Ok, to jsem cele videl, díky Servisaku. Jen jsem z textu pochopil, ze Floyd měnil i to sací čerpadlo “... až nějaký Australan popsal vyřešení problému s přečerpáváním , tak jsem se letos na jaře rozhodl vyřešit. Přečerpávací - vratné čerpadlo tam žádné není jen plastové udělátko jenž funguje na principu hydrodynamického tlaku ten zařídí palivové čerpadlo....”. Teď jsem pochopil, ze toto sací čerpadlo neměnil, “pouze” vyčistil filtr a vyměnil čerpadlo. Diky za “nakopnuti”. Joch
GSA 07/2008
to Joch: nene já jsem tu nasávací dýzu nebo jak to nazvat neměnil na tom se snad nemůže nic pokazit je to jen v podstatě tryska s otvory na nasávání benzinu leda by to bylo přicpané. Co je zásadní propláchnout palivový filtr dle toho videa a já sem vyměnil čerpadlo s vyšším průtokem a funguje to bezchybně. Jen ještě mala rada k propláchnutí je potřeba demontovat rychlo spojku palivové hadice z příruby nádrže , při zpětné montáži je lepší použit těsnicí pastu na závity s odolností proti benzinu žádné lepidlo nebo teflonovou pásku je to celé plastové a myslím že to praskne jako nic.
tady je odkaz lidí co řešili to stejné jak jsem psal dříve