JT napsal(a):
Tak jsem to po přečtení tohoto vlákna nevydržel a šel ji taky protočit.V garáži 3°C,venku 7°C,před garáží hromada sněhu.Klíček,sytič(ruční plyn),start.Motor se otáčí a nic.Tak znovu a ,trochu jsem ji zahřál a šla znovu spinkat.U nás ten sníh jde dolů na můj fkus móóóc pomalu
Já sem včara namontoval baterku a taky sem to natočil. Musel sem točit dýl než obvykle ale chytla. Po přidání plynu to několikrát posobě neustála a zdechla ale to se stává. Plánuju vyrazit tak do 3 dnů...silnice osychají.
Tak hlásím , že taky chytla!!! Ale ... byl to porod! Dnes jsem začal kůru tím, že jsem připojil stejně jako včera náhradní zdroj a startoval. No a normálně vůbec neškytla. Po těch patnácti minutách jak radil Cicli znovu start s plným plynem a škytla asi třikrát. Takže znovu rozborka, vysušení všech čtyř svíček. V zoufalství jsem demontoval i výfuk a vyšrouboval i lambda sondu ( ta byla trochu zanesená ), sundal jsem nádrž a hledal jsem "něco" nevím co - co za to může, že nemůže chytit.Nic jsem neviděl. Pak jsem to zase pěkně dal dokupy a zkusil start. Začla škytat a PAK I CHYTLA, JAKO BY SE NIC PŘED TÍM NEDĚLO. Tak mě zajímá : co je příčinou , že je to po třech měsících takovej horor ji nastartovat. Nebo jsem si to zavinil sám?
Vy je nestartujete pravidelně co 14 dní ař tři týdny? Tak to je pak asi normální, že se jim nechce :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Tak dnes po 3 měsících také na první našlápnutí.Byl jsem přesvědčenej , že to určitě neblafne. Tak zase jedno příjemné překvapení s BMW a zítra jí jedu za odměnu protáhnout.
Soldier: Tak to ti závidím, já jsem až do neděle/pondělí v Praze na výstavě
Doufám ale, že už taky brzo vyženu pavouky z vejfuku.
Tak lítej nízko a pomalu
BMW GS = stroj na radost
Tak ta moje Hermenegilda,točil jsem chvíli déle než indá a chytla.Šla asi deset vteřin a zhasla.Na podruhé chytla hned a kdybych ji nezdech,tak běží do teď.
Před tím jsem jezdil naposled o vánocích.Od té doby jsem ji chodil jen okukovat a hladit.Garage mám nevytápěnou.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
taky mám garáž nevytápěnou a baterku jsem asi před měsícem vytáhl na dobytí..no a když jsem se v pátek minulý týden rozhoupal, že by to jako šlo..tak pod nádrží rozpojím elektriku..rozpojím jednu rychlospojku benzínové hadice a pak že rozpojím druhou a samou nedočkavostí jsem ji roztrhl na dvě půlkytakže motoservis trávníček a v úterý jsem vyměnil rychlospojku, dokonal dílo a po dvou protočeních
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Ani mě to nenastartovalo , tak mi kámoš na chvíli půjčil svouji KTM adv.950 a je to fakt námrd tahle věc! Utvrdil jsem se ale v tom, že moje volba při výběru motorky byla správná. Baterku jsem nabil a druhej den jsem si nedělil prvních letošních 200 km..
co tě nazabije, to tě nezabije..