
1. může být v navi (jako na obrázku) ale jen když má instalován malý region (při instalaci z Express do Zuma)
2. může být na kartě, MUSÍ být strčená ve složce GARMIN.
(3D budovy se instalují do NAVIGACE, stejně jako náhledy křižovatek)
V navi mám možnost zaškrtnout mapy:
CN Europe NT 2018.20 3D
CN Europe NT 2018.20
[1] Northwest
zkoušel jsem různé kombinace zaškrtnutí map, ale nepomohlo.
Soubor gmapprom.Img mám v navi jako na obrázku (instaloval jsem z Express)
Na kartě (přihlášeno jako vyměnitelný disk v PC) mám pouze toto:
Pivos přiložený následující obrázek:
[7.26Kb]
Upravil Pivos dne 05.06.2018 09:11
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Teď si to přesně nevybavuju, ale není tam možnost něco jako "obnovení továrního nastavení" s tím, že bych i naformátoval kartu a zkusil všechno rozběhnout na "čisto" ?
BMW R 1100 GS
Pro info:
po telefonické dohodě se členem "Mařa" jsem vymazal z navigace nainstalované mapy. Dále jsem pořídil větší microSD kartu. Původní měl 4GB, koupil jsem 8GB.
Připojil jsem Zumo660 a přes Garmin Express jsem znovu nainstaloval mapy CityNavigator. Tentokrát ale na kartu (původně jsem měl mapy nainstalované v paměti přístroje - z nějakého důvodu jsem to dřív instaloval špatně).
Po restartu se navigace rozjela a funguje.
Přesto je původní obrazovka nějak změněná, jakoby jiné rozlišení obrazovky s mapou (viz. obr. v 1. příspěvku 03.06.2018 ve 21:19). Ale funguje...
Tímto velký dík za telefonickou podporu Mařovi!!
Upravil Pivos dne 06.06.2018 14:56
5.10.1842 www.bmwgs.cz
jo to jsem dřív neměl
ale na funkci to nemá vliv, takže ok
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Aha, já myslel, že je to normální mám to tak co jsem navigaci koupil. A zjišťoval jsi jaká max. velikost karty se tam vleze ? Nebo jsi zkusil koupit 8GB a jelo to ?
BMW R 1100 GS
v návodu píšou, že max. velikost karty je 32MB
ale myslím se někde psalo, že tak velkou kartu do zumo 660 nee...
tak jsem koupil 8GB class 10 a jede to
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Ahoj, smazal jsem si náhlady křižovatek přímo z NAVIGACE. Poradíte prosím, jak se jmenuje soubor s náhledy? Bude stačit ho pouze vrátit do složky? Díky