..tak po 4 letech a 2 stanich u soudu, jsem konecne tuhle nehodu definitivne uzavrel i financne - vice/mene jsem nakonec dostal, co mi objektivne nalezelo.
Schrek ma u me flasku za doporuceni advokata. Byl fakt dobrej a zatracene potreba... .. tak se u me prihlas pres PM.
EDIT: ..bohuzel diky tomu ze zdravotni pojistovna po nehode zamitla operaci, kterou mi ve Vojenske chteli kluci udelat, nesrostl jsem uplne idelane a nejaky nasledky zustaly. A pak nekdo rekne, no boze, to je jen zlomena klicni kost....
Upravil Bubak dne 09.09.2021 15:19
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Patek 13 teho - skutr v riti a 2x zlomena klicni kost - hodila by se mi pravni rada...
Přidané 09.09.2021 20:17
Snad sis tímto a koronavirem vybral všechnu životní smůlu a už budeš zatraceně v pohodě a vysmátý minimálně dalších 50let, které máš před sebou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Patek 13 teho - skutr v riti a 2x zlomena klicni kost - hodila by se mi pravni rada...
Přidané 10.09.2021 10:22
Bubak napsal:
..tak po 4 letech a 2 stanich u soudu, jsem konecne tuhle nehodu definitivne uzavrel i financne - vice/mene jsem nakonec dostal, co mi objektivne nalezelo.
Schrek ma u me flasku za doporuceni advokata. Byl fakt dobrej a zatracene potreba... .. tak se u me prihlas pres PM.
EDIT: ..bohuzel diky tomu ze zdravotni pojistovna po nehode zamitla operaci, kterou mi ve Vojenske chteli kluci udelat, nesrostl jsem uplne idelane a nejaky nasledky zustaly. A pak nekdo rekne, no boze, to je jen zlomena klicni kost....
Jak to čtu, tak mám stejné zkušenosti. Bez právníka jseš jen hovno na botě. Nevíš jen tápeš, musí to vyřešit někdo, kdo to zná. Ale tahat se s tím 4 roky.. u kamaráda to bylo po 6 měsících vyřízeno. My jsme jen vždy nevěřícně poslouchali co pojištovna a protistrana vytáhla za sračky, které musel jeho právník rozbít.. nakonec měl pokrytý náklady i za právníka a škodu, ale koleno už mu nikdy nedovolí skákat tak jak dřív..
Přidané 10.09.2021 10:36
Hrabe_X napsal:
Snad sis tímto a koronavirem vybral všechnu životní smůlu a už budeš zatraceně v pohodě a vysmátý minimálně dalších 50let, které máš před sebou.
...az mi bude tak 110 ... prijde buh a zmackne reset...
Bubak
Přidané 10.09.2021 14:22
Bubak napsal:
Hrabe_X napsal:
...az mi bude tak 110 ... prijde buh a zmackne reset...
No, to jsi pěknej optimista :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 10.09.2021 18:19
....to jsem měl dopo ještě 2jku v žíle. . šli jsme včera s kolegy na pivo a trošku jsme to posrali...
Upravil Bubak dne 10.09.2021 18:21
Bubak
Přidané 10.09.2021 18:56
Jo s takovou se na 110moc neteš. Já to podobně zabiju až zítra, tak nemám co říkat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 11.09.2021 14:19
Před pár lety jsem jel na 650gs ráno do práce a skočilami do cesty paní asi 55let. Svezl jsem ji na blatníku a byla celá pomlácená, měla jedinou zlomeninu - prst na ruce. Já utrpěl jen materiální škodu na motorce a na oblečení, protože jsem brousil asfalt. Zavolal jsem jí sanitku.
Měl jsem víc štěstí, než rozumu. Policajti za ní zajeli do nemocnice hned po ošetření a sama přiznala, že mně přehlídla. Ono se rozednívalo, mrholilo a ženská půllitryna očích. Chtěla přejít cestu, stála u kraje cesty a když přejelo auto předemnou, začala koukat na druhou stranu cesty a vběhla mi přímo pod kola.
Objednal jsem díly a přinesl faktury. Paní neměla žádnou pojistku. Nakonec jsem se s ní písemně dohodl na splátkovém kalendáři. Škodu vyrovnala dokonce v předstihu. Když to vidím s odstupem času, byla to ode mne velká partyzánština a měl jsem obrovské štěstí.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Přidané 13.09.2021 13:58
maqrtek napsal:
Až tě to bude moc srát, tak se přihlas a uděláme tam nějakou kostní kosmetiku ať to šlape
..diky doktore... .to jste teda husti.. .. to jsou veci, zmesit kozy, zvetsit prdel a narovnat kosti.. ... ..to uz dneska vsechno jde jo?
Bubak
Přidané 13.09.2021 14:35
Ja su rad ze to dopadlo, sice tahanice jak prase, ono holt nektere pojistovny se brani zuby nechty hlavne ty mensi , osobni zkusenost s ČPP a ČSOB, ale neni nad to mit super pravnika, kdyby jste nekdo chtel kontakt dejte vedet, je opravdu dobrej, zadnej amater z DAS Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček